çoğumuzun yaşadığı, hissetdiği duyguları malesef istemedende olsa bire bir karşı karşıyayız demekki.adeta kısır dögü.doğuyoruz,zamanında gayet faal,üretkar,elinde geldiğince çalışan,sonra,yarı faal.iş düşerse yapabileceğimiz,seyrekte olsa ihtiyaç hissedilir bir zaman dilimi.ve veee sonrada
duraklama devriki,işte o hiiçç çekilir gibi değil,gençler için belki bir dinlenme dönemi gibi algılansada,aslında öyle değil.ne ağır ne işe yaramaz yaşam şeklidir ki dayanılmaz.gün gecmiyor,saniyeler bile asır gibi gelen zaman tünelinde ömür tüketmeye,köşeye çekilmek...
ooofff yaaa nerden geldi aklıma böyle.ben o dinlenme süresini yaşamak istemiyorum.işe yararken,hiç kimsenin beni köşe yastığı gibi görmesini istemem. yok olmak isterim bu dünyadan,sen anlaman,sen karışma denilmeden,senin güçün yetmez,sen beceremessin davranışlarına madur kalmadan.her ne kadar çok sevilsemde,saniyelerin asır gibi gelmesini istemiyorum.
f.leyd,rosenior,fato ve diğer arkadaşlar yorumlarınız için çook teşekkürler.hepinizi çok seviyorum.benim bu sıralar duygusal takılıyorum biraz,kusuruma bakmayın.yanlızlık buhranı çöktü anlaşılan,siz bana bakmayın,bozmayın moralinizi.
çoookk öpüyorum altın kızlarım benim.Şeniz