Genetik Ayrıştırmalı Tüp Bebek Yaptıranlar

Ozel bi merkezle görüştüm tavsiye etmedi benimde o yuzden kafam karıştı.

Tedavi olduğunuz yer değil de özel bir merkez önermedi öyle mi ? Tam anlayamadım. 🙈 Eğer hastanemiz embriyoloğumuz öneriyorsa yapılabilir diye düşünüyorum. Embriyo kalitenize göre bu kararı alıyorlar. Önce çözdürüp gelişimleri gözlenecek eğer sıkıntı yoksa biyopsi alınır dendi bana ama yine de tabi araştıralım iyice.

Hayırlı olsun 🙏🏾 ama galiba siz dondurmadan önce pgt ye gönderdiniz. Ben şimdi düşük sonrası geride kalan iki dondurulmuş pgt ge göndermek istiyorum, ama ona da embriyoloğum öyle yarı yarıya kalite düşer gibi bir şey demedi. Hayırlısı artık.
Sağolun. Evet ama dondurduklarımızı da ileride göndeririz diye konuştuk. O zaman bişey demediler bilemedim şimdi

Ankara İntergen de , embriyolarımdan biyopsi Bursa acıbadem de alındı . 5 embriyoya 40 lira gibi bir para verdik yanlış hatırlamıyorsam

Sonucunuz belli oldu mu? Bir de pgt ye girmeden önce kalitesi neydi, pgt olumlu geldikten sonra transfer aşamasında çözülünce kalitesi nasıldı? Değişim oldu mu yani?

Yani bizden biyopsi içinde para aldılar, ve sonrasında her birini genetiğe göndermek içinde para istediler. Orda 3 tane gönderdim. Ama biyopsi hepsine yapıldı

Sonucunuz belli oldu mu? Bir de pgt ye girmeden önce kalitesi neydi, pgt olumlu geldikten sonra transfer aşamasında çözülünce kalitesi nasıldı? Değişim oldu mu yani?
Merhaba bugün daha 6. Günüm transferin .maalesef embriyo kalitem düşüktü zaten 2bc imiş .Allahtan ümit kesilmez .Fakat embriyolarımın kalitesi hiç değişmedi öncesi ve sonrası .Artık teknoloji çok gelişti laboratuvarlarda bu işlemler sıklıkla yapılıyor merak etmeyin

Merhaba bugün daha 6. Günüm transferin .maalesef embriyo kalitem düşüktü zaten 2bc imiş .Allahtan ümit kesilmez .Fakat embriyolarımın kalitesi hiç değişmedi öncesi ve sonrası .Artık teknoloji çok gelişti laboratuvarlarda bu işlemler sıklıkla yapılıyor merak etmeyin

inşallah güzel sonuçlar nasip olsun. Ben 5. Gün test yapıp testte görünce 6. Gün kan vermiştim. Gebeliğim sonlandı ama testlerde çıkmıştı yani.

Tedavi olduğunuz yer değil de özel bir merkez önermedi öyle mi ? Tam anlayamadım. 🙈 Eğer hastanemiz embriyoloğumuz öneriyorsa yapılabilir diye düşünüyorum. Embriyo kalitenize göre bu kararı alıyorlar. Önce çözdürüp gelişimleri gözlenecek eğer sıkıntı yoksa biyopsi alınır dendi bana ama yine de tabi araştıralım iyice.
Benim embriyolarim denizlide. 5 gün 5 tane embriyom var. Ben tup bebek tedavisi görürken cocugumdaki genetik rahatsız bilinmiyordu. Sonradan öğrenildi o yüzden şimdi pgt yaptirmak istedik denizli yapılabilir dedi ama ben binkac genetik tarama merkeziyle görüştüm tavsiye etmediler. CoZdurup dondurmak çok sağlıklı olmuyor dediler bana

Back
X