insaALLAH dün transfer oldum bekliyorum artık RABBİM hayırlısını nasip eylesin sizlerede banadaGüzel haberlerinizi alacağımızı hissediyorum
Amin aminn insaALLAHHayırlı olsun canım benim inş. bu defa pozitif olacakBenimde dondurulmuş 3.gün embriyosu transfer edildi 2 tane 31.10 da Allah hepimizin gönlümüze göre versin inş. +++ pozitifleri bol bol görelim hepimiz
Sizden sonraki günde benim transferim olmuş.. bana 10 gün test yapmamı söyledi doktorum sizin test gününüz ne zamanHayırlı olsun canım benim inş. bu defa pozitif olacakBenimde dondurulmuş 3.gün embriyosu transfer edildi 2 tane 31.10 da Allah hepimizin gönlümüze göre versin inş. +++ pozitifleri bol bol görelim hepimiz
Hadi hayırlısı olsun rabbim yüzünüzü güldürsün inş.Benimde yaş 41 Ocak ayında 3 gün taze embriyo transfer edildi ve sonuç negatif.. önceki ay tekrar tedaviye başladım dondurulmuş 3.gun embriyom var doktorum Taze transfer yapmak istemedi 1 ay rahîm dinlendirme yaptı ve yarın nasıp olursa transferim olucak sizden dua istiyorum insaALLAH
Hayırlısı olsunSizden sonraki günde benim transferim olmuş.. bana 10 gün test yapmamı söyledi doktorum sizin test gününüz ne zaman
Hayırlısı olsunAllah pozitif görmeyi nasip etsin hepimize inş 11.11.2022 benim test tarihim öncesinde yapmayı düşünmüyorum
Aminn insaALLAH hepimiz görürüz pozitifleri seninle aynı gün test tarihimiz bakalım nasipHayırlısı olsunAllah pozitif görmeyi nasip etsin hepimize inş 11.11.2022 benim test tarihim öncesinde yapmayı düşünmüyorum
ALLAH razı olsun insaALLAH.. RABBİM tüm isteyenlerin gönlüne göre hayırla nasıp eylesin.. yavrularımız sımsıkı tutunsun bizlereHadi hayırlısı olsun rabbim yüzünüzü güldürsün inş.
Amin inşAminn insaALLAH hepimiz görürüz pozitifleri seninle aynı gün test tarihimiz bakalım nasip
insaALLAH.. sizin yaş kaç ve çocuğunuz var mı? Benim 3 çocuk var tuplerim bağlı olduğu için tekrardan düşündükAmin inşhepimiz görelim pozitifleri sağlıklı bebişlerimiz olsun inş
MaşallahinsaALLAH.. sizin yaş kaç ve çocuğunuz var mı? Benim 3 çocuk var tuplerim bağlı olduğu için tekrardan düşündük
Yürekten dua ediyorum sana RABBİM sana hayırlı evlat nasip eylesin insaALLAH. Sebep cinsiyet değil canım ikinci evliliğim 5 yıldır eşim çocuk istiyorMaşallah4. İsteme sebebiniz cinsiyet mi ? yaş 41 hiç çocuğum yok inş ilk olacaklar
Hayırlısı olsun canım , denemekte tabi ki fayda var inş. sağlıkla alırsın bebişi kucağına42yaşındayım. 1düşük 1 de dış gebelik sonrası ben de tüp deneme kararı aldım. Çok hevesli de değilim ama pişman olursam diye sürece girecegim. Korkuyorum. Hakkımızda hayırlısı olsun
Amin canım sağolasın , hayırlısı olsun inş. görümcem ilk ikizleri tüp bebekle olmuştu ikisi de kızdı erkek istedikleri için 3. çocuğu istediler ama bu defa tüp bebeksiz kendiliğinden oldu ama o da kız oldu :) Herşeyin hayırlısı tabi sağlıklı olsunlarda gerisi boş. Sanırım 4.yü de deneyeceklerYürekten dua ediyorum sana RABBİM sana hayırlı evlat nasip eylesin insaALLAH. Sebep cinsiyet değil canım ikinci evliliğim 5 yıldır eşim çocuk istiyor
Amin inş güzel dileğiniz için rabbim dualarımızı yakarışımızı duysun inş.Oğlunuz var galiba. Ne güzel bir tane var. inşallah ikinci de kısmet olur
Maşallah 4. İçinmi tüp bebeğe gidiyorsunuzinsaALLAH.. sizin yaş kaç ve çocuğunuz var mı? Benim 3 çocuk var tuplerim bağlı olduğu için tekrardan düşündük
Ewt hayırla insaALLAHMaşallah 4. İçinmi tüp bebeğe gidiyorsunuz
Ben size nacizane kendi doktorumu onermek isterim. . Suan atasehir acibsdem de cem demirel . Bir arastirin isterseniz .Merhaba bende 40 yaşındayım. Miyom ameliyatı oldum rahimde yapışıklık oluştu. Sonra ameliyatın yanlış teşhis olduğunu öğrendim. Adenomiyozis olduğunu ve bunun ameliyatı olmadığını. Tüp bebek sürecini olumsuz etkilediğini. İki ayrı doktora gittim. İkiside farklı şeyler söyledi biri yapışıklık ve adenomyozis önemsiz derken diğeri yapışıklık açılmalı ve adenomiyozis için sizi menopoza sokmalıyız dedi. Kafam karıştı bir doktorun daha bilgisini alacağım. İstanbulda Anadolu yakasındayım. Bu taraflarda tedavi gören arkadaşlar oldu mu?tüp bebek sürecinde öneriniz olursa dikkate alayım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?