40 yaş üzerinde tüp bebek 2025

Hadi bakalım, mutlaka sonucunuzu benimle paylaşın :) yaşınız kaçtır
Negatif malesef ne bende ne embriyoda hiç sıkıntı yoktu 5aa kalitesiydi hayırlısı buymuş
Amin canım inşallah

Benim de yaş 43 kizlar.2 deneme oldu ikisi de çift embriyo cok iyi kalitede .ama kimyasala dönüştü.ben artık yaştan dolayı embriyolarin sorunlu olduğunu düşünüyorum.doktorumda öyle dedi.disardan ne kadar iyi görünse de içi maalesef kalitesiz .hiç ümidim kalmadı artık.ilk kez bu ay hiç yumurtam da çıkmadı. Saldım kendimi artık.

Merhabalar ben de 40 lı yaşlardan sonra bu işe başlayanlardanım. Bu hafta sürece başlamış bulunuyorum. Çevremde o kadar bu işe baş koyan insan var ki.. sonucu kötü olanlar sakın pes etmesin. Pozitif haberlerini en kısa zamanda alacaklar inşallah

Ben 36 yaşındayım. İki tane dondurulmuş embriyom var bugün transfer sürecine başladım. Doktor ikisini transfer edelim dedi ama ben ikizden cok korkuyorum gerek maddi gerek manevi olarak. Zor olmalı.burdaki herkes için de hayırlısı olsun inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…