40 ve +40 yaş

teh-3

Guru
Kayıtlı Üye
13 Şubat 2008
125
0
40 ve 40+ yaş bayanlar buraya buyrun

Son düzenleme:

bizim çerkezlere has kokulu siyah üzümümüz olur.benim bahçemdede var... ben onları toplayıp az bi suyla kaynatıyorum. süzüp suyunu sıcakken kavonozlara koyuyorum kapaklarını kapatıp ters bekliyor.. yani kışın makarnaların pilavların yanında üzüm suyunu şekerle karıştırıp birazda sulandırıp içmek için güzel oluyor.yani meyve suyu diyelim..

Haydeçç kimseler kalmamiş burda ,yeşilim buğün hiç görünmedi.......

Saat dört ve ben burdan yazıyorum size hanımlar...Çoğunuz uykudasınız biliyorum.Sahur yapanlar da

var...İbadetedenler de...Allah herkesin gönlüne göre
versin...:enbuyukkk:

tünaydın arkadaşlar nasılsınız,ben dün girememiştim ne güzel şeyler yapmışsınız öyle kış için,evet ben de hazırladım dondurucuyu doldurdum,reçel yaptım,turşu kurdum,kavanozlara domates koydum,bunları yapmak insana zevk veriyor,bunlarun hepside marketlerde satılıyor ama,kendi yaptıklarımız daha doğal,katkısız en önemlisi sağlıklı diye düşünüyorum daha bir zevkle yiyor insan değilmi.Zaten televizyonda ve gazetede hergün o kansorejen bu kansorejen diyor ne yiyeceğimi şaşırdık,Eskiye geri dönüyoruz artık herşeyi evde yapacağız galiba.

hamarat hanımlar hepinize iyi pazarlar dün giremedim kızımın boşalttığı evde işleri bitirdik yorgunluk tabi akşam erkenden yattım ( bir de çıtır kızlar diyoruz kendimize):):):)

yaptığınız herşeyi okudum kolay gelsin bereketle yemek nasip olsun

bahçesi olan arkadaşlar haydeç gibi ne şanslı istediğini ek, biç ye

güneş , arkadaşlar, nasılsınız oruçlar iyi gidiyor maşallah Allah kabul etsin
yine uğrarım

çıtırlar sizi seviyorum.burayı seviyorum...inanın burda kafamı dağıtıyorum.tüm yorgunluklarım sizlerin yazılarıyla yok olup gidiyor.hepiniz harikasınız....Şeniz

çıtırlar sizi seviyorum.burayı seviyorum...inanın burda kafamı dağıtıyorum.tüm yorgunluklarım sizlerin yazılarıyla yok olup gidiyor.hepiniz harikasınız....Şeniz

Evet haydeç e katılıyorum ben de bu topiğin bağımlısı oldum,buraya girip sizlerden haber almak çok hoşuma gidiyor,sanki hepinizi tanıyor gibiyim,sevgiler,a.s.

Bu gece sahura kalkamadım,uyandığımda ezan okunuyordu,irtarda yediğimle duruyorum.
İyice güçsüzleştim.:roflol::roflol:

hayırlı nakşamlar nasıl gidiyor kızlar ben biraz halsizim buğun hiçbir şey yapamadım yerimden kalkmak istemiyorum yarında okullar açılıyor sabah çocuklara kalkmak lazım alıştık bir haftadır geç yatıp geç kalkmaya ne yapacam bakalım offf offff karamsarmıyım neyim çıtırlıktan bütün bunlar çıtırlıktann

çıtırlarım nasılsınız kışlık yiyeceklerde hazırlanmış allah iyi günlerde yemeyi nasip etsin inşallah

kıyamam sana...neyse az kaldı rabbim ibadetlerini kabul etsin:Saruboceq:

ne oldu arkadaşım neden keyfin yok oruçmu dokundu yoksa... ben okul konusunda şanslıyım 2 kızım eşim zaten oruçlular onlara hazırlık yapmıcam.oğluşum daha okula başlamadı .seneye o sıkıntılar bendede var. sağlık sıhhat olsun yaparız evlatlarımız için.:Saruboceq:

çıtırlarım nasılsınız kışlık yiyeceklerde hazırlanmış allah iyi günlerde yemeyi nasip etsin inşallah

ben iyiyim inşallah sende iyisindir.... kış hazırlıkları daha benim için tamamlanmadı. yapmaya çalışıyorum..neyse rabbim hayırlısıyla yemek nasip etsin herkesekaydirigubbakcemile5

Üzülme arkadaşım aynı şey benim için de geçerli.Üstelik ben koca yaz geç kalktım.Keyfini çıkardım yazın.Yarın okullar açılınca kış mesaimiz başlar.Allah çocuklarımıza gayret kuvvet versin de biz alışkınız nasıl olsa.Ha bi de asıl eşlerimize gayret kuvvet versin inşallah sağlıkla.Biz ev hanımları başkomutan olarak idare ediyoz nasılsa.Kendinize va ailenize iyi bakın...

ben de yeni yapmaya başladım kışlık yiyecekleri
dolma biberi kuruttum dolaba da sebzeler koyacağım salatalık turşusu yaptım daha karışık turşu yapacağım bu sene salçam var bakalım daha neler yaparım şimdilik aklmdakiler bunlar

canım haklısın benimki iftara az kaldı sendromu Allahcc yar ve yardımcımız olsun sevgilerŞeniz

buğün dokundu biraz ben şu pis meret yüzünden böyleyim sanıyorum dua edin bana kurtulayım şu meretten
iyiki varsınız canım arkadaşlarımŞeniz

Bir kadın ağlarken çok dikkat edin,çünkü yaradan gözyaşlarını sayar!Kadın erkeğin kaburgasından yaratıldı,ayaklarından yaratılmadı,öyle olsaydı ezilirdi,üstün olmasın diye başından da yaratılmadı.Ama göğsünden eşit olsun diye...Kolun biraz altından korunsun diye...Kalp hizasından SEVİLSİN diye.....a.s.

:lepi:

Arkadaşlar yıldızlar gibidir,onları her zaman göremezsin ama senin için her zaman varolduklarını ve seni düşündüklerini bilirsin...kaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile

bugün çok gec girdim kk.çok işim vardı,biber içle,patlıcan oy,dolmalık tabii ayrıca dil,kırmızı et biber közle.soy üstüne birde büyük halı yıkadım..aman aman valla öyle yoruldumki.
birazdan ezan okunur artık dünden kalanları yiycez bugün.
kızlar bi cırpıda okudum yazılanları.yazık bugün sahura kalkamamış arkadaş.onun daha sevabı varmış biliyonuzmu ? allah denermiş.
ev hanımı meretten şikayetci acep bu meret şu tüttürüp içimize cektiğimiz iki kaşık yemekten sonra ona sarıdıldığımız şey olmasın.ahh ahhh bendede var o meretten.hiç bi şey aklıma gelmiyo valla ondan başka,
iftarınız afiyet olsun,görüşürüz kızlar
sofrayı hazırlamam lazım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…