40 ve +40 yaş

Hepinize iyi akşamlar arkadaşlar.Gündüz işte olduğum için ancak akşamları bakabiliyorum buraya.Aslında şimdide okulla ilgili bir sürü işim var pc de ama bir bakmadan geçemedim.heval66 ne güzel kendini genç hissetmen .lülülülülülü arkadaşlar aranızda sigara kullananlar varmı acaba?Malesefben kullanıyorum da:çok üzgünüm:Ama artık beni rahatsız etmeye başladı bırakmayı düşünüyorum.Bunu önce kafamda bitirmem gerektiğini bildiğim için henüz beceremedim.Ama istiyorum artık bu benim içinbüyük gelişme.:eek:klava:

:1hug:mrh sitemiz ne yazıkki bende sigara içiyorum nerden bulaştık bu belaya:nazar:
ALLAH yardımcımız olsun bırakmak istiyorum ama yapamıyorum senağlama
firstlady dağ çiçeği etkin geçmiş olsun ALLAH korumuş sizi bir daha yaşatmasın:Saruboceq:
etkin egem irna fato soğolun canlarım çok naziksiniz aslında resimleriniz olsa
herkes kendi resmini kullansa nasıl olur sizce arkadaşlar......CADIARZUa.s.

Hayırlı akşamlar arkadaşlar,Allah bu hırsızlara fırsat vermesin bir çok insanın canı yanmıştır onların yüzünden,geçmiş olsun diyorum .Bu arada yeni gelen arkadaşlara da stemiz,heval66 sizlere de hoşgeldiniz diyorum Selam ve sevgiler....

selam esmerim nasılsın giç görüşemiyoruz :eek:
hoşbulduk redlight71 öpüyorum herkesi çok naziksiniz a.s.

iyi akşamlar çıtırlarım
2 gün önce küçük bir kaza geçirdim,yemek takımını değiştirelim dedik sipariş verdik,mobilyacı getirdi,kurmaya başladı.eskiler,yeniler ortalık iyice karıştı.çocuklar konsolun aynasını duvara yaslamışlar
önündede masa var,yere de bir parça koymuşlar.o ara tornavida lazım oldu çekmeceden vermek için masayı az iteyim dedim,masayı itmemle aynanın arkası kafama gözümün hemen üstüne küt diye indi ben gözlük kullanıyorum gözlük yüzüme yapıştı,burnmun üstünü kesti ,kafam anında şişti buz koydum hemen,kesilen yer kanamaya başladı,mobilyacı şok oldu .neyse geçti ama ş anda gözümün çevresi mosmor.

:1hug:mrh sitemiz ne yazıkki bende sigara içiyorum nerden bulaştık bu belaya:nazar:
firstlady dağ çiçeği etkin geçmiş olsun ALLAH korumuş sizi bir daha yaşatmasın:Saruboceq:

Canım hoş geldin,dedim sandım ama dememişim galiba a.s.

iyi akşamlar çıtırlarım
2 gün önce küçük bir kaza geçirdim,yemek takımını değiştirelim dedik sipariş verdik,mobilyacı getirdi,kurmaya başladı.eskiler,yeniler ortalık iyice karıştı.çocuklar konsolun aynasını duvara yaslamışlar
önündede masa var,yere de bir parça koymuşlar.o ara tornavida lazım oldu çekmeceden vermek için masayı az iteyim dedim,masayı itmemle aynanın arkası kafama gözümün hemen üstüne küt diye indi ben gözlük kullanıyorum gözlük yüzüme yapıştı,burnmun üstünü kesti ,kafam anında şişti buz koydum hemen,kesilen yer kanamaya başladı,mobilyacı şok oldu .neyse geçti ama ş anda gözümün çevresi mosmor.

Egem çok geçmiş olsun,baya ciddi bi şey atlatmışsın.Allah korumuşa.s.
Benimde ergenim grip olmuş.:çok üzgünüm:Bu hafta hiç okula bile gidemedi.:sm_confused:Laftan anlamıyorlarki,eşofmania dışarı çıkar,atletle uyursan olacağı belli.:mymeka:Hafta içi PC ye ortak oldukaydirigubbakcemile3

çiçeğim senin oğlunada geçmiş olsun

stemiz
bende kullanıyorum ne yazıkki o mereti.ama yine ne yazıkki seviyorum o mereti.keşek istesem bırakmayı.istemekte güzel bir hereket,bırakma işi kolaylaşır hiç olmassa..allah yardımcı olsun herkeze.

heval
.o kaş göz seninse ,ben asla koymam resmimi sengözlerimebaksanab.catlarım kıskanclıktan,haberin ola kaydirigubbakcemile3

egem
çoookk gecmiş olsun canım.allah korumuş.bir verdiğin karşı gelmiş tatlım yaa.

dağçiçeği
senin oluşunada gecmiş olsun canım.eee ergen olunca,kanlarıda sıcak akıyor kerataların.üşüdüklerini hasta olunca anlıyorlar.naparsın.üzülsende fayda vermiyor demi.

herkezi cuması hayırlı olsun.allah tüm dualarınızı kabul etsin.sağlıklı,huzurlu,mutlu günler sizlerin olsun arkadaşlar.öpüyorum hepinizi.iyi geceler.Şeniz

