40 ve +40 yaş

iyi akşamlar çıtırlarım
stemiz sende aramıza hoşgeldin
esmerim gerçekten uçak kazası çok üzücü oldu
heval sende hoşgeldin canım
lereenim bilgiler için teşekkürler çok dikkatli olmak gerekiyor ortalık çok kötüleşti allahım herkesi kötülerden korusun inşallah

Canım aramıza hoş geldin a.s.
Şimdiden güzel paylaşımlar diliyorum.:1hug:
Bizimde sizinle paylaşacak çok şeyimiz olduğuna inanıyorum.a.s

Hepinize iyi akşamlar canlarım.
Uçak kazasına bende çok üzüldüm vefat edenlerin ailelerine sabır diliyorum mekanları cennet olsun yaralılarada acil şifalar.
Hepinizi öptüyorum canlarım.

iyi akşamlar stemiz aramıza hoş geldin heval sende hoş geldin güzel paylaşımlarımız var arkadaşlarımı çok seviyorum hepsi çok duyarlı hepinizi öptüm

iyi akşamlar stemiz aramıza hoş geldin heval sende hoş geldin güzel paylaşımlarımız var arkadaşlarımı çok seviyorum hepsi çok duyarlı hepinizi öptüm
iyi akşamlar mürgizinannesi hoşbulduk yeni geleni güzel karşılıyosunuz
tşk herkese selm ve saygılarıla iyi geceler 40 yaş fıstıkları yolu yarıladık
yazık oldu bize zaman ne çabuk geçiyor arkadaşlar öyle değilmi....a.s.

tşk lereenim güzel bilgileri paylaştığın için bütün gün evde yalnızım korkmaya başladım:1shok::1shok::1shok:

canlarım uçak kazası hepimizi derinden üzdü. allah tüm insanları bu tür kayıplardan korusun.

o su olayını ben önceden duymuştum. artık evlerimiz bile güvenli değil. kilitli kapılar bile kolayca açıldıktan sonra. ki ben 4 mü 5 mi desem hırsız olayı yaşamış biri olarak artık evimi bile güvenli bulmuyorum. hatta gece boyu ışığımı söndürmüyorum. tv yi açık bırakıyorum. nasıl korkmuşsam kaç yıl geçti etkisinden kurtulamadım. daha neler yapıyorum. kapımın arkası dolu oluyor. çıngıraklar alarmlar. ne deseniz var.kaydirigubbakcemile3

hoşgeldin canım.ne demek kabul edersiniz,siz bizleri tecih ettiyseniz ne mutlu bize.güzel paylaşımlara inş.

heval sende hoş geldin.ne güzel gönül yaşın 15 ha.anlaşırız be güzelim.hepimizin gençleri var nede olsa.sende kaynar gidersin.
şakan güzeldi,Şeniz

ucak kazasına çok üzüldüm.allah tüm ölenlere rahmet,geridekiler sabırlar versin:Saruboceq:

Haklısın canım,bende 3 kez yaşadım ama 3 ayrı evde.Hele biriyle karşı karşıya gelmiştim.:1shok:Hiç unutmam Cosby ler vardı,yan odada onu izliyordum.Giriş kattı,kedi girerdi,tıkırtıyı duyunca hehalde gene girdi diye gittimki,Allah tan çok korkup hemen kaçtı.Evde yalnız olduğumu bilse ne yapardı bilmem.Aklıma geldi,iş yerine girenle benimde 4:çok üzgünüm:O gazeteye bile çıkmıştı.Sabah bi açtım kapıyı,seninki salondaki koltukta sızmış.kaydirigubbakcemile3Hemen çıkıp,cebe sarıldıydım.Alıp götürdüler.kaydirigubbakcemile5İnsan üzerinden atamıyor.Bende hep beyaz gece lambası kullanıyorum.Ay nerden aklıma geldi şimdi bunlar :1rolleyes:

