40 ve +40 yaş

hepinizi öpüyorum tünaydınlar çiçeğim çok güzel bir kıssa gerçekten bazen ne kadar gereksiz ve boş konuşmalar ne sonuçlara sebep oluyor

iyi geceler çıtırlar. bugün izmirde müthiş soğuk. hafta sonu dedik. gezeceğim dedim. gezdim ama buz gibi soğukta. hala üşüyorum. eşim ev fırın oldu diyor ama benim kemiklerim ısınmadı niyeyse.

herkese mutlu pazarlar diliyorum,ben de dün gece biraz rahatsızlandım bi üşüme,bi titreme geceyi zor ettim hiç uyuyamadım,bugünde bütün gün dinlendim çok şükür, sağlık gibisi var mı?Rabbim dermansız dert vermesin hepinize selam ve sevgileeeeer.....

gece bende titredim . iyikide uyuyamamışım diyorum. sabaha karşı uyuyakalmışım. 11.30 civarında izmir sallanmış . ben duymamışım. 12 de uyanabildim. kalktığımda bile sersem gibiydim. bu haberi duyunca iyiki farketmedim dedim. son büyük depremden sonra çok korkar olmuştum. heran sallanıyormuşuz gibi hissediyordum. izmir zaten ikide bir sallanıyor. allahtan pek hissetmiyoruz.
allahım cümlemizi bu tür felaketlerden korusun.

buz gibi soğuk bir izmir sabahından sıcak sevgilerimi yolluyorum, herkese iyi haftalar ,her şey gönlümüzce olsun inşallah,

beni gün girişinde bulacaksın
üstüme kış kırıklığı giymiş olacağım
yakamda hüzün

tanıman lazım

beni
yaşama tutturulmuş aykırılığımdan
firari esrikliğimden
bir de ağlamaklı günaydınımdan

tanırsan tanırsın

Hepinize günaydın arkadaşlar.:teytey:
biraz gülelim istedim. :roflol:
Tilki ormanda nefes nefese kosuyormus. Karsisina cikan kaplumbaga:
-'Tilki kardes ne bu telas?'
-'Ormana maliyeciler gelmis'
demis tilki.
'simdi bir bakarlar bende kurk, hanimda kurk, cocuklarda kurk, dunyanin vergisini yazarlar....'
Bunu duyan kaplumbaga telasla yurumeye baslamis.
Onu telasli goren
leylek:
-'Hayrola kaplumbaga kardes ne bu telas?'
diye sormus.
-'Maliyeciler ormanda' demis kaplumbaga. 'Bende ev, hanimda ev, cocuklarda ev, yakalanirsak dunya vergi alirlar.'
Leylek de hemen ucusa gecmis. Agaclarin uzerinden maymun seslenmis:
-'Leylek kardes, ne is? Bu ne acele?'
-'Vergi memurlari herkese ceza yaziyormus. Bende yazlik, hanimda yazlik, cocuklarda yazlik, vergi borcundan batariz...'

Maymun bunu duyar duymaz kosarak agactan agaca atlamaya baslamis. Papagan sormus,
Neden ve kimden kaciyorsun? diye.
-''Maliyeciler ormