• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ozlemtay

Üye
Kayıtlı Üye
22 Ekim 2022
32
45
8
45
41 yaşında evlendim. 2 ay sonra doğal yollarla hamile kaldım ama maalesef 1.5 aylık hamileliğim bebeğimizin kalp atışlarını duyamadığımız için sonlandı. Ardından tüp bebek tedavisine başladık. 1. deneme toplanan yumurtaların 5.güne gidemeyişinden sonlandı. Şu anda 43 yaşındayım. Yeniden tüp bebek tedavisine başladık. 5. Embriyodan 1 tanesi 5.güne gitti. 4 gün önce transferim gerçekleşti. Gergin bekleyiş dönemindeyim. İleri yaş tüp bebek tedavisi gören arkadaşlar deneyimlerini benimle paylaşırlarsa çok sevinirim 🙏

İnşallah sağ salim kucağına alacaksın bebisini içini ferah tut canim 🌺🌺🧿

41 yaşında evlendim. 2 ay sonra doğal yollarla hamile kaldım ama maalesef 1.5 aylık hamileliğim bebeğimizin kalp atışlarını duyamadığımız için sonlandı. Ardından tüp bebek tedavisine başladık. 1. deneme toplanan yumurtaların 5.güne gidemeyişinden sonlandı. Şu anda 43 yaşındayım. Yeniden tüp bebek tedavisine başladık. 5. Embriyodan 1 tanesi 5.güne gitti. 4 gün önce transferim gerçekleşti. Gergin bekleyiş dönemindeyim. İleri yaş tüp bebek tedavisi gören arkadaşlar deneyimlerini benimle paylaşırlarsa çok sevinirim 🙏
Güzel haberlerinizi alırsınız umarım Rabbim sevindirsin 💕

Merhabalar. Güzel haberlerinizi bekliyoruz 🙏🥰 Ben de 43 yaşımdayım. 4.tüp bebek tedavimin bekleme aşamasındayım. 17 Ekim’de bir 3.gün embriyosu transfer edildi. Cumartesi test günüm🤗 Embriyolarınız 5,güne gidiyor, bu çok büyük bir avantaj. Benimkiler hep strese giriyorlar, bundan önceki tedavilerde transferim hep 4.gün oldu. Bu sefer miniği stres etmedik bakalım 🤗
Sizin test gününüz ne zaman?

Merhabalar. Güzel haberlerinizi bekliyoruz 🙏🥰 Ben de 43 yaşımdayım. 4.tüp bebek tedavimin bekleme aşamasındayım. 17 Ekim’de bir 3.gün embriyosu transfer edildi. Cumartesi test günüm🤗 Embriyolarınız 5,güne gidiyor, bu çok büyük bir avantaj. Benimkiler hep strese giriyorlar, bundan önceki tedavilerde transferim hep 4.gün oldu. Bu sefer miniği stres etmedik bakalım 🤗
Ah harika, benimki de Cumartesi günü. 29 Ekim! Çifte bayram yaşarız umarım 🥰🙏 hayırlısı olsun ikimiz adına da… güzel haberlerini bekliyorum 🌹

6 Yasinda bir kizim vardi, 40 yasindaydim ve ikinci bir cocuk dusunmeye basladik. Kizimin dogumunu yaptiran doktora mutlu mutlu gidip alacagim vitaminleri soralim dedik. Ve aci gercegi doktorum hic yumusatmadan soyledi: Bu yastan sonra her ay normal yolla hamile kalmaniz yuzde 5 ihtimal! Esiniz istedigi yasa kadar cocuk sahibi olabilir, ama sizin icin bu ihtimal cok dusuk!" Doktorum bunu hic yumusatmadan, duygularimi onemsemeden soyledi. Haa bu arada yumurtalarim da cok gencmis, oldukca iyi durumdaymis, ama ona ragmen bizi hemen tup bebek'e yonlendirdi. Biz de hic dusunmeden saf saf buyuk endiselere tup bebek bolumune gittik. Hikaye ve 2 yillik buyuk macera boyle basladi. 2 yıl sonra artik heralde menopoza girdim diyerek test bile yapmadan 42 yasimda normal yolla hamile kaldim. g Eger saglikli bir bebek dunyaya getirirsem moralimizi bozan dusuncesi doktorlara inat bagira bagira hikayemi anlatacagim demistim. Bugun oglum 14 aylik, umarim hepinize umut olurum, tek amacim bu, o yüzden bugün o zamanlar çok okuduğum bu foruma girdim, olabildiğince çok kişiye umut olmak istiyorum. 40 yaşından sonra doktorlar canımızı sıkıp, bizi hamile kalamazsın diye programlamasalar bence herşey daha iyi olacak. Bugün hem facebook hem instagram hesapları da açtım, oradan tüm yaşadıklarımızı paylaşacağım. Takip etmek isteyen olursa instagram: 42yasindaanneolmak ve facebook: kırkikiyasindaanneolmak hesaplarımı takip edebilirler.

Ne güzel 🥰 gerçekten çifte bayram olsun umuyorum 🙏♥️
Bazen evde test mi yapsam diye geliyor ama hemen kovalıyorum o düşünceyi 😂
Yapma. Benim aklımdan bile geçmiyor. Yanıltıcı olabiliyormuş, boşuna moral bozmaya veya umutlanmaya gerek yok bence. Sabredip bekleyelim o günü. Zaten ne kaldı ki 😇🙏❤️

Allahım güç kuvvet versin inşallah.
Sağlıkla mutlulukla güzel haberlerinizi alalım
Güzel enerjiniz
Sağlıkla mutlulukla güzel haberlerinizi alalım inşallah.
Güzel enerjiniz için çok teşekkür ederim ☺️🙏 hayırlısı neyse o olsun 🌹

Yapma. Benim aklımdan bile geçmiyor. Yanıltıcı olabiliyormuş, boşuna moral bozmaya veya umutlanmaya gerek yok bence. Sabredip bekleyelim o günü. Zaten ne kaldı ki 😇🙏❤️
Öncekilerde de yapmadım. Bu sefer ara ara aklıma geliyor ama yapmayacağım 🤗 artık sabır zamanı, kalan 3 gün 🙏🥰✨yarın işte izin günüm, seramik kursum var. Yarın çabuk geçer sonrasına o zaman bakarım. Siz testi nerede vereceksiniz? Malum 29 Ekim resmi tatil. Sabah yollar kapalı olur mu derdine düştüm 😂

6 Yasinda bir kizim vardi, 40 yasindaydim ve ikinci bir cocuk dusunmeye basladik. Kizimin dogumunu yaptiran doktora mutlu mutlu gidip alacagim vitaminleri soralim dedik. Ve aci gercegi doktorum hic yumusatmadan soyledi: Bu yastan sonra her ay normal yolla hamile kalmaniz yuzde 5 ihtimal! Esiniz istedigi yasa kadar cocuk sahibi olabilir, ama sizin icin bu ihtimal cok dusuk!" Doktorum bunu hic yumusatmadan, duygularimi onemsemeden soyledi. Haa bu arada yumurtalarim da cok gencmis, oldukca iyi durumdaymis, ama ona ragmen bizi hemen tup bebek'e yonlendirdi. Biz de hic dusunmeden saf saf buyuk endiselere tup bebek bolumune gittik. Hikaye ve 2 yillik buyuk macera boyle basladi. 2 yıl sonra artik heralde menopoza girdim diyerek test bile yapmadan 42 yasimda normal yolla hamile kaldim. g Eger saglikli bir bebek dunyaya getirirsem moralimizi bozan dusuncesi doktorlara inat bagira bagira hikayemi anlatacagim demistim. Bugun oglum 14 aylik, umarim hepinize umut olurum, tek amacim bu, o yüzden bugün o zamanlar çok okuduğum bu foruma girdim, olabildiğince çok kişiye umut olmak istiyorum. 40 yaşından sonra doktorlar canımızı sıkıp, bizi hamile kalamazsın diye programlamasalar bence herşey daha iyi olacak. Bugün hem facebook hem instagram hesapları da açtım, oradan tüm yaşadıklarımızı paylaşacağım. Takip etmek isteyen olursa instagram: 42yasindaanneolmak ve facebook: kırkikiyasindaanneolmak hesaplarımı takip edebilirler.
Doktorunuz çok acımasız bir şekilde yorum yapmış. Onlar sadece istatistikleri söylüyor. Nitekim biz istatistiklerden ibaret değiliz. Ki siz de bunu kanıtlamış gibisiniz 🤗 Bebeğinizi sağlıkla büyütmenizi dilerim 🙏

6 Yasinda bir kizim vardi, 40 yasindaydim ve ikinci bir cocuk dusunmeye basladik. Kizimin dogumunu yaptiran doktora mutlu mutlu gidip alacagim vitaminleri soralim dedik. Ve aci gercegi doktorum hic yumusatmadan soyledi: Bu yastan sonra her ay normal yolla hamile kalmaniz yuzde 5 ihtimal! Esiniz istedigi yasa kadar cocuk sahibi olabilir, ama sizin icin bu ihtimal cok dusuk!" Doktorum bunu hic yumusatmadan, duygularimi onemsemeden soyledi. Haa bu arada yumurtalarim da cok gencmis, oldukca iyi durumdaymis, ama ona ragmen bizi hemen tup bebek'e yonlendirdi. Biz de hic dusunmeden saf saf buyuk endiselere tup bebek bolumune gittik. Hikaye ve 2 yillik buyuk macera boyle basladi. 2 yıl sonra artik heralde menopoza girdim diyerek test bile yapmadan 42 yasimda normal yolla hamile kaldim. g Eger saglikli bir bebek dunyaya getirirsem moralimizi bozan dusuncesi doktorlara inat bagira bagira hikayemi anlatacagim demistim. Bugun oglum 14 aylik, umarim hepinize umut olurum, tek amacim bu, o yüzden bugün o zamanlar çok okuduğum bu foruma girdim, olabildiğince çok kişiye umut olmak istiyorum. 40 yaşından sonra doktorlar canımızı sıkıp, bizi hamile kalamazsın diye programlamasalar bence herşey daha iyi olacak. Bugün hem facebook hem instagram hesapları da açtım, oradan tüm yaşadıklarımızı paylaşacağım. Takip etmek isteyen olursa instagram: 42yasindaanneolmak ve facebook: kırkikiyasindaanneolmak hesaplarımı takip
Merhaba, evet doktorlar genellikle hiç yumuşatmadan direkt söylemeyi tercih ederler. Aldıkları eğitim soğukkanlılık gerektirdiği için olsa gerek. Sizi çok iyi anlıyorum, o anda onu duymak incitici olabiliyor. Ben meseleye daha bilimsel yaklaşıyorum. Çünkü 40 yaş sonrası hamilelik oranı gerçekten düşük. Ve de doğru. Ha size bir kaç deneyin de diyebilirdi ama belkide hiç vakit kaybetmenizi istememişte olabilir. 45 yaşında da doğal yollarla hamile kalan var ve fakat benim araştırmalarım çoğunlukla tüp bebek tedavisi görmüş olumlu sonuçlanmamış bir kaç deneme sonrası olduğunu gösteriyor. Bunun sebebide o dönem kullanılan vitamin, progesteron, östrajen vb takviyeler. Aslında bir bakıma bu güçlendirme sağlıyor sonrasında doğal yollarla hamile kalınmasının önünü açıyor. 45 yaşında da aynı süreçten geçmiş sonrasında doğal yollarla hamile kalmış bir çok kadın var. Özetle sizin hikayenizdeki son durum için çok mutlu oldum. Umudunuzun bittiği noktada o mucize… sağlıkla, huzurla büyütün. Sevgiler 🌹

Öncekilerde de yapmadım. Bu sefer ara ara aklıma geliyor ama yapmayacağım 🤗 artık sabır zamanı, kalan 3 gün 🙏🥰✨yarın işte izin günüm, seramik kursum var. Yarın çabuk geçer sonrasına o zaman bakarım. Siz testi nerede vereceksiniz? Malum 29 Ekim resmi tatil. Sabah yollar kapalı olur mu derdine düştüm 😂
Aile sağlığı merkezi kapalıymış evet. Tedavi gördüğüm hastane açık, oraya gidip yaptıracağız. İstanbul Tüp Bebek Merkezi. Gümüşsuyu’nda. Yakınlardaysanız sizde orda yaptırabilirsiniz. Ah çok heyecanlıyım ikimiz adına da 🥰🥰🙏🙏

Aile sağlığı merkezi kapalıymış evet. Tedavi gördüğüm hastane açık, oraya gidip yaptıracağız. İstanbul Tüp Bebek Merkezi. Gümüşsuyu’nda. Yakınlardaysanız sizde orda yaptırabilirsiniz. Ah çok heyecanlıyım ikimiz adına da 🥰🥰🙏🙏
Ben Ankara’dayım. Benim gittiğim merkez açık ama kanları gönderdikleri laboratuvar kapalıymış ne yazık ki. Ben de dışarıda özelde bir yerde vereceğim herhalde. Ben de çok heyecanlıyım 🤗🤗 umarım cumartesi günü güzel haberlerimizi de paylaşacağız 🙏🥰♥️

Bir an kendimi gördüm 42 yasinda evlendim ilk ay hamile kaldim kurtaj oldum.kalp atışını alamadım sonra kimyasallar tup bebek derken yas 44 oldu şanslısınız 5 güne giden embriyo oluşmuş tekrar denemek istiyorum inşallah tutar hangi doktorda denediniz

Ben Ankara’dayım. Benim gittiğim merkez açık ama kanları gönderdikleri laboratuvar kapalıymış ne yazık ki. Ben de dışarıda özelde bir yerde vereceğim herhalde. Ben de çok heyecanlıyım 🤗🤗 umarım cumartesi günü güzel haberlerimizi de paylaşacağız 🙏🥰♥️
Bir an kendimi gördüm 42 yasinda evlendim ilk ay hamile kaldim kurtaj oldum.kalp atışını alamadım sonra kimyasallar tup bebek derken yas 44 oldu şanslısınız 5 güne giden embriyo oluşmuş tekrar denemek istiyorum inşallah tutar hangi doktorda denediniz
Çok teşekkür ederim, umarım sonuçta olumlu olur 🙏 Hikayemiz çok benzer evet. Kesinlikle tekrar denemelisiniz. Ben bu yolda bazı araştırmalar ve istatistikler edindim. Kullandığımız ilaçların, hormonların sonrasında yumurta kalitesinde artma gözlemleniyor. Yukarıda bir arkadaşımıza bununla ilgili uzun uzun yazdım. Doktorum Emre Karatekelioğlu. İstanbul tüp bebek merkezi. Müthiş bir doktordur, çok tavsiye ederim. Güzel haberlerinizi almak ümidiyle… 🙏🌹

Merhaba sizin konunuzu takip ediyordum. 17 ekimden itibaren 10 gün geçmiş bugünlerde test yaptırdınız mi? Erken gebelik testi falan. İnşallah gönlünüzce olsun inşallah, sağlıkla alırsınız bebisinizj kucağınıza 🙏🧿

Back
X