İnşallah Rabbim hayırlısıyla pozitif sonuçlar Almayı nasip etsin inşallah Rabbim dilerse oldurmayanı oldurur vakti gelmişse önünde hiçbirşey duramaz dilerim bebekleriniz sıkı sıkı tutunmuştur inşallahMerhabalar, benim sizlere birkaç sorum olacaktı. Öncelikle yaşım 45, uzun zaman doğal yolla denedik olmadı daha sonra aşılama denedik maalesef o da olmadı, en sonun sonunda tüp bebek tedavisine karar verdik. Rahimle ilgili yumurtalarım ve yumurtalıklarımla ilgili hiç bir sorun yok, hepsi çok iyiymiş. Tüplerimde tıkanıklık yok her şey çok sağlıklı, çikolata kisti vesaire yok ve herhangi bir sağlık sorunum yok. Kilomda gayet normal. Babada sperm sayısı ve kalitesi gayet iyi. Anne ve baba tarafında genetik bir rahatsızlık yok. Sigara ve alkol hiç kullanmam. Doktor yaşıma göre çok iyi olduğumu söyledi. Denemeye değer dedi. Soruma gelmeden önce sizlere amh,fsh vb. değerlerimi paylaşmak istiyorum. Amh:0,48 /Fsh:13,1/ E2:31,0 .Yumurta
toplama işleminden önce 10 gün boyunca hergün göbekten iğne yaptım, ekstra verdiği ilaçları aksatmadan içtim. 4 tane yumurta toplandı bunların 2sinde döllenme gerçekleşmedi kalan ikisindede döllenme oldu. 4. güne kadar gelen iki embriyo için genetik test istiyorduk 5. gün biyopsisiyle, fakat doktorumuzun dediği aynen şu "bazı embriyolarda genetik test yapılamıyor, genetik test için embriyolar dayanamayabilir, boşuna kalitesini düşürmeye gerek yok" dedi ve 4.günde gelişimlerinin çok iyi olduğunu söylediği 2 embriyonun transferi 4.gün gerçekleşti. Şuan embriyo transferinden sonraki 7. günündeyim, kasık bölgelerimde dolgunluk hissi ve ağrı var, arada olan bir bel ağrım, git gide artan bir baş ağrım ve baş dönmesi, koku hassasiyeti ve iştah artışım var. Sizce hamile miyimdir? Şimdiden teşekkür ediyorum. Allah isteyen herkese hayırlı ve sağlıklı evlat versin:) 1 Martta kan testi vericem. Sonucumu sizlerle paylaşacağım. Sizce azda olsa bir ihtimal var mı?
yaaa çok tatlısınız Allah sizden razı olsun :) Allah ne muradınız varsa versin. Sonucumu öğrenir öğrenmez sizlere haber vereceğimİnşallah Rabbim hayırlısıyla pozitif sonuçlar Almayı nasip etsin inşallah Rabbim dilerse oldurmayanı oldurur vakti gelmişse önünde hiçbirşey duramaz dilerim bebekleriniz sıkı sıkı tutunmuştur inşallah
Amin çok teşekkür ederim Rabbim sizden de razı olsun inşallah dilerim güzel müjdeli haberle gelirsiniz inşallahyaaa çok tatlısınız Allah sizden razı olsun :) Allah ne muradınız varsa versin. Sonucumu öğrenir öğrenmez sizlere haber vereceğim
Çok teşekkür ederim:) 1 Martta kan testi vereceğim. Hemen sonucumu paylaşacağım. Umarım çok güzel haberler alırımAmin çok teşekkür ederim Rabbim sizden de razı olsun inşallah dilerim güzel müjdeli haberle gelirsiniz inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?