canım geçmiş olsun. bizimkilerin 3 tanesi biz evde yokken ziyaret etmişti. kapımızıda hep kilitler öyle evden çıkardık. 1 tanesi bizi spreyle uyutmuş. polisin dediği buydu. mutfak tezgahımda duran en keskin bıcağımı alıp evi öyle dolaşmış. çocuklarım o zaman küçüktü. iyiki uyanmamışlar. sabah işe gitmek için çok zor ayağa kalkmış ve bu olayla karşılaşmıştık. o gün yaşadığımı hiç unutamıyorum. günlerce hatta aylarca uyuyamamıştım. resmen nöbet tutuyordum. son hırsızla yüzyüze geldiğim anı unutamıyorum. oda senin dediğin gibi korkup 2. kattan aşağı atladı. çığlığıma eşim gelene kadar kaybolup gitti. şimdi artık evde kıymetli birşey tutmuyorum. ama işte can korkusu var.

Evet canım,bende en çok ondan korkarım.:çok üzgünüm:Uykuda uyutmalarından,bi o başıma gelmedi Allah korusun.İnsan daha çok çocukları düşünüyor,sizi Allah korumuş.:Saruboceq:Bizimkinin birindede biz dışarı çıkmıştık,girmişler,arkadanda zinciri takmışlar,giremiyorsun.Deli olmuştum,o olayda ev altüst olmuştu.:1shok:Kırklanmıştım artık.Çamaşırların bile yerlerde,adam içerde dolaşmış.Allah,kimseye göstermesin.:Saruboceq:Şimdi çok şükür kendi evim,hem demir,hem pimapen.:a015:Arkada pimapenlerde kilit bile var.Çelik kapıdada mandal.O mandallar gerçekten çok işe yarıyor.İnsan kendini güvende hissediyor.a.sAma genede gece lambasız kesinlikle yatamıyorum,çok geç yattığım halde.Önceki evde komşum hastamı var diye sormuştu,ışk sabaha kadar açık diye.kaydirigubbakcemile3a.s.

ay aman her ikinizide allah korumuş doğrusu.çok gecmiş olsun.neler var yarabbim.
ayy sabah kalk,ve salonda bir adam sızmış vaziyette :1shok:
kafayı yerim heralde korkudan delikafadulden
valla yinede iyi atlatmışsınız.
allahım kimseye yaşatmasın,

dağçiçeği,leydim,,,,,,fazlasıyla yaşamışsınız,dilerim bir daha hiç olmaz .

Canım hoş geldin aramıza a.s.
Anlaşırız seninle üzülme bende 15 şime girmedim daha :roflol:
İyi paylaşımlar diliyorum burada öpüldünüzzzzzz.:1hug:

stemiz, heval66 hoşgeldiniz a.s.
hırsızlık olayını bende yaşadım üzerinden bir sene geçmesine rağmen hala o korkuyu üzerimden atamadım.(sekiz adet bilgisayarımız çalınmıştı) Dün gece rüyamda işyerinin tamamen soyulduğunu gördüm o kadar büyük bir korkuyla yataktan fırladım ki anlatamam.Ağlamaktan gözlerim şişmişti.Allah'ım kimseye yaşatmasın çok kötü :1no2::1no2:

Canım,işyerindeydi,Allah tan sabah kapıyı açınca bulmuştum:Saruboceq:,artık bide uyansaydı açmama ne olurdu bilmem:çok üzgünüm:

Canım,demekki bizimkileri okumak varmış onu görmüşsün.Allah,yaşatmasın bi daha.Çok sıkıcı bi durum gerçekten.:Saruboceq:

canım benim hevalım
tabiki sen daha cıtırsınkaydirigubbakcemile3
buraya gelende cıtırlar gel bak hepimiz çıtırız-tatlicadiarzu--tatlicadiarzu-
seni çok opyorum güzel paylaşımlarra.s.

FirstLady D@Ğ ÇİÇEĞİ çok çok geşmiş olsun ya hırsızların gözü kara olur dikkatli olmayız
---------------------hevalım etkin irnam fato43 murgizinannesi iyi akşamlar diyorum akşam üzeri oldu nasılsınız çıtırlar
bügün çok yoruldum asker uğurladık eltimin oğlu gitti allah bütün askerlere hayırlı teskerler dilerim

fırstlady,dağçiçeği,etkin geçmiş olsun canlarım
allah kimseye göstermesin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…