Anti-Aging 40 yaşında olup 30 görünen var mı?

Anti-Aging - Sağlıklı Yaşam ve Yaşlanma
yaşlı adam almayın.genç alın nasıl gençleşiyorsunuz görürsünüz:)) neyse ben bu soruya başka bir başlıkta cevap verdim:))
TR.de yaslıya denk gelmemek zorrr...5-10 yas buyuk adamlar ancak cıddı dusunuyo hele kı bellı yastan sonra..ve bence kesınlıkle erkekler daha erken salıp cokuyo...

Merhabalar ben 26 yaşındayım yaklaşık 18 yaşında sıkıntıdan hızla kilo verdim yüzüm çöktü dolgun yanaklarim sarkti ve söndü göz çevremde kahverengi lekeler sarkma ve kırışıklık mevcut tekrar kilo alayım gelir dedim ama göbek ve basen çabası iyice bozuldu kilom bile çok çaresizim yüz yogası yapayım dedim sigara içenlerde etki etmiyor diye duyduğum an ağlamaya başladım dolgu botoksa ekonomik durumum yok zaten kıt kanaat geçiriyoruz ALLAH rızası için bana yardım edin kalıcı bir çözüm arıyorum daha yaşım genç ve erken yaşlanmanın izlerini silmek istiyorum filekstra diye krem duydum cokmeyi yok ettiğini vaad ediyor ama param boşa gitmesin diyede korkuyorum hyalonit asit kapsul 1 ay kullandım oda işe yaramadı bana lütfen yardım edin duaciniz olurim

Saatlerdir bu bölümü okuyorum. Anti-aging için o kadar çok şey yazılmış ki.. Birçoğunun hurafe olduğundan eminim. Peki 40 yaşında olup 30 görünenler bugüne kadar neler kullandı, ne tavsiye ederler?
Genler şüphesiz çok etkili. Ama ciltle biraz ilgilenmek şart. Ben de bir alman firmasının ürünlerini kullanıyorum. LR belki duymuşsunuzdur. Hem öyle çok pahalı da değil ürünler. Üstelik tamamen parabensiz, kalojen yüklü ve aloe vera içerikli. Hem de yüksek oranda. Eğer benim gibi firmanın setifikalarına, dünyadaki durumuna, ürünlerin içeriklerine çok bakıp çok araştıranlardansanız bi araştırın derim. Ya da ben bilgi verebilirim zevkle..zira artık hatmetmiş durumdayım. Bu iş baya ilerledi

şu son 2 senedir o kadar mutsuz ve bakımsızım ki ben erken yaşlanıcam eminim artık.

geceleri uyumuyorum resmen. yanaklarım sarkmaya başladı :KK43:

Ablamdır kendisi, 45 yaşında olup taş çatlasın 32 gösteriyordur. Nişanlım ablamla tanıştıktan sonra, Allah'ım ben ne kadar şanslı biriyim demek ki sen de o yaşlarda bu kadar genç gözükeceksin !! dedi :oops: Hadi inşallah :halay:

En büyük faktör sigara sanırım. Genler de büyük rol oynuyor, 38 içindeyim kimse 30 diyemez, annem de öyledir. Fazla makyaj yapmadım hiç, elimden geldiğince cildimi temiz tuttum, krem ha ucuz ha pahalı, cildime uygun olanını kullandım, bir de güneş kremim hiç eksik olmadı. Kilo almadım, hep 34-36 bedenler içinde kalmaya özen gösterdim, sporumu da elimden geldiğince ihmal etmedim. Yememe içmeme dikkat ettim, dışarıdan fazla söylemem evde kendim yapar, işyerimde bile evden getirdiğimi yemeye özen gösteririm, fazla hamur işi, cips, kola vs. sevmem. Senelerdir kola içmedim herhalde, yerine bol bol su içerim, alkol çok az kullanırım. Tek kötü alışkanlığım fazla kahve içmek sanırım. Çok yoğun çalışıyorum, günde 5-6 saat anca uyuyorum ama sanırım diğer faktörler beni ayakta tutuyor.

31 yaşımdayım 18 sanıyorlar nüfus cüzdanımı istiyorlar maks 21 i duydum ama onun da ilk cümlesi 18 oluyor ben 31 yaşımdayım deyince nasıl ya hadi olsun en fazla 21 diyorlar :) aşırı minyonum yüzüm çok bebeksi . Birde hayatımda hiç sigara kullanmadım içki içmedim . Kola senelerdir içmiyorum selülit yapmasın diye. Her gün düzenli süt içerim. Cips yemem :) kahve içmem zararlı olabilicek herşeyden uzak duruyorum . Onun dışında ay çok sebze yerim vs diyemem esasında en sevdiğim yemek sebze ama bakmakla yükümlü olduğum bir ailem var o kadar zamanım olmuyor detaylara takılmaya. Hiç cilt bakımı bile yaptırmadım . Ama dandik hiç birşey de kullanmadım ortaokuldayken bile sebamed avene gibi ürünler kullanıyordum . Naturel olmayı seviyorum kreme vercek param olmadığında bile bpanthol krem kullanırdım . Ama en çok genetiklikle ilgisi var gerisi de dediğim gibi yıpratmamakla alakalı.

geceleri uyumuyorum resmen. yanaklarım sarkmaya başladı :KK43:

Canım yüz yogası yap lourdies çubuk un . Ben aldım ama yazın 1 ay yapmıştım işe yarıyor gibiydi sonra sınavım vardı bıraktım ama bu yakınlarda başlamayı düşünüyorum yanak sarkmasınıda engelliyormuş . Bayağı araştırıp almıştım

Canım yüz yogası yap lourdies çubuk un . Ben aldım ama yazın 1 ay yapmıştım işe yarıyor gibiydi sonra sınavım vardı bıraktım ama bu yakınlarda başlamayı düşünüyorum yanak sarkmasınıda engelliyormuş . Bayağı araştırıp almıştım

lourdies çubuk? hiç duymadım?

boyun için sevgilim "ıyy" hareketini önerdi onu yapıyorum arada ama bakayım ona da çok teşekkürler :KK66:

Vay arkadaş amma 40 yaşında olupta 20 küsür gösterenler varmış onu yemem bunu sürmem şunu içmem :bicak:
Yahu hayatın zevki nerde kaldı canım neyi istiyorsa yerim içerim.. canım ister spor yaparım canım ister bırakırım z.yağını sadece salatalara koyarım, bakım manyağıyım illaki bir nemlendirici kullanırım ve hergün makyaj yaparım hele hele rımelsiz sokağa çıkmam evet 32 yaşındayım 32 yaşında gibi gösteriyorum 2 çocuk annesiyim 2 çocuk annesi gibi de gösteriyorum giydiğim de yakışıyor.. aynadaki ben göz çevresi kırışmaya başlamış (hep gülümsemekten) şıkıdım şıkıdım bir kadınım :süslü:
fazla kasmaya gerek yok ya hayatı tadına vararak yaşayın kafi.. haa çok mu dert ettiniz prp kök hücre yenileme yaptırın yine yiyin için gezin tozun eğlenin :rolleyes:

Vay arkadaş amma 40 yaşında olupta 20 küsür gösterenler varmış onu yemem bunu sürmem şunu içmem :bicak:
Yahu hayatın zevki nerde kaldı canım neyi istiyorsa yerim içerim.. canım ister spor yaparım canım ister bırakırım z.yağını sadece salatalara koyarım, bakım manyağıyım illaki bir nemlendirici kullanırım ve hergün makyaj yaparım hele hele rımelsiz sokağa çıkmam evet 32 yaşındayım 32 yaşında gibi gösteriyorum 2 çocuk annesiyim 2 çocuk annesi gibi de gösteriyorum giydiğim de yakışıyor.. aynadaki ben göz çevresi kırışmaya başlamış (hep gülümsemekten) şıkıdım şıkıdım bir kadınım :süslü:
fazla kasmaya gerek yok ya hayatı tadına vararak yaşayın kafi.. haa çok mu dert ettiniz prp kök hücre yenileme yaptırın yine yiyin için gezin tozun eğlenin :rolleyes:
Hahah fotoğrafına baktım da, sana hayat güzel zaten fıstık gibisin öyle konuşmak kolay :halay: maşallah bu arada Hoppa

:eğlence::dondurma:fistikimmmmmm katı supersin ya:KK48::rapci:

X