40 ve +40 yaş

Cumatebrigi430.jpg

hayirli cumalar arkadaslar rabbim bütün dualarinizi kabul etmesi dilegiyle iyi sabahlar insallah:KK16::KK16::KK16:

KIRK YAŞIMDA BU YAN BURDAYIMMM AMA ARKADAŞLAR YOKKK BU TÖPİK GÜZELDİ ŞİMDİ KİMSE YOKKKKK
HAFTANIZ HAFTA S-ONUNUZ ŞEN OLSUNN
--------------------------VERDİĞİMiğim değeri haketmeyen insanları silmeyi..Arkama dönüp bakmamayı... Hiç kimse için kendime saygımı yitirecek bir şey yapmamayı..Gözyaşlarımın değerini bilmeyi ve onları..üç kuruşluk insanlar için harcamamayı...Ben izin vermeden kimsenin beni üzemeyeceğini..Kendimin her şeyden önemli olduğunu...Zor oldu, geç oldu ama ÖĞRENDİM...! -

Herkese tekrar merhaba.. yeni mesajlara bakıyordum ve buraya çoktandır yazmadığımı farkettim,bu arada bir aralar çok muhabbet ettiğimiz "minasera " ya da sevgiler..görüşürüz:79:

Son düzenleme:
$gunaydin116.jpg

esmerim haklısın vallahi. burayada kimse uğramaz olduydu. bende baktım olmuyor, gelmemeye başladım.:KK70::KK71:

günaydın güzel bayramlar neşeli şekerli tatlılı börekli çörekli dolmalı ve gezmeli bi bayram olsun dertleriniz bu bayramla bereber arkanızda kalsın iyi bayramlarrrr

X