selam bayanlar nasılsınız hoşbulduk canımm
Şükür kavuşturana...Bizim PC nin format zamanı gelmiş,halloldu çok şükür..:Saruboceq:
Tüm sayfaları okunmaya çalıştım,Esmerim ve Murgizin annesi başınuız sağolsuna.s.
İkiside beklenmeyen ölüm,Allah sabır versin..Ergen mergen diyoruz da,Allah acılarının yaşatmasın:1hug:
Hastalara geçmiş olsun,ne zor şeymiş netsiz kalmak,insan ne yapacağını şaşırıyor:sm_confused:
Sanki hayatımızı ona endekslemişiz,birazda kızdım kendime açıkçası:1rolleyes:
Yeni gelen Gülse arkadaşımızada hoş geldin diyorum...a.s.
Aramıza hoş geldin Birse
Sağlık, huzur, neşe bereketin daim olması dileği ile, daha nice hayırlı Cumalar diliyorum
mrb arkadaşlar iyi akşamlar bu ara giremedim misafirlerim vardı kızımla torunumu bugün gönderdim ayrılık çok zor allah ölüm ayrılığı vermesin inş bugün çok üzgünüm ablamın kızının troid ameliyatı sonrası tahlilleri kötü çıkmış yarın dr sonuçlara bakacakmış inş en kısa zamanda iyilaşir daha 28 yaşında 2 küçük çocuğu var hemen ablama koştum ağlaştık ablam çok kötü oğlum bu kötünün iyisi diyor ama ablamı sakinleştiremedim daha yeğenimin haberi yok allah yardımcımız olsun ne olur dua edin arkadaşlar bir an önce iyileşsin daha çok genç :çok üzgünüm:
çok üzüldüm canım yaa.allah biran önce şifa versin.tez günde sağlığına kavuşur.çok genç atlatır inşallah,şifalı bitkileride,dr.önderliği ile yapsın.acil şifalar canım.mrb arkadaşlar iyi akşamlar bu ara giremedim misafirlerim vardı kızımla torunumu bugün gönderdim ayrılık çok zor allah ölüm ayrılığı vermesin inş bugün çok üzgünüm ablamın kızının troid ameliyatı sonrası tahlilleri kötü çıkmış yarın dr sonuçlara bakacakmış inş en kısa zamanda iyilaşir daha 28 yaşında 2 küçük çocuğu var hemen ablama koştum ağlaştık ablam çok kötü oğlum bu kötünün iyisi diyor ama ablamı sakinleştiremedim daha yeğenimin haberi yok allah yardımcımız olsun ne olur dua edin arkadaşlar bir an önce iyileşsin daha çok genç :çok üzgünüm:
canım ya. yaşı çok genç. allah onu çocuklarına bağışlasın. :Saruboceq: umudunuzu yitirmeyin. tıp gün ve gün gelişiyor. allahtan ümidinizi kesmeyin.
bundan 4 sene önce ablamın bağırsak kanseri olduğunu duyunca çıldırmıştım. çoğu kişi yaşamaz demişlerdi. çok şükür 4 sene oldu ve tahlilleri çok iyi çıkıyor. sizde hemen umutsuzluğa kapılmayın. doktorlarımıza güvenin. allah onlardan razı olsun.
mrb arkadaşlar iyi akşamlar bu ara giremedim misafirlerim vardı kızımla torunumu bugün gönderdim ayrılık çok zor allah ölüm ayrılığı vermesin inş bugün çok üzgünüm ablamın kızının troid ameliyatı sonrası tahlilleri kötü çıkmış yarın dr sonuçlara bakacakmış inş en kısa zamanda iyilaşir daha 28 yaşında 2 küçük çocuğu var hemen ablama koştum ağlaştık ablam çok kötü oğlum bu kötünün iyisi diyor ama ablamı sakinleştiremedim daha yeğenimin haberi yok allah yardımcımız olsun ne olur dua edin arkadaşlar bir an önce iyileşsin daha çok genç :çok üzgünüm: