40 yaşımın hikayesi...

ohh maşallah 9 yumurta süper işallah biri bebek olarak sana geri döner. bu arada eşinde sorun yoktur umarım baktırmışsındır? kabul ettim canım.

ilk muayeneye gittiğimizde ikimize de bakıldı... bir dönem morfolojik problem vardı...(ama hamileliğe engel olacak boyutta değil dediler o zaman) şimdi problem yok Allaha şükür....o düzeldi şimdi ben böyle oldum...ona da epey bişeyler kullandırtıyorum yine de. nolur nolmaz diye...multi vitaminler, arginine, ballı demir dikeni ekstresi, keçi boynuzu kürü...hayırlısı bakalım...

canim hikayeni hayranlikla okudum ve azmine hayran kaldim ayrica gözyaslarimada engel olamadim...............
rabbim sagsalim tamamina erdirip saglikla kizini kucagina almayi nasip etsin insallah

canim hikayeni hayranlikla okudum ve azmine hayran kaldim ayrica gözyaslarimada engel olamadim...............
rabbim sagsalim tamamina erdirip saglikla kizini kucagina almayi nasip etsin insallah

amin canım teşekkür ederim. alahım senin de bebeğine uzun ömür sağlık sıhhat versin.

rabbim herseye kadırsın demekkı olması ıcın tek yumurta ve tek sperm yetıyor rabbım avuc actıgımız ellerımızı gerı cevırme dualarımı tez zamanda kabul eyle..
rabbım tamamına erdırsın ınsallah kuzucunla bır omur mutlu ol sukret her sanıyene

amin canım aminnnn. şükretmez olurmuyum hiç...halen inanamıyorum o kadar büyük bir mucizeki yaradanım ol deyince oluyor...olmayanlar da kavuşsun işallah canı yürekten diliyorum.

benim annem 40 yasında kardeşimi doğurdu üstelik artık çocugun olmaz derken herşeyin hayırlısı şimdi 3 yasında tatlı mı tatlı kardeşim var bende 1 yıllık evliyim ama daha çocugum olmadı bekliyoruz bi mucize vardır zamanı elbet bu arada konu sahibi çorumda herhalde hangi dr lara gittiniz acaba ??

gerçekten yazıyı ağlayarak okudum mükemmel
benim 7 yaşında bir kızım var 2006 ve 2011 mart ayında 2 dış gebelik geçirdim 2 tüpümde alındı
yani tüp bebekten başka şansımız yok
bu ay tüp bebek tedavisine başladım iğnelerde bugün 4.günüm kontrole gittim sadece 3 ymurtam gelişmiş
öok moralim bozulmuştu yıkıldım fakat yazıyı okuyunca umutlandım tekrar
rabbim kimsenin emeklerini boşa çıkartmasın inşallah

Yagmursesi fikirlerine ihtiyacım var.bugün adetimin 2. Gunü rahim kalınlığın iyi olmadıgı İcin gecen ay dollenen yumurtalarım döndürüldü. Bu ay bekleyeceğiz Dr yurt dısına çıkıyor çünkü.Bu ay doğal yolla deneyeceğiz.rahimin kalinlasmasi İcin esteofeme başlamak istiyorum ama nezaman başlamalıyım? Sence 2. Gün normalmi?aynı zamanda bu ay incir kuru de yapıcam.genel anlamda adetlerim çok az geliyor. Bunu ben rahmin az kalinlasmasina bağlıyorum. Genelde hep toplamada olculdugunde 7,2 ler seviyesindeydi.adeti az gelen arkadaslar hiç rahimin kalinlasmamadi gibi bir sorunla karsilastinizmi?

estrofem e bend e 2. gün başlamıştım sanırım tam hatırlamasam da. benim zaten pek kalınlaşmıyordu rahim duvarı. bu arada neden kalınlaşmıyor bir fikrin yok mu mutlaka bir sebebi vardır. nar suyu da iç. bir de incir kürü de yapabilirsin.adetin az olması benim rezervimin azlığı ile ilgiliydi bir yada iki folikülüm oluyordu her ay. artık senin neden öyle doktor söylemedi mi?

Allah bebeginizi size bagışlasın allah nazarlardan korusun hikayenizi bizimle paylaştıgınız için teşekkürederim,
demekki çıkmadık candan umut kesilmezmiş

Allah bebeginizi size bagışlasın allah nazarlardan korusun hikayenizi bizimle paylaştıgınız için teşekkürederim,
demekki çıkmadık candan umut kesilmezmiş

teşekkür ederim canım. allah razı olsun. rabbim herkesin bebeğini bağışlar işallah.

allah uzun ömürler versin bak bir kızın varmış ne mutlu sana. hiç olmaması çok zor gerçekten.
ama hiç umudunu kaybetme üç yumurta harika bence . işallah biri bebek olarak döner sana:)

Yagmur sesi bu nasil bir hikayedir boyle!!!!!!butun tuykerim ayakta okudum.forumlara yeni katildim cunku ben de 4.tedavimi dusunuyorum he inandigim ve bildigim tek seyin allahim ol dedigi anda hic bir engelin olmadigidir.sen bunun en guzel ve carpici orneklerindensin. Benim de yasim 36 ve 8 senedir bu islerle ugrasiyorum.zor , hic kolay degil ve yillardir sebepsiz denilen bende gecen sene kromozom sorunu teshisi koydu. Isimiz yuzdelere bakarsan cok dusuk yani anlayacagin umutsuz olmak icin cok sebep var ama su mucizeler var ya iste onlarin birine denk geldin mi harika. Seni cook icten ve kalpten tebrik ediyorum .

teşekkür ederim canım rabbim en kısa zamanda bu mucizeden sana da nasip etsin işallah... ne gerekiyorsa yap arkadaşım yaşın genç hiçte ümitsiz durumda değilsin. işallah tez zamanda kavuşursun bebeğine...

Vallaha agzindan bal damliyor yagmursesi :)))))o mucizeden 8 senedir nasibimi alamadim ben. Sanirim mucizeyi beklediginde gelmiyor , onu anladim. Mucize beklemedigin anda geldiginde mucize oluyor , aynen senin yasadigin gibi!!!

Ben cok oturdum , artik harekete gecmk vaktidir. Cok guzel duygular yok icimde ne yalan soyleyeyim. Ben de kromozom esimde morfoloji sorunu. Bu 8 senedir yolla ciktigim butun arkadaslarim yolun sonuna geldiler yillar once, bense hala yolda debelene debelene yurumeye calisiyorum. Cogu zaman olumsuzum , inanmiyorum. Nadir zamanlar var inandigim. Biri de senin hikayeni okudugum zamandi. Hic unutmayacagim hikayeni.

8 senedir bu isle ugrastigim icin kendimi cok yaslanmis ve yorgun hissediyorum. Korkuyorum aslinda baslamaktan. Testler, fsh. Yumurta rezervi.... Ne cikacak bunlar , hep yasla birlikte azaldigi soylenen seyler. 3 sene once ilk tup denememiyaparken en ufak bir korkum yoku bunlarla ilgili icimde ama simdi hergun deflaraca duydugum icin cevremden "" gec kalma yasin geciyor"" cumlelerini , icime de bir korku saldi. 3 - 4 aydir adet kanama miktarim da zaldi. Cok onemsiyordum bunu ama megerse onemli olabilirmis simdi sizin yazdiklarinizdan okudugum kadariyla. Yani anlayacagin basindan souna kadar korkuyorum. Allaha yalvariyorum, bir deli cesareti ver bana diye.

Yağmursesi ve topikteki tüm arkadaşlar hepimize kolay gelsin.Umarım hayırlısı ile bebeğimizi kucağımıza almak nasip olur.Ben şuan doğal besleniyorum ,dhea kullanıyorum,2 gündür günde 2 tana propolis kullanmaya başladım.Propolis kullanan varmı?;

yok :) ben yukarıda yazılı olanların hıcbırını kullanmadım zaten . marıfetmıs gıbı soylemıyorum tabı ama hep zor geldı , inanmadım. e bırde sebepsız sebepsız dedıler yıllarca. sanırım ondan da derdıme care aramadım .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…