40 ve +40 yaş

------kızın güle güle gitsin
ablayın kızınada gecmiş olsun
duamızla yanıdayız innakiii

Ablacım çok geçmiş olsun inşallah hemen iyileşir o kadar umutsuzluğa kapılmayın ne olur tıp o kadar ilerlediki mutlaka iyileşir.

murgizinannasi yiğeninin durumuna çok üzüldüm...Allah onu çocuklarına annesine ve eşine bağışlasın inş...acil şifalar diliyorum..

günaydın hepinize teker teker tşk ederim çok duyarlısınız şu an drla görüşüyor sanırım inş dr uygun bir şekilde anlatır dualarınızı eksik etmeyin oğlum anne üzülme diyor bu tür kötünün iyisi tedavi edilebilirmiş bakalım dr ne diyecek inş en kısa zamanda sağlığına kavuşur tekrar hepinize tşk ederim inanın dün gece hiç uyumadım hepinizi öpüyorum

Murgızınannesi canım benim, geçmiş olsun yeğenine üzüldüm ... İnşallah hayırlısıyla iyileşir. Teknoloji bilim ilerledi artık herşeye çözüm var, dualarım sizlerle ve tüm hastalara yüce Rabbim işinizi rast getirsin... sabırla,,, :çok üzgünüm:kaydirigubbakcemile3

Allah kavuştursun canım:teselli:
yeğenine de çok geçmiş olsun .İnşallah Allah çocuklarının yüzüne bakar da bir an önce iyileşir.acil şifalar

canım günaydınlar
çok geçmiş olsun bitanem çok ta genç Rabbim evlatlarına bağoşlasın Allah yardımcısı olsun .arkadaşlarında dediği gibi artık tıp çok ileri yapılacak bir şey her zaman var inşallah en kısa zamanda hayırlı sonuçlar alırsınız dualarımız sizinle canım Şeniz

ev hanımı arkadaşım ilgine tşk ederim dr ege üniversitesine sevk etmiş gitmişler oğlum aradı morali iyi dedi girişini yapmışlar tetkikler yapılacakmış nisan başında konsey karar verecekmiş bakalım heyırlısı dr kötününiyisi demiş inş iyileşir öpüyorum

benim kızımıda doktorlar ankaraya sevk etmişler.derdini anlayamadılar yavrumun.
bilinipde hiç olmassa ona göre tedavi uygulanırdı ama ooofff nolcak allahım.
az bi süre durmuştu ateşi,ama yine başlamış.caresiz eli kolu bağlı olmak çok kötü bişey.hiç biyerlere sığamıyorum,içim daralıyo.aklıma kötü şeyler geliyo.arkadaşlar çook kötüyüm.
allahım nolur dermansız dertlere düşürme hiç kimseyi.
birde tercih yaptı onu bekliyor,ataması için,cıkarsa gittiği yerde hemen izin vermezlerde,ankaraya gitmek içino kadar aksilikler varki,
kimseyi darda bırakmasın rabbim.

canım inanki bizde senle beraber üzülyoruz derdini veren allahım şifasınıda verir üzülme dua etbizlerde duacığız kızına ve bütün hastalarımıza:Saruboceq:

butun hastalarımıza allah acıl şifalar versın inşallah .. kolay degıl :a015:
hayırlı akşamlar

canım inşallah Allahın izniyle atlatacak moral herşeyin başı inşallah hayırlı haberlerinide yazacaksın sevincimizide paylaşacaz burdan bende çok öpüyorum

canım lütfen üzülme bizim yeğende böyle arada nöbet gibi ateş geliyor sıtma tutuyor çok kötü geçiyor zamanı belli olmuyor yani bir aydada oluyor üç ayda bir de hiç anlamadan bir ateş
çok dr gittik kalp dolaşım ne aklına gelirse yok nedeni bulunamadı ama onun bu dönemde eli şişiyor ağrı alev gibi yanıyor fil hastalığı bile sandık sonra ateş bitiyor el iniyor falan 30 yaşında bayan çocuğu var kaç yıldır böyle biliyorum çok sinir bozucu bizde çok koştuk ama alıştık çoktan tutmadı ateş ama testler temiz ne neden ne çere yok
bizde çok üzülüyoruz ama Allah beterinden saklasın temiz çıkınca şükür ettik
Allah yardımcımız olsun gelmiş geçmiş olsun inşallah

canım benim üzülme diyecem ama üzülmemek mümkünmü ben yeğenime dünden beri kahroldum elden birşey gelmiyor allah çare versin bütün hastalara allah senin kızına da acil şfalar versin inş herşey yoluna girer daha çok gençler allah yardımcıları olsun üzülme arkadaşım hele ankaraya gitsin inş korkulacak birşey yoktur:çok üzgünüm:

Canım,en güzeli iyice bi araştırsınlarda,bir an önce sağlığına kavuşsun,hem içinizde rahat olur..:Saruboceq:Zamanıda denk gelir inşallah.a.s.

sağolun arkadaşlar.hemde çook.
ankaraya gitmeside nerden bakılsa 15 -20 günü bulur.
ev hanımı.ne deyim bilemiyorum,şüphelendikleri hastalığı değil dilimde söylemeyi, burda yazmak dahi istemiyorum.
inşallah ankarada yapılcak sonuçlar tertemiz cıkar.
senağlama senağlama senağlama senağlama senağlama

irnacım üzüldüm kızına. çok geçmiş olsun. inşallah sonuçlar temiz çıkar. allah dermansız dert vermesin. sonuçları merakla bekleyeceğiz canım.

İrnacım lütfen moralini bozma bak gör iyi olacak kızın allahım dermansız dert vermesin inşallah

tüm hastalara geçmiş olsun diyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…