Bende içtim 15 sene,seviyorum derdim.:a015:Gözümü açar açmaz ilk aklıma gelen şeydi.Vatandaşın biri bana,bi uykudayken içmiyorsun derdi.:mymeka:Ama bıraktım,isteyince oluyormuş.Kendim bile inanamadım ama hep kutladım kendimi.kaydirigubbakcemile5Allah tan bi sağlık prb i yaşamadan bıraktım.a.sİnşallah bi daha hiç içmem.Darısı başınıza kızlar.:Saruboceq:Şimdi bi hesap yapıyorumda zaten işim neki dermişim,:1rolleyes:içmesem onca yıl kapıda bi arabam olacaktı..:1rolleyes:bu gerçekten çok acı.Rahmetil anneannem dumana para veriyosunuz derdi,ne doğrıymuş. :çok üzgünüm:Allah sağlık prb. yaşatmadan bırakmayı nasip etsin herkese.:Saruboceq:

Hepinize iyi geceler çıtırlar nasılsınız bakalım.:teytey:
Egem çok büyük geçmiş olsun canım yaaaa ALLAH korumuş yinede :Saruboceq:
D@ğ çiçeğim oğluşuna acil şifalar canım.:Saruboceq:
Stemiz canım malesef bende sigara içiyorum bırakmak istiyorum ama olmuyor canım.:1no2:
Cumanız mubarek olsun canlarım öpüyorum hepinizi :1hug:

teşekkür ederim arkadaşlar
verdiğim mi karşı geldi yada sadaka parası verecektim parayı ayırdım aracı kişiye bir türlü ulaşamadım ,para elimde kaldı acaba dedim vermediğim için mi oldu bilemiyorm yani ertesi gün hemen verdim inşallah allah kabul etsin

kızlar canlar, ya siz ne tatlı insanlarsınız. iyi ki tanımışım sizi, hepinizi özledim. kızım yanımda moral oldu bana. gelen giden oluyor sağolsunlar
arada gelip sizi ziyaret edeceğim. iyi olmanıza sevindim.
dualarınıza çok mutlu oldum. hepinize sağlıklı neşeli, günler, hastalara şifalar diliyorum iyi geceler kocaman sevgiler yolluyorum

mrb arkadaşlar hepinize 40 yaş üstü birisi olarak aranıza yeni katıldım.Bir süredir bu forumda dolaşıyorum.Ama hiç yazmamıştım.İlk olarak burayı uygun gördüm .Aranıza katılmaktan zevk duyacağım.Tabi kabul ederseniz .Ben iki çocuk annesi evli ve eğitimci bir bayanım. İnşallah ilerde güzel paylaşımlarımız olur. Şimdilik hepinize iyi günler diliyorum.
hoşgeldiniz canım aramıza katılmadan bizde mutlu olduk güzel paylaşımlarda görüşelim inşallah
mrb esmer güzeli geldim sizi ziyarete ama ben daha 15 yaşındayımkaydirigubbakcemile3
siz 40 sınız nasıl anlaşacağız çooook yaş farkı var biraz zor anlaşırız
:sm_cool:neyse yaşıma bakmayın canım ben olğunumdur sizin halinizden anlarım
nede olsa büyüklere saygılı olmak gerekir.....sizi coook öptüm a.s.şaka
hoşgeldin canım zaten hepimiz 15 iz inan iyi anlaşacaz çıtır çıtırız aaa yalanmı güzel paylaşımlarda görüşelim
iyi akşamlar çıtırlarım
egem geçmiş olsun bitanem Allah korumuş canım
D@Ğ ÇİÇEĞİm leydicim çok geçmiş olsun bizde atlattık hırsız vakaları hatırlamamk bile istemiyorum adı bile soğuk
çiceğim oğluşunada geçmiş olsun canım
meret konusuna gelince bende kullanıyorum inşallah bırakırızda burdan geçmiş olsun deriz birbirimize
kızlar canlar, ya siz ne tatlı insanlarsınız. iyi ki tanımışım sizi, hepinizi özledim. kızım yanımda moral oldu bana. gelen giden oluyor sağolsunlar
dualarınıza çok mutlu oldum. hepinize sağlıklı neşeli, günler, hastalara şifalar diliyorum iyi geceler kocaman sevgiler yolluyorum

yeşilim seni görmek ne güzel aklımız sendeydi kızınızın yanında olması çok güzel size büyük destek tabiki Allah gelen gidendende razı olsun.iinşallah güzel paylaşımlarda görüşürüz bendende sevgiler Allaha emanet olun dualarım sizinle

Cumatebrigi327.jpg

evet bemde 40 yaşındayım ama mutluyum her yaşın ayrı güzelliği var buna inanıyom sevgiler .ha birde menapoz başlangıcı çıktı napalım bi de onunla savaşcaz savaşabildiğimiz kadar.allah hepimimize kolaylık versin .ama ama am çok şükür rabbime

hoşgeldin canım geçmiş olsun erken başlamışsın daha buğün bitsede rahat etsem diyordum bir arkadaş aman öyle deme çok çekiyorum dedi Allah yardımcımız olsun .bende bitsin gitsin rahat rahat ibadetlerimi yaparım diyordum sıkıntılarını düşünmemiştim hiç ne yapalım Allah sağlık versinde Şeniz

Canıım,hoş geldin,ne güzel tekrar aramızda görmek.:1hug:Allah tan sabır diliyorum,geride kalanlara upuzun bir ömür versin inşallah.a.s.:nazar:

hoşgeldin canım geçmiş olsun erken başlamışsın daha buğün bitsede rahat etsem diyordum bir arkadaş aman öyle deme çok çekiyorum dedi Allah yardımcımız olsun .bende bitsin gitsin rahat rahat ibadetlerimi yaparım diyordum sıkıntılarını düşünmemiştim hiç ne yapalım Allah sağlık versinde Şeniz

Banada yanlış düşünüyorsun diyorlarfisfisfis ama bende aynen bi bitse diye bekliyoruma.s
Benim teyzelerimin biri 33 biri 36 sında kesilmiş,hep onlara çekmeyi istedim ama olmayacak galiba:çok üzgünüm:

X