- 7 Kasım 2024
- 72
- 27
- 3
- 24
Negatif malesef ne bende ne embriyoda hiç sıkıntı yoktu 5aa kalitesiydi hayırlısı buymuşHadi bakalım, mutlaka sonucunuzu benimle paylaşın :) yaşınız kaçtır
Amin canım inşallahSeni çok iyi anlıyorum.. benim de negatif oldu şimdi ikinciye hazırlanıyoruz pes etmek yok :) umutsuzluga kapılma sakın Allah'ın hazinesi çok genistir bize de o hazinesinden soyumuzdan hayırlı evlatlar nasip etsin canım benim
Şimdi doktorla konuştum. Piezzo yapalım dedi bundan sonraki denemede. Güzel dilekleriniz hepimize nasip olsun. Hayırlısı ile başlayın pozitif sağlıklı sonuçlar olsun.SevgiyleSeni çok iyi anlıyorum.. benim de negatif oldu şimdi ikinciye hazırlanıyoruz pes etmek yok :) umutsuzluga kapılma sakın Allah'ın hazinesi çok genistir bize de o hazinesinden soyumuzdan hayırlı evlatlar nasip etsin canım benim
HamilesinCanım bugün ben 2 embriyo transfer gününden sonraki 8.günümdeyim 1 Martta kan testi vereceğim. Şuan bende bel ağrısı, baş ağrısı ve dönmesi, mide bulantısı, akıntı, memelerde hassasiyet ve göz kararması var. Çok heyecanlıyım, ilk tüp bebek denemem bundan önce yıllarca doğal denedim ve hemen sonrasında aşılama denedik o da negatifle sonuçlandı, tıbben bir sorun yok dedi ama nasipte yoksa 100 defa denesekte olmuyor maalesef. Ama nedense içimde çok güzel bir his var, birde 2 embriyo transferi yaptı ikiside sağlıklı, ikisininde tuttuğunu hissediyorum. Allahim emek veren herkese nasip etsin. 1 Martta sonucumu sizlerle paylaşacağım. Sizinde sonuçlarınızı bekliyorum
Benimde yumurtalar döllenmiyor bende piezzoelektrik denemek istiyorum ama acaba ise yarıyormu gerçektenŞimdi doktorla konuştum. Piezzo yapalım dedi bundan sonraki denemede. Güzel dilekleriniz hepimize nasip olsun. Hayırlısı ile başlayın pozitif sağlıklı sonuçlar olsun.Sevgiyle
İnşallah yarıyordurBenimde yumurtalar döllenmiyor bende piezzoelektrik denemek istiyorum ama acaba ise yarıyormu gerçekten
Bende 43 yaşındayım 2 tüp benek negatif oldu eşim bidaha denemek istemiyor. Mfk ürünü aldım kendim kullandım amh yükseldi ama yumurta 2 tane gözüktü. Onları dondurdum. Şimdi tekrar kendim için alıp kullanıcam. Eş paketleri cok pahalı benim için tek tek alıcam insallah olurMerhaba 40yaşındayım 4kez tüp bebek tedavisi yaptım yumurtalar boş çıktı amh çok düşük 0,28 dr mfk takvıyelerini kullanıyorum çok övdüler aranızda kullanan var mıdır düşük rezerve için 3aylık paket aldım
İnşaallahİnşallah yarıyordurve deneyimlerimizi buraya olumlu olarak yazabiliriz
Mfk kullanmadan önce kaç yumirta gözüküyordu? Bende 2 yıl önce falan kullanmıştım ama pek bir değişiklik olmadiBende 43 yaşındayım 2 tüp benek negatif oldu eşim bidaha denemek istemiyor. Mfk ürünü aldım kendim kullandım amh yükseldi ama yumurta 2 tane gözüktü. Onları dondurdum. Şimdi tekrar kendim için alıp kullanıcam. Eş paketleri cok pahalı benim için tek tek alıcam insallah olur
5 yumurta vardı ürünü kullanmadan 4 ay önceMfk kullanmadan önce kaç yumirta gözüküyordu? Bende 2 yıl önce falan kullanmıştım ama pek bir değişiklik olmadi
4 ayda 2 ye mi düştü. O zaman nasıl amh yükseliyor? Testlerde mi bir yanlışlık oldu acaba5 yumurta vardı ürünü kullanmadan 4 ay önce
Yok sanmam amh yükseliyor ama yumurta subat ayında 2 tane oldu amh nın pek bir ilgisi yokmus yumurta sayısıyla4 ayda 2 ye mi düştü. O zaman nasıl amh yükseliyor? Testlerde mi bir yanlışlık oldu acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?