400 cc

aynen bana da hap olarak vermişti yatmadan önce iç dedi uyku getirir dedi ama ağrım çok olduğu için sürüyorum ben hala kas gevşeticiyi çok iyi geliyo

canım bana 400 cc takıldı hiç öyle aşırı büyük değil kesinlikle :) doktor küçük seviyo demek ki
4 gün sonra da benim ameliyatım var sizi izlemeye aldım fotograf gönderebilir misiniz 400-425 arası takılacak buyuk olmasından endişelerim var:(

Kızlar kime ameliyat oldunuz ben doktora karar veremiyorum bir türlü.Yorumları okuyorum genelde memnun olmayan hiçkimse yok bir an önce olmak lazım ama kime nereye gitmeli :KK64:

Kızlar bugün görüşmem vardı. Benim meme dokum hiç yok nerdeyse. Doktoruma 400cc istedigimi söyledim. Dilersem yapabilcegini fakat 400 cc nin çok büyük ve güzel olmayacağını söyledi.90 beden falan olur dedi. Fakat ben 450 cc gördüm o bile normaldi bence abartısız bi büyüklüktü. Gerçekten 400 cc çok mu büyük ya?? Çok abarttı çünkü
400 cc yaptir!!! Bende 300 kucuk duruyor

Kızlar dun ameliyat oldum bana 450 cc takıldı daha henüz görrnedim ama aşırı bi buyuk grlmedi banapansumandan sonra fikrim degişir mi bilemedim.. Dün acıdan nefes alamıodum bugun daha iyiyim.. Bilenler yardımcı olabilir mi ayaga kalktıgımda dik duramıorum kilolarca agrlk var omzumda gibi bu nzmn gecer?

Kızlar dun ameliyat oldum bana 450 cc takıldı daha henüz görrnedim ama aşırı bi buyuk grlmedi banapansumandan sonra fikrim degişir mi bilemedim.. Dün acıdan nefes alamıodum bugun daha iyiyim.. Bilenler yardımcı olabilir mi ayaga kalktıgımda dik duramıorum kilolarca agrlk var omzumda gibi bu nzmn gecer?
Herkeste aynı olmaz tabi ama o inanılmaz ağırlık baskı bende 4. Günden sonra giderek günden güne azalmıştı şuan 3 hafta olcak nerdeyse unuttum ameliyatı

Bu arada kilolu yada iriyseniz 400 450 çokda büyük durmuyo sizin vücudunuzöa alakalı ama zayıf ince yapılı olsanız büyük ve yapay durur bence

Herkeste aynı olmaz tabi ama o inanılmaz ağırlık baskı bende 4. Günden sonra giderek günden güne azalmıştı şuan 3 hafta olcak nerdeyse unuttum ameliyatı
Ay ne guzel ya bi an önce o gun gelsin istiyorum :( 1.74 boyunda 53 kiloyum zayıfım yani suan korse bastırdıgı icin buyuk gelmio korkutmayın beni :(

Canım geçmii olsun ilaçlarını muntazam al bi 3 gğn olsun daha iyi hissediveksin arada gez odada kalkıp canım

Back
X