:1hug:mrh sitemiz ne yazıkki bende sigara içiyorum nerden bulaştık bu belaya
ALLAH yardımcımız olsun bırakmak istiyorum ama yapamıyorum senağlama
firstlady dağ çiçeği etkin geçmiş olsun ALLAH korumuş sizi bir daha yaşatmasın:Saruboceq:
etkin egem irna fato soğolun canlarım çok naziksiniz aslında resimleriniz olsa
herkes kendi resmini kullansa nasıl olur sizce arkadaşlar......CADIARZUa.s.
iyi akşamlar çıtırlarım
2 gün önce küçük bir kaza geçirdim,yemek takımını değiştirelim dedik sipariş verdik,mobilyacı getirdi,kurmaya başladı.eskiler,yeniler ortalık iyice karıştı.çocuklar konsolun aynasını duvara yaslamışlar
önündede masa var,yere de bir parça koymuşlar.o ara tornavida lazım oldu çekmeceden vermek için masayı az iteyim dedim,masayı itmemle aynanın arkası kafama gözümün hemen üstüne küt diye indi ben gözlük kullanıyorum gözlük yüzüme yapıştı,burnmun üstünü kesti ,kafam anında şişti buz koydum hemen,kesilen yer kanamaya başladı,mobilyacı şok oldu .neyse geçti ama ş anda gözümün çevresi mosmor.
:1hug:mrh sitemiz ne yazıkki bende sigara içiyorum nerden bulaştık bu belaya
ALLAH yardımcımız olsun bırakmak istiyorum ama yapamıyorum senağlama
firstlady dağ çiçeği etkin geçmiş olsun ALLAH korumuş sizi bir daha yaşatmasın:Saruboceq:
etkin egem irna fato soğolun canlarım çok naziksiniz aslında resimleriniz olsa
herkes kendi resmini kullansa nasıl olur sizce arkadaşlar......CADIARZUa.s.
hoşgeldiniz canım aramıza katılmadan bizde mutlu olduk güzel paylaşımlarda görüşelim inşallahmrb arkadaşlar hepinize 40 yaş üstü birisi olarak aranıza yeni katıldım.Bir süredir bu forumda dolaşıyorum.Ama hiç yazmamıştım.İlk olarak burayı uygun gördüm .Aranıza katılmaktan zevk duyacağım.Tabi kabul ederseniz .Ben iki çocuk annesi evli ve eğitimci bir bayanım. İnşallah ilerde güzel paylaşımlarımız olur. Şimdilik hepinize iyi günler diliyorum.
hoşgeldin canım zaten hepimiz 15 iz inan iyi anlaşacaz çıtır çıtırız aaa yalanmı güzel paylaşımlarda görüşelimmrb esmer güzeli geldim sizi ziyarete ama ben daha 15 yaşındayımkaydirigubbakcemile3
siz 40 sınız nasıl anlaşacağız çooook yaş farkı var biraz zor anlaşırız
:sm_cool:neyse yaşıma bakmayın canım ben olğunumdur sizin halinizden anlarım
nede olsa büyüklere saygılı olmak gerekir.....sizi coook öptüm a.s.şaka
egem geçmiş olsun bitanem Allah korumuş canımiyi akşamlar çıtırlarım
2 gün önce küçük bir kaza geçirdim,yemek takımını değiştirelim dedik sipariş verdik,mobilyacı getirdi,kurmaya başladı.eskiler,yeniler ortalık iyice karıştı.çocuklar konsolun aynasını duvara yaslamışlar
önündede masa var,yere de bir parça koymuşlar.o ara tornavida lazım oldu çekmeceden vermek için masayı az iteyim dedim,masayı itmemle aynanın arkası kafama gözümün hemen üstüne küt diye indi ben gözlük kullanıyorum gözlük yüzüme yapıştı,burnmun üstünü kesti ,kafam anında şişti buz koydum hemen,kesilen yer kanamaya başladı,mobilyacı şok oldu .neyse geçti ama ş anda gözümün çevresi mosmor.
kızlar canlar, ya siz ne tatlı insanlarsınız. iyi ki tanımışım sizi, hepinizi özledim. kızım yanımda moral oldu bana. gelen giden oluyor sağolsunlar
arada gelip sizi ziyaret edeceğim. iyi olmanıza sevindim.
dualarınıza çok mutlu oldum. hepinize sağlıklı neşeli, günler, hastalara şifalar diliyorum iyi geceler kocaman sevgiler yolluyorum
kimse yokmu ?
evet bemde 40 yaşındayım ama mutluyum her yaşın ayrı güzelliği var buna inanıyom sevgiler .ha birde menapoz başlangıcı çıktı napalım bi de onunla savaşcaz savaşabildiğimiz kadar.allah hepimimize kolaylık versin .ama ama am çok şükür rabbime
kızlar canlar, ya siz ne tatlı insanlarsınız. iyi ki tanımışım sizi, hepinizi özledim. kızım yanımda moral oldu bana. gelen giden oluyor sağolsunlar
arada gelip sizi ziyaret edeceğim. iyi olmanıza sevindim.
dualarınıza çok mutlu oldum. hepinize sağlıklı neşeli, günler, hastalara şifalar diliyorum iyi geceler kocaman sevgiler yolluyorum
hoşgeldin canım geçmiş olsun erken başlamışsın daha buğün bitsede rahat etsem diyordum bir arkadaş aman öyle deme çok çekiyorum dedi Allah yardımcımız olsun .bende bitsin gitsin rahat rahat ibadetlerimi yaparım diyordum sıkıntılarını düşünmemiştim hiç ne yapalım Allah sağlık versinde Şeniz