40 ve +40 yaş

Canımsın sen,üzerine söyleyecek söz bulamadım.Şeniz İrnam,kıssadan hisse oldu banada.İyiki varsınız. a.s.

GÜNAYDIN ÇITIRLARIM

Günaydın arkadaşlarım cumanız mubarek olsun.
inşallah gününüz berekli ve sağlıklı gecer.
İrnacım yazın beni çok etkiledi canımmmm.bende aynı senin gibi düşünüyorum aynı gümle aynı işler sıkıntılar hep aynı gibi geliyor.
Ama şunu göz ardı ediyoruz biz varız ve mucadele etmek zorundayız neden biz anneyiz, eşiz kardeşiz, ablayız, kayın valideyiz, komşuyuz, arkadaşız ve en önemlisi biz kadınız kadın bundan ötesi varmı ALLAH'ım bu yüce kadınlığı bize vermiş ne demek ben bir işe yaramıyorum senin bu dünyada var oluşun çocuklarının eşinin ve evinin başında bulunuşun dahi onlar için yeter hiç bişi yapman gerekmiyor.
Eğerki sen olmasaydın ailenin hali nice olurdu.
Senin burada oluşun ve bizimle yazışman bile ne güzel iyiki varsın canım iyiki sizin gibi değerli insanları tanıdım.
Ben burada çok yazmasamda her gün giriyor ve sizi okuyorum kimi sevinçli kimi üzüntülü acısıyla tatlısıyla ama sizi okurken sanki yanınızdayım ve sizinle sohbet ediyorum bundanda çok büyük zevk alıyorum hepinizide çok seviyorum canlarım iyiki varsınız.

a.s. Hayırlı cumalar gönlümüz ferah ,zihnimiz güzelliklerle dolsun .

.Dertler paylaştıkça yok olmaz belki ama, ağırlığı hafifler.

Mutluluk da paylaştıkça artar hatta ,sana ,bana ,ötekine bilem yeter.:1hug:

Çok eski bir mahallede oturuyorum .hala insanların birbirini ne yapıyor, ne ediyor diye

sorduğu bir yer inş. hiç kaybolmaz bu özelliği kaydirigubbakcemile5

Allah(c.c) herkese böyle yerler nasip etsin inş.

ne güzel yazmışsın arkadaşım...Allah huzurunu, dirliğini, düzenini hiç bozmasın inş..

bende komşularımdan çok memnunum...Allah yokluklarını göstermesin...

bu zamanda komşuluk kalmadı gibi bir şey...oysa çok önemli...iyi günde de kötü günde de...

aramıza hoşgeldin. emekli olduktan sonra bende kendimi boşlukta hissediyorum. habire bir arayış içindeyim. dolu dolu günlerim kalmadı. bu boşluğu hiçbir şey dolduramıyor. zamanla büyük bunalımlara düşüp kendimi sokaklara atıyorum. çocuklarımda aynen senin çocukların gibi artık bana ihtiyaç duymuyorlar. kedimle evde birbirimizi avutuyoruz. en azından onun bana ihtiyacı var. bugünlerimize şükredip oturuyorum.:çok üzgünüm:

çoğumuzun yaşadığı, hissetdiği duyguları malesef istemedende olsa bire bir karşı karşıyayız demekki.adeta kısır dögü.doğuyoruz,zamanında gayet faal,üretkar,elinde geldiğince çalışan,sonra,yarı faal.iş düşerse yapabileceğimiz,seyrekte olsa ihtiyaç hissedilir bir zaman dilimi.ve veee sonrada
duraklama devriki,işte o hiiçç çekilir gibi değil,gençler için belki bir dinlenme dönemi gibi algılansada,aslında öyle değil.ne ağır ne işe yaramaz yaşam şeklidir ki dayanılmaz.gün gecmiyor,saniyeler bile asır gibi gelen zaman tünelinde ömür tüketmeye,köşeye çekilmek...
ooofff yaaa nerden geldi aklıma böyle.ben o dinlenme süresini yaşamak istemiyorum.işe yararken,hiç kimsenin beni köşe yastığı gibi görmesini istemem. yok olmak isterim bu dünyadan,sen anlaman,sen karışma denilmeden,senin güçün yetmez,sen beceremessin davranışlarına madur kalmadan.her ne kadar çok sevilsemde,saniyelerin asır gibi gelmesini istemiyorum.

f.leyd,rosenior,fato ve diğer arkadaşlar yorumlarınız için çook teşekkürler.hepinizi çok seviyorum.benim bu sıralar duygusal takılıyorum biraz,kusuruma bakmayın.yanlızlık buhranı çöktü anlaşılan,siz bana bakmayın,bozmayın moralinizi.
çoookk öpüyorum altın kızlarım benim.Şeniz

HAYIRLI CUMALAR
---------------------ARKADAŞLAR NE GÜZEL CUMA DİLEKLERİNİZ ALLAHIM HEPİNİZE HUZUR VERSİN
----------İRNAM SENİ PEK HİSLİ GORDUM Bİ DENEM
HEPSİNDEE ONCE SENİN KOÇAMAN Bİ KALBİN VAR GÜZEL ARKADAŞIM BAK BİZLERİ GORMESENDE BİZLER SANAL DEĞİLİZ
VE YANINDAYIZ Bİ TIK DEMEN YETER DİŞATAL GÜL YOLUYORUM SANA VE GÜZEL YANKLARINDA OPYORUM
-------
ARKADAŞLAR AKŞAM KEHVESİ YAPTIM BUYRUN

esmerim kahve için teşekkür ederim yüreğine sağlık

Bir gün bir tanıdığı büyük filozofa rastladı ve dedi ki; "Arkadaşınla ilgili ne duyduğumu biliyor musun?"

"Bir dakika bekle" diye cevap verdi Sokrat. Bana birşey söylemeden önce senin küçük bir testten geçmeni istiyorum. Buna "Üçlü Filtre Testi" deniyor.

"Üçlü Filtre?"

"Doğru," diye devam etti Sokrat. Benimle arkadaşım hakkında konuşmaya başlamadan önce, bir süre durup ne söyleyeceğini filtre etmek, iyi bir fikir olabilir.

Birinci filtre: "Gerçek Filtresi"

"Bana birazdan söyleyeceğin şeyin tam anlamıyla gerçek olduğundan emin misin?"

"Hayır," dedi adam "Aslında bunu sadece duydum ve ...

"Tamam," dedi Sokrat

"Öyleyse, sen bunun gerçekten doğru olup olmadığını bilmiyorsun. Şimdi ikinci filtreyi deneyelim,"

"İyilik Filtresini"

"Arkadaşım hakkında bana söylemek üzere olduğun şey iyi birşey mi?"

"Hayır, tam tersi ..."

"Öyleyse," diye devam etti Sokrat,

"Onun hakkında bana kötü bir şey söylemek istiyorsun ve bunun doğru olduğundan emin değilsin. Fakat yine de testi geçebilirsin, çünkü geriye bir filtre daha kaldı."

"İşe yararlılık filtresi"

"Bana arkadaşım hakkında söyleyeceğin şey benim işime yarar mı?"

"Hayır, gerçekten değil."

"İyi," diye tamamladı Sokrat,

"Eğer, bana söyleyeceğin şey doğru değilse, iyi değilse ve işe yarar, faydalı değilse bana niye söyleyesin ki?"

Bu, Sokrat'ın iyi bir filozof olmasının ve büyük itibar, saygı görmesinin sebebiydi.

Yakın ve sevgili herhangi bir arkadaşınız hakkında başıboş konuşmalar duyduğunuz her sefer bu üç filtre testini kullanmanız sizlere hararetle tavsiye edilir.

Socrates

Çok hoşuma gitti,paylaşmak istedim.Ne kadar doğru aslında,adam boşuna düşünür olmamış
Düşünmeden hiç bi şey yapmamak lazım..a.s.

Canımsın sen,üzerine söyleyecek söz bulamadım.Şeniz İrnam,kıssadan hisse oldu banada.İyiki varsınız. a.s.

Dağ çiçeğim sen de benim canımsın:) Bütün çıtırlarıma güzel bir hafta sonu diliyorum .Yeşilimin de bir an önce aramıza dönmesini bekliyorum .Hepinizi çok seviyorum .

D@ğçiçeği çok güzel bi yazı okudum ellerine ve emeğine sağlık:)
---------egem afiyet olsun canım:) muçukkkk
---------------kıslar iyi hafta sonlarıııııııııııı
hepinizin evinde güller acsın bülbüller ötsün kırşehirden sevgiler sizler çıtırlar:)

a.s.hayırlı haftasonları inş.Yağmur ve fırtına ile uyandık,Maret kapıdan baktırcak anlaşılan .
Bahçe edavatlarıda yok

mecburen ne varsa onu yakacağız.

Havalarda sağ gösterip sol kroşe indiriyo süprizzzzz

Güzel ve bereketli günlere inş. yağmur iyidir yağsın ama ,kimselerin evlerini sel basmasın.

Günaydın,mutlu bir hafta sonu diliyorum a.s.
Herkesler nerede:sm_confused:,çok sessiz kalmış burası:çok üzgünüm:

Hepinize mutlu,huzurlu,sağlıklı veeeeeeeee bereketli haftasonları diliyorum,hihoyyytdağçiçeği sanada teşekkürler canım paylaşımın için:lepi:...Selam ve dua ile....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…