- Konu Sahibi deusarebeld
Vavvvvv harika görünüyorlar fotoğraflarına şimdi baktım umarım benim ödemlerin inince seninki gibi olurlar çok iyi yaaaa:)Izliyorum seni. Benimkiler 325 cc, öncesinde de dümdüzdüm ancak bi avuç memem oldu.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Vavvvvv harika görünüyorlar fotoğraflarına şimdi baktım umarım benim ödemlerin inince seninki gibi olurlar çok iyi yaaaa:)Izliyorum seni. Benimkiler 325 cc, öncesinde de dümdüzdüm ancak bi avuç memem oldu.
Vavvvvv harika görünüyorlar fotoğraflarına şimdi baktım umarım benim ödemlerin inince seninki gibi olurlar çok iyi yaaaa:)
benide takibe alırmısınız fotoları görebilirmiyimVavvvvv harika görünüyorlar fotoğraflarına şimdi baktım umarım benim ödemlerin inince seninki gibi olurlar çok iyi yaaaa:)
Büşra2010 resimlerine baktım süper olmuş insanın kendini beğenmesi barışık olması çok güzel bir duyguBenim boy 170 ve 60 kiloyum 415 cc takıldı benimde meme dokum hiç yoktu şimdi tam istedigim gibi oldularboyuma ve kiloma çok uygun
Evet canım ben çok memnunum
Büşra2010 resimlerine baktım süper olmuş insanın kendini beğenmesi barışık olması çok güzel bir duygu![]()
insanlar 275-300 civarıyla bile mutlu olabiliyoken 400...... maşallah diyelimCanım boy 170 58 kiloyum iki hafta önce 415 cc takıldı hiç abartı büyük deilharika duruyor bence bütün kadınlar yaptırmalı
Herkesin vücut yapısı,meme durumu şekli şemali farklı. 275-300 cc diye bahsettiğiniz boyut birçok kişinin meme yapısına ufak gelir. 400 cc de başka bir yapıya büyük gelebilir. Kişiye ne uygunsa,Nasıl istiyorsa,ne alıyorsa meme o boyut uygulanmalı. Uygulanmalıki ameliyatın sonucu yüz güldürücü olsuninsanlar 275-300 civarıyla bile mutlu olabiliyoken 400...... maşallah diyelimben de görebilir miyim mümkünse?
doğru söylüyosunuz tabii özel farklılıklar gösterebilir. dediğiniz gibi biraz da büyükçene olmalı. bıçak altına yatacaksak şöyle ele avuca gelmeliHerkesin vücut yapısı,meme durumu şekli şemali farklı. 275-300 cc diye bahsettiğiniz boyut birçok kişinin meme yapısına ufak gelir. 400 cc de başka bir yapıya büyük gelebilir. Kişiye ne uygunsa,Nasıl istiyorsa,ne alıyorsa meme o boyut uygulanmalı. Uygulanmalıki ameliyatın sonucu yüz güldürücü olsun![]()
Cnm, sararması iyi bişeyFotografi olanlar beni izleyebilir mi bende yeni ameliyat oldum fotoğraflarıma yorum yaparmisinz . 9. Günüm henuz erken ama şekli cok tuhaf bide gogsumun arasinda sararma oldu sizce neden
Benim direk sarardi insallah iyidir bide iki gubdur daha iiyim temizlik bile yaptimCnm, sararması iyi bişeygeçiyor demek ki
Hafif de olsa moraran bi yer sararıp yeşererek iyileşiyor.
Benim de meme altlarım direk sararmıştıBenim direk sarardi insallah iyidir bide iki gubdur daha iiyim temizlik bile yaptim