40 yaş üzerinde tüp bebek 2025

Allah pozitif sonuç almayı nasip etsin. Bende 36 yaşındayim 1 mart test günüm 2.gun5hücreli 3.gun 6 hücreli transfer edildi ara ara regl olucak gibi karnim ağrıdı bügunde sol tarafimda batma oldu çok endişe ediyorum ağlamadan duramıyorum Allah hepimize nasip etsin sagliklı evlatlarimız olsun.

8.-9.-10. günlerde yerleşme(tutunma)kanaması oluyor. Bu olursa tutmuştur ama eğer olmadıysa tutmama ihtimali var ama genede kesinlik yok.
Biz bu ay kendimiz denedik.yumurtlama çatlama günlerine dikkat ettik.5 gündür kasik ağrısı kramplar batmalar var göğüs ucunda ağrı ve aşırı bel ağrısı var.acaba döllenme belirtisi miki.

Biz bu ay kendimiz denedik.yumurtlama çatlama günlerine dikkat ettik.5 gündür kasik ağrısı kramplar batmalar var göğüs ucunda ağrı ve aşırı bel ağrısı var.acaba döllenme belirtisi miki
Aa olabilir bendede 5. gün bunlar olmuştu. Zaten belirtiler gün geçtikçe üzerine eklene eklene gidiyor. Tüp bebek tedavisiyle ilgili bir sorunuz olursa çekinmeden sorabilirsiniz :)

Aa benimde 1 mart test günüm, sonucunuzu mutlaka bildirin bana çok merak ediyorum. Bendede 3. gün ve 4. gün embriyolari transfer edildi bugün 8.gunum. Lütfen ağlamayın bebislerinizi etkiliyor, tutunmasina engel olmasın, sürekli gülün :) Ayni belirtiler bendede vardı, şuan artık git gide artmaya başladı, göz karamalarim fln başladı, sizin belirtileriniz çok normal

Aa olabilir bendede 5. gün bunlar olmuştu. Zaten belirtiler gün geçtikçe üzerine eklene eklene gidiyor. Tüp bebek tedavisiyle ilgili bir sorunuz olursa çekinmeden sorabilirsiniz :)
Cok merak ediyorum ama test yapmicam bakalim 3 gün sonra ne olacak.tup bebek tedavisinde bende tutunmada sorun yoktu tutuyodu ama kimyasala donuyodu.tutundugunu batmalardan falan anlıyodum. Ama bu sefer bilemedim.kendimiz denedikya bu kadar kısa sürede böyle şeyler olurmuki diye tereddutteyim

Hiç tereddüt olmanıza gerek yok, çok normal belirtileriniz

İnşallah yaa kalbim bazen çıkicak gibi atiyor panik oluyorum. Allah hepimizin yüzünü güldürsün. Regl farklı olarak göğüslerim iğne gibi batiyor acaba kullandigimiz progeston ilaçlardan mı.

Melis transferin hangi merkezde oldu benimkisi istanbul tup bebek aret hoca yaptı

Hayırlı olsun çok sevindim . Bende 27 şubatta kan testi vereceğim. 6. 7. Gün idrar testi yaptım ilk silikti sonra biraz daha belirginleşti. Bence ucuz kaset test deneyin derim.inşallah kan testinden sonra pozitif haber alırsınız

İnşallah yaa kalbim bazen çıkicak gibi atiyor panik oluyorum. Allah hepimizin yüzünü güldürsün. Regl farklı olarak göğüslerim iğne gibi batiyor acaba kullandigimiz progeston ilaçlardan mı.
evet evet progestron kullanıyorum

aminnnn çok teşekkür ederim sizin bugun neredeyse 10. Gün değilmi? Bana olan tüm belirtilerinizi söyler misiniz, cunku siz muhtamelen hamilesiniz??? Çok merak ediyorummm yaşınız kaçtı???

aminnnn çok teşekkür ederim sizin bugun neredeyse 10. Gün değilmi? Bana olan tüm belirtilerinizi söyler misiniz, cunku siz muhtamelen hamilesiniz??? Çok merak ediyorummm yaşınız kaçtı???
transfer gününü saymıyorum bugün 9. Günüm oluyor. 36 yaşındayım. 2. Tüp bebek denemem ilkinde de pozitif haberini aldık ama kalbi durdu. Kürtaj oldum ilk ki 3. Gün embriyosu taze transferdi. Transferden 2 gün sonra gece acıkmalarım başlamıştı. Yalancı bir açlık olduğunu düşündüm çünkü asla gece kalkıp bir şeyler yiyen bir insan değilim. O yüzden çerez avakoda yiyip yatıyordum yetiyordu da. Gece ateş basmalarım başlamıştı. Sanki daralıyor nefes alamıyor gibiydim. Zaten alerjik bir yapım var ama daha çok şiddetlenmiştir. Kasık ağrım bel ağrım vardı. Hapşırma artmıştı. Yemek yerken bile sıcak basıp terliyordum. 7. Günden sonra acayip meme hasasiyetie gelmişti. Üstümü giyerken bile sızlıyordu.yine test yapmıştım hergün kıyaslıyordum hergün biraz daha belirginleşti. Bu 2. Transferimde 5. Gün embriyosu yine taze transfer. Vücudum daha farklı tepkiler verdi. Bunda 2. Gün baş ağrım vardı sanki diş ettimde ağrı var gibiydi ve yumurta akı şeklinde akıntım oldu. 5. Gün sarımtrak bir akıntı geldi çok küçük 7. Gün kasıklarıma hafif vuran ağrı acayip şiddetli oldu adet olacağımı düşünerek pet falan koydum. 8. Günüm kahve rengi lekelenme geldi 5-6 danla gibi gün içinde iki kez oldu. Hafif bel ağrım var gögüslerim bu sefer hiç acımadı . Ateş basmalarım alerjik reaksiyonlar ara ara oluyor ek olarak kaşıntım var el ayak bileklerinde. Sanırım progestandan kaynaklı hormon değişmesiyle oluşan bir durum. Bu seferde 3 saatte bir acıkıyormuşum gibi. İlkinde acayip ekşi yiyordum saplantı gibi acayip ekşili olan herşeyi severek yiyordum. Ağzıma gram tatlı alamıyordum iğrenç geliyordu. Meyvede bile bunda tam tersi tatlı aşerdim 6. Gün acayip şerbetli tatlı aşerdim. Bence sizde pozitifsiniz birden açlık tahammülsüzlük ateş uyku düzeni bozulması kasık ağrıları varsa bence olumludur. Biraz uzun oldu kusura bakmayın ikisinide yazayım dedim . İlla herkes aynı semptomları yaşamaz leke yok diye üzülmeyin her hamilelik gerçekten kendine özel. Hamile demiyorum bakın yaşıyacağınız hamilelikler için konuşuyorum ilkinde mememe dokunamazdım şuan hiç bir şey yok, akıntım olmamıştı şuan oldu kaşıntım yoktu şuan var yiyecek zevklerim değişik demen o ki çok araştırmayınsürecinizi sakin stresiz ve olumlu atlatmaya odaklanınşimdiden güzel haberler almanızı temenni ederim Allah yüzümüzü güldürsün inşallah

yaa çok teşekkür ederim çok güzel anlattınız benim belirtilerim 2. anlattığınız gibi, bende 2-3 gündür böyle beyaz (süt gibi) kokusuz böyle akıntı gibi bişi olmaya başladı ve böyle ayağa kalkınca gözlerim kararıyo ve bayılma hissi geliyo, kasiklarimda ağrı ve dolgunluk çok var, mide bulantım, koku hassasiyetim hatta en sevdiğim yemeklerin kokusu bile iğrenç gelmeye başladı, inanılmaz bir iştah artışım var normalde asla geceleri bişiler yemezdim ama yatana kadar durmadan yiyesim geliyor ve memelerde ağrı değilde hassasiyet var ve dolgunluk, başında ağrı ve dönme var. İnşallah tutmuştur ve emek veren herkese Allahım sağlıklıca kucağına almayı nasip etsin :)

yaa çok teşekkür ederim çok güzel anlattınız benim belirtilerim 2. anlattığınız gibi, bende 2-3 gündür böyle beyaz (süt gibi) kokusuz böyle akıntı gibi bişi olmaya başladı ve böyle ayağa kalkınca gözlerim kararıyo ve bayılma hissi geliyo, kasiklarimda ağrı ve dolgunluk çok var, mide bulantım, koku hassasiyetim hatta en sevdiğim yemeklerin kokusu bile iğrenç gelmeye başladı, inanılmaz bir iştah artışım var normalde asla geceleri bişiler yemezdim ama yatana kadar durmadan yiyesim geliyor ve memelerde ağrı değilde hassasiyet var ve dolgunluk, başımda ağrı ve dönme var. İnşallah tutmuştur ve emek veren herkese Allahım sağlıklıca kucağına almayı nasip etsin

Panik olayın kendinize dikkat edin ani hareket yapmayın .Bence pozitifsiniz inşallah öylesinizdir.şimdien hayırlı olsun

Çok teşekkür ederim sizede sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin. Siz muhtamelen hamilesiniz, bugün transferin kaçıncı günün sizin, birde bana transferden sonra yaşadığınız tüm belirtileri yazar mısınız, çok merak ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…