- 20 Mart 2008
- 140.600
- 210.780
- 60
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
mrb arkadaşlar iyi akşamlar bu ara giremedim misafirlerim vardı kızımla torunumu bugün gönderdim ayrılık çok zor allah ölüm ayrılığı vermesin inş bugün çok üzgünüm ablamın kızının troid ameliyatı sonrası tahlilleri kötü çıkmış yarın dr sonuçlara bakacakmış inş en kısa zamanda iyilaşir daha 28 yaşında 2 küçük çocuğu var hemen ablama koştum ağlaştık ablam çok kötü oğlum bu kötünün iyisi diyor ama ablamı sakinleştiremedim daha yeğenimin haberi yok allah yardımcımız olsun ne olur dua edin arkadaşlar bir an önce iyileşsin daha çok genç :çok üzgünüm:
Canlarım günaydın . Yeşlimle konuşuyorum daha iyi biraz daha toparlanmış.
KAPINIZIN ALTINDAN SU GELDİĞİNİ GÖRÜRSENİZ HEMEN KAPINIZI AÇMAYINIZ…..
BU HIRSIZLARIN YENİ KAPI AÇTIRMA YOLU !!
Gelen soyguncular, size kapıyı açtırmanın gürültüsüz bir yolunu bulmuşlar.
Bunun için kapı eşiğinden su döküyorlar.
Siz bu suyu fark edip de nereden geldiğini anlamak için kapıyı açtığınız anda ağzınızı kapatarak sizi evin içine sokup etkisiz hale getiriyorlar.
Aman dikkat edin lütfen.
mrb arkadaşlar hepinize 40 yaş üstü birisi olarak aranıza yeni katıldım.Bir süredir bu forumda dolaşıyorum.Ama hiç yazmamıştım.İlk olarak burayı uygun gördüm .Aranıza katılmaktan zevk duyacağım.Tabi kabul ederseniz .Ben iki çocuk annesi evli ve eğitimci bir bayanım. İnşallah ilerde güzel paylaşımlarımız olur. Şimdilik hepinize iyi günler diliyorum.
hoş geldin seveçeksin burayı acısığla tatlısığla çok güzel bi topikmrb arkadaşlar hepinize 40 yaş üstü birisi olarak aranıza yeni katıldım.Bir süredir bu forumda dolaşıyorum.Ama hiç yazmamıştım.İlk olarak burayı uygun gördüm .Aranıza katılmaktan zevk duyacağım.Tabi kabul ederseniz .Ben iki çocuk annesi evli ve eğitimci bir bayanım. İnşallah ilerde güzel paylaşımlarımız olur. Şimdilik hepinize iyi günler diliyorum.
hoş geldin seveçeksin burayı acısığla tatlısığla çok güzel bi topik
---------------------------------------------------------iyi akşamlarrrrrrhihoyyyt