40 ve +40 yaş

Hoş geldiniz,güzel paylaşımlar olsun inşallah.a.s.
Tüm iyi dilekleri içinde herkese ayrı ayrı teşekkürlera.s.
Ergenim daha iyi çok şükür,onlar iyi olunca bizlerde iyi oluyoruz:1hug:

GÜNAYDIN ÇITIRLARIM

Duanın gücünü anlayıp yalnız O\'ndan istediğimizde, O\'na güvendiğimizde, O\'ndan başka hiçbir şeyimiz kalmadığında... ALLAH BİZE YETER... cumanız mubarek olsun:)

OOOOOOOOOO HEVALIM BURDA OLEYYYY
hevalım sanada iyi günler sende hoş geldin seversin burasını canım
sen sıgarayı bırakan bi çıtırsın niye başladınkiiii:)
-----------------yeni gelen arkadaşlara da hoş gelmişiniz diyorum güzel paylaşımlar dilerim
egem gecmiş olsun canım her sadaka bir belayi def eder canım benim güzel dosttum:)
d@ğçiçeğim ergenime gecmiş olsun dikkat et havalar değişik değişikoluyor senin havan güzel olsun bebeğim çıtarım:)
--------YEŞİLİM İYİKİ VARSIN İYİKİ BURDASIN SENİ ÇOK OZLEMİŞTİM BAŞIN SAĞ OLSUN CANIM
EV HANIMI NASILSIN KENDİNE DİKKAT ET İYİ HAFTA SONLARI:)

günaydın hayırlı cumalar egem geçmiş olsun ucuz atlatmışsın dağ çiçeği ergenine geçmiş olsun grip çok kötü benimde eşim 3 gündür ağır grip olmuş yatıyor antibiyotiğe başladık inş bizede bulaştırmaz çok nazlı olmuş her an yanında istiyor bende 10 yıl önce sigarayı bıraktım iyiki bırakmışım çok kötü bir şeymiş keşke hiç içmeseymişim yeşilim tekrar başın sağolsun hepinizi öpüyorum

Günaydın hanımlar
Cumanınız mübarek olsun
Egem çok geçmiş olsun ucuz atlatmışsın
D@Ğ ÇİÇEĞİ seninde ergenine çok geçmiş olsun
yeşilim seninde başın sagolsun mekanı cennet olsun
Dün rüyamda gördüğüm hırsızlık olayı neye çıkacakmış meğer,sabah eşim 08.30 gibi işyerini açıyor gelmiş kilitleri açmış kepengi kaldıracak fakat kepenk bir türlü açılmıyormuş.
saat 10:00 kadar uğraşmışlar yok açılmıyormuş.en sonunda bir kepenkçi bulup yaptırdı da
girebildik içeri.

Son düzenleme:
Hayırlı cumalar inş.

Bütün sıkıntılarımız toz olup uçsun inş.

Uçmazsa elektrikli süpürge ile hallolsun ne güzel olur du .

Hakiki arkadaşlık, sıhhatten farksızdır, kıymeti, ancak elden gittikten sonra anlaşılır.

Hiçbir arkadaş arkadaşlığını ispat edene kadar gerçek arkadaş değildir.

Bir dostun üzüntüsünü herkes paylaşabilir. Ama bir dostun başarılarına içtenlikle sevinmek bir ruh hasleti gerektirir.

Kusurlarınızı söyleyebilecek arkadaş bulun.
ESMER GÜZELİ:enbuyukkk:

a.s.DAĞ ÇİÇEGİ hoşgeldin kusurabakma kuzucuğuna geçmiş olsun ALLAH gönlüne göre versin
EGEM geçmiş olsun ALLAH esirgemiş senia.s.
ESMERİM senin olduğun her yer güzeldir benim içina.s.
EV HANIMIhoşbulduk canım tabiki hepimiz çıtırız a.s.
İRNAo kaş o göz benim değil canım o makyajı yaptırırsak daha güzel oluruz güzelima.s.
:asigim:herkese güzel sağliklı günler diliyorum 40 yaş fıstıkları cıtırları güzel hatunları hoş kalın hoşçakalın:içelim:

herkeze hayırlı cumalar.rabbim dualrınızı kabul etsin inşallah.

ev hanımı
dağçiçeği
ne yapıyorsunuz siz, sakın böyle düşünmeyin.ola bildiğince gec olun.yoksa tüm gizli kalmış olan hastalıklar,sıkıntılar acığa cıkıyor sonra.aman aman siz istemessenizde inş. gec bitersiniz.
ben bir altı ay olmadım.aman allahım götürüp dereye yatırsınlar artık beni dedim.birde yaza gelmişti.hava sıcak ben sıcak.ooo çok fena oldum.sonra kendiliğinden düzeldi.şimdi oluyorum ama gecikiyor,gecikir gecikmez hemen yine başlıyor ateşler,bunalmalar.
bilemiyorum artık belkide bünyeden bünyeye değişir.ama şunu biliyorum,ben çok zor atlatacam gibime geliyor.

kawai
hoşgeldin canım.sanada allah kolaylık versin.menopoz sıkıntına.tezcek atlatasın inş.

maruflu
hayallerine bayılıyorum.çok tatlısın yaa

etkin,egem,ank,esmergüzeli,murgizinannesi,heval,dağçiçeği
evhanımı,
hepinizi öpüyorum.Şeniz
yeşilimde uğramış çok sevindim.öpüyorum onuda çook.Şeniz
realist,lereenimede burdan selam göndereyim.fazla giremiyorlar.:1hug:

Son düzenleme:
kaydirigubbakcemile5OY SENİN OLDUĞUN YER BENİM İÇİN BAYRAMDIR ANLADIN SEN BENİ:1hug:

İyi akşamlar,Egem çok geçmiş olsun verilmiş sadakan varmış Allah korumuş seni,çiçeğim seninde yavruna çok geçmiş olsun malum havalar çok soğuk gençler maalesef kendilerine pek dikkat etmiyolar veee yeşilim de gelmiş canım tekrar başın sağolsun Rabbim sizlere uzun ömürler versin...herkese mutlu haftasonları diliyorum......

egecim ucuz atlatmışsın canım. dağ çiçeğim sanada geçmiş olsun. bende bugün iyiyim. cümlenize huzur ve sağlık diliyorum.

a.s.arkadaşlar hepinize tek tek teşekkür ediyorum ilginiz içina.s.
iyi geceler hepinize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…