mrb arkadaşlar hepinize 40 yaş üstü birisi olarak aranıza yeni katıldım.Bir süredir bu forumda dolaşıyorum.Ama hiç yazmamıştım.İlk olarak burayı uygun gördüm .Aranıza katılmaktan zevk duyacağım.Tabi kabul ederseniz .Ben iki çocuk annesi evli ve eğitimci bir bayanım. İnşallah ilerde güzel paylaşımlarımız olur. Şimdilik hepinize iyi günler diliyorum.
iyi akşamlar mürgizinannesi hoşbulduk yeni geleni güzel karşılıyosunuziyi akşamlar stemiz aramıza hoş geldin heval sende hoş geldin güzel paylaşımlarımız var arkadaşlarımı çok seviyorum hepsi çok duyarlı hepinizi öptüm
hoşgeldin canım.ne demek kabul edersiniz,siz bizleri tecih ettiyseniz ne mutlu bize.güzel paylaşımlara inş.mrb arkadaşlar hepinize 40 yaş üstü birisi olarak aranıza yeni katıldım.Bir süredir bu forumda dolaşıyorum.Ama hiç yazmamıştım.İlk olarak burayı uygun gördüm .Aranıza katılmaktan zevk duyacağım.Tabi kabul ederseniz .Ben iki çocuk annesi evli ve eğitimci bir bayanım. İnşallah ilerde güzel paylaşımlarımız olur. Şimdilik hepinize iyi günler diliyorum.
mrb esmer güzeli geldim sizi ziyarete ama ben daha 15 yaşındayımkaydirigubbakcemile3
siz 40 sınız nasıl anlaşacağız çooook yaş farkı var biraz zor anlaşırız
:sm_cool:neyse yaşıma bakmayın canım ben olğunumdur sizin halinizden anlarım
nede olsa büyüklere saygılı olmak gerekir.....sizi coook öptüm a.s.şaka
o su olayını ben önceden duymuştum. artık evlerimiz bile güvenli değil. kilitli kapılar bile kolayca açıldıktan sonra. ki ben 4 mü 5 mi desem hırsız olayı yaşamış biri olarak artık evimi bile güvenli bulmuyorum. hatta gece boyu ışığımı söndürmüyorum. tv yi açık bırakıyorum. nasıl korkmuşsam kaç yıl geçti etkisinden kurtulamadım. daha neler yapıyorum. kapımın arkası dolu oluyor. çıngıraklar alarmlar. ne deseniz var.kaydirigubbakcemile3
Haklısın canım,bende 3 kez yaşadım ama 3 ayrı evde.Hele biriyle karşı karşıya gelmiştim.:1shok:Hiç unutmam Cosby ler vardı,yan odada onu izliyordum.Giriş kattı,kedi girerdi,tıkırtıyı duyunca hehalde gene girdi diye gittimki,Allah tan çok korkup hemen kaçtı.Evde yalnız olduğumu bilse ne yapardı bilmem.Aklıma geldi,iş yerine girenle benimde 4:çok üzgünüm:O gazeteye bile çıkmıştı.Sabah bi açtım kapıyı,seninki salondaki koltukta sızmış.kaydirigubbakcemile3Hemen çıkıp,cebe sarıldıydım.Alıp götürdüler.kaydirigubbakcemile5İnsan üzerinden atamıyor.Bende hep beyaz gece lambası kullanıyorum.Ay nerden aklıma geldi şimdi bunlar :1rolleyes:
canım geçmiş olsun. bizimkilerin 3 tanesi biz evde yokken ziyaret etmişti. kapımızıda hep kilitler öyle evden çıkardık. 1 tanesi bizi spreyle uyutmuş. polisin dediği buydu. mutfak tezgahımda duran en keskin bıcağımı alıp evi öyle dolaşmış. çocuklarım o zaman küçüktü. iyiki uyanmamışlar. sabah işe gitmek için çok zor ayağa kalkmış ve bu olayla karşılaşmıştık. o gün yaşadığımı hiç unutamıyorum. günlerce hatta aylarca uyuyamamıştım. resmen nöbet tutuyordum. son hırsızla yüzyüze geldiğim anı unutamıyorum. oda senin dediğin gibi korkup 2. kattan aşağı atladı. çığlığıma eşim gelene kadar kaybolup gitti. şimdi artık evde kıymetli birşey tutmuyorum. ama işte can korkusu var.
mrb esmer güzeli geldim sizi ziyarete ama ben daha 15 yaşındayımkaydirigubbakcemile3
ay aman her ikinizide allah korumuş doğrusu.çok gecmiş olsun.neler var yarabbim.
ayy sabah kalk,ve salonda bir adam sızmış vaziyette :1shok:
kafayı yerim heralde korkudan delikafadulden
valla yinede iyi atlatmışsınız.
allahım kimseye yaşatmasın,
dağçiçeği,leydim,,,,,,fazlasıyla yaşamışsınız,dilerim bir daha hiç olmaz .
stemiz, heval66 hoşgeldiniz a.s.
hırsızlık olayını bende yaşadım üzerinden bir sene geçmesine rağmen hala o korkuyu üzerimden atamadım.(sekiz adet bilgisayarımız çalınmıştı) Dün gece rüyamda işyerinin tamamen soyulduğunu gördüm o kadar büyük bir korkuyla yataktan fırladım ki anlatamam.Ağlamaktan gözlerim şişmişti.Allah'ım kimseye yaşatmasın çok kötü :1no2::1no2: