İkizleriniz için çok üzüldüm. En kısa zamanda bebeğiniz kucağınıza gelsinnMerhaba, üzülmeyin bende 45 yaşımda ikizler hamileydim fakat düşük oldu, imkansız değil umudunuzu kesmeyin, bu aydan itibaren doğal yolla deneyeceğiz olana kadar kürlerle falan. İnşallah en kısa zamanda güzel haberlerle gelirim. Sizlerinde iyi haberlerini bekliyorumm
nasıl kürler kullanıyorsunuz acaba inanın ben de macun falan da yaptırdım ama olmadı...Merhabalar, güzel haberlerinizi bekliyorum, ben Bursa Acıbadem Hastanesinde Prof. Dr. Şahin Zeteroğlu doktorumuz, inanılmaz memnunum, herşeyi olması gerekenin en iyisini yapıyor bende 45 yaşında ikiz hamile kaldım, fakat maalesef düşük oldu, bu aydan itibaren hayırlısı olana kadar doğal yolla deneyeceğiz kürlerle fln, çoğu kişi tüp bebekte başarısız olup doğal yolla tekde olanları çok duydum, yakınlarımdanda var. Sizlere inşallah en kısa zamanda güzel haberler veririm. Herkesin müjdeli haberlerini bekliyorummmm
Benimde negatif oldu malesef ilaçları bıraktim5.gün regl oldum şuan cok sancım varMerhabalar, güzel haberlerinizi bekliyorum, ben Bursa Acıbadem Hastanesinde Prof. Dr. Şahin Zeteroğlu doktorumuz, inanılmaz memnunum, herşeyi olması gerekenin en iyisini yapıyor bende 45 yaşında ikiz hamile kaldım, fakat maalesef düşük oldu, bu aydan itibaren hayırlısı olana kadar doğal yolla deneyeceğiz kürlerle fln, çoğu kişi tüp bebekte başarısız olup doğal yolla tekde olanları çok duydum, yakınlarımdanda var. Sizlere inşallah en kısa zamanda güzel haberler veririm. Herkesin müjdeli haberlerini bekliyorummmm
Sizin ilk denemeniz miydi, bende sizin gibi doğal yola başvuracağım, bu ay başlarız muhtamelen. Sizin adınıza çok üzüldüm ama şöyle düşünün biz hep sağlıklı ve hayırlı olsun diye dua ediyoruz. Allahım verecek olsa hiç birşey duramaz önünde, her şerde bir hayır vardır hiç canımız sıkmayalım. Allah emek veren herkese nasip etsin:) Yaş kaçtı sizin?Benimde negatif oldu malesef ilaçları bıraktim5.gün regl oldum şuan cok sancım varbirkaç ay doğal yolla denicez bugün eczaneden CO Q10 aldım takviye destek olarak. Koenzim yumurta kalitesine destek veriyor diye biliyorum. Allah hayırlısıyla hepimize sağlıklı evlatlar nasip etsin.
Çok teşekkür ederim. Sizin geçtiğiniz yollardan geçtim bende o duyguların pahabiçilmezliği çok büyük. Benden 4 yumurta toplanmıştı, 2si döllendi, transfer edildi, ikiside tuttu fakat düşük gerçekleştiİkizleriniz için çok üzüldüm. En kısa zamanda bebeğiniz kucağınıza gelsinnBen de heyecandan uyuyamıyorum. Bugün döllenme oldu mu haber gelecek.Sakinlik ve sabırla dayanma gücü versin bize Allah sevgiyle kucaklıyorum sizi
İlk denememdi yaşim 36 . Birgün emeklerimizin karşılığını alırız inşallah cok dua ediyorum. Allah kimsenin yuvasını evlatsiz bırakmasın.Sizin ilk denemeniz miydi, bende sizin gibi doğal yola başvuracağım, bu ay başlarız muhtamelen. Sizin adınıza çok üzüldüm ama şöyle düşünün biz hep sağlıklı ve hayırlı olsun diye dua ediyoruz. Allahım verecek olsa hiç birşey duramaz önünde, her şerde bir hayır vardır hiç canımız sıkmayalım. Allah emek veren herkese nasip etsin:) Yaş kaçtı sizin?
Benim iki tane embriyom oldu. Biri zayıftı. Bugün 4. Gün çalılığını yitirdi. Sadece bir tane kaldı. İyi kalite embriyo deniyor. Yatın 5. Güne geçebilirse test olacak. Bi tane kalınca çok üzüldüm.Tek şansım kaldı. İnşallah sağlıklıdır ve tutarÇok teşekkür ederim. Sizin geçtiğiniz yollardan geçtim bende o duyguların pahabiçilmezliği çok büyük. Benden 4 yumurta toplanmıştı, 2si döllendi, transfer edildi, ikiside tuttu fakat düşük gerçekleşti. Sizinde güzel haberlerinizi bekliyorum. Sonucu lutfen benimle paylaşın.
Merhaba bende 27 şubatta transfer oldum 28 şubattan beri kaşık ağrılarım oluyor son birkaç gündür bel ağrısıda var bugün 10.gündü lekelenme oldu geçen ayda 8 Şubat regl günümdü korkuyorum sizce yerleşme kanamasımıdırAa olabilir bendede 5. gün bunlar olmuştu. Zaten belirtiler gün geçtikçe üzerine eklene eklene gidiyor. Tüp bebek tedavisiyle ilgili bir sorunuz olursa çekinmeden sorabilirsiniz :)
Lekelenmenin rengi çok önemli, rengi nasıldı ve yoğunluğu nasıldı. Benim 2 embriyom tutmuştu lekelenmem ise hafif pembemsiydi, ped takıyodum pede geçmiyordu bile azdı yani sadece peçeteye geliyordu böyle ise yerleşme kanamasıdır, genelde adet gününde veya adet gecikmesinden 1-2 gün sonra gerçekleşir 1-6 gün arası sürebilir. Benim tutmuştu, yerleşme kanaması oldu ve 1 gün gecikti, sonraki gün dehşet derece kanamam oldu doktor düşük olduğu için ve ikiz olduğu bu kadar kanama normal dedi. Embriyo tutunmazsa bu kadar yoğun kanama olmaz, normal regl gibi olur, düşük olur ise kanama miktarı artar ve bu embriyo sayısına göre değişirMerhaba bende 27 şubatta transfer oldum 28 şubattan beri kaşık ağrılarım oluyor son birkaç gündür bel ağrısıda var bugün 10.gündü lekelenme oldu geçen ayda 8 Şubat regl günümdü korkuyorum sizce yerleşme kanamasımıdır
Amin, Allah emek veren herkese nasip etsin. Bende bu yıl doğal deneyeceğiz, hayırlısı bakalım. Sonucunuzu mutlaka bekliyorum :)Benim iki tane embriyom oldu. Biri zayıftı. Bugün 4. Gün çalılığını yitirdi. Sadece bir tane kaldı. İyi kalite embriyo deniyor. Yatın 5. Güne geçebilirse test olacak. Bi tane kalınca çok üzüldüm.Tek şansım kaldı. İnşallah sağlıklıdır ve tutar
Aminİlk denememdi yaşim 36 . Birgün emeklerimizin karşılığını alırız inşallah cok dua ediyorum. Allah kimsenin yuvasını evlatsiz bırakmasın.
Benim tek embriyo dün akşam açık pembe çok azdı bu akşam tekrar geldi biraz daha kırmızımsı renkte ama çokta canlı kırmızı değil sildikçe peçeteye geldi kasık ağrım hep vardı ama dünden beri şiddeti arttı ağrının ara ara giriyo bu sabah idrar testi yaptım çok silik çıktı varla yok arası gibi yarın kan vericem test günümLekelenmenin rengi çok önemli, rengi nasıldı ve yoğunluğu nasıldı. Benim 2 embriyom tutmuştu lekelenmem ise hafif pembemsiydi, ped takıyodum pede geçmiyordu bile azdı yani sadece peçeteye geliyordu böyle ise yerleşme kanamasıdır, genelde adet gününde veya adet gecikmesinden 1-2 gün sonra gerçekleşir 1-6 gün arası sürebilir. Benim tutmuştu, yerleşme kanaması oldu ve 1 gün gecikti, sonraki gün dehşet derece kanamam oldu doktor düşük olduğu için ve ikiz olduğu bu kadar kanama normal dedi. Embriyo tutunmazsa bu kadar yoğun kanama olmaz, normal regl gibi olur, düşük olur ise kanama miktarı artar ve bu embriyo sayısına göre değişir
Hadi bakalım, mutlaka sonucunuzu benimle paylaşın :) yaşınız kaçtırBenim tek embriyo dün akşam açık pembe çok azdı bu akşam tekrar geldi biraz daha kırmızımsı renkte ama çokta canlı kırmızı değil sildikçe peçeteye geldi kasık ağrım hep vardı ama dünden beri şiddeti arttı ağrının ara ara giriyo bu sabah idrar testi yaptım çok silik çıktı varla yok arası gibi yarın kan vericem test günüm
Negatif malesef ne bende ne embriyoda hiç sıkıntı yoktu 5aa kalitesiydi hayırlısı buymuşSonucunuz ne oldu acaba
Çok yorucu yollardan geçmişsiniz, inşaallah bu defa mucizenize kavuşursunuzArkadaşlar merhaba uzun zamandır karar veremiyorum sonuna yazayım dedim yaşım 45. 17 senelik evliyim.henuz 7 aylık evliyken eşim de kanser teşhis edildi .Türkiye de ki 9. Vaka.doktor hersey olabilir dedi ama elhamdülillah hiçbir sıkıntı kalmadı.sadece tup bebek şansımız var şükürler olsun hiç yoktan iyidir.10 kere tup bebek yaptırdım.3 tane tek 5 haftalık.ikiz 6 haftalık. Ucuz 10 haftalık kayıplarımız oldu.merkezde 1 dondurulmuş embriyo vardı herseyden vazgeçmiştim taki geçen aya kadar. 20 yıldır görüşmediğim arkadaşım bile arayıp rüyamda gördüm hamile misin dedi.1 ayda onlarca kişi arayınca hadi yaptıralım dedik.pazartesi test günüm.dualardan unutmayın
Hayırlısı canım.. Sana sımsıkı sarılmak isterim şu an, zor bir süreç ama geçecek inşaallah. Dilerim yeniden başlayacak gücü bulursun ve mucizene kavuşursunKızlar bugün kan testi verdim. <0.2 çıktı. Negatif
Dilerim süreciniz kolay ve güzel geçer de mucizenize kavuşursunuzBen de tüp bebek sürecindeyim. Bu süreci yaşayan herkese sabır diliyorum, hepimiz mutlu sonuca sağlıkla kavuşalım inşallahGerçekten zor bir süreç. 41 yaşındayım, bugün yumurta toplama işlemi yapıldı. 4 tane yumurtam var. Eşimde hareketli sperm neredeyse yok. İlk testte 0 çıktı. İkinci testte %1 iyileşme oldu . Vitamin ile desteklendi.mikro enjeksiyon yapılacak. Beş günlük bekleme sürecine girdik.çok heyecanlı ve stresliyim Umarım olumlu olur.Herkese sevgiler
Seni çok iyi anlıyorum.. benim de negatif oldu şimdi ikinciye hazırlanıyoruz pes etmek yok :) umutsuzluga kapılma sakın Allah'ın hazinesi çok genistir bize de o hazinesinden soyumuzdan hayırlı evlatlar nasip etsin canım benimNegatif malesef ne bende ne embriyoda hiç sıkıntı yoktu 5aa kalitesiydi hayırlısı buymuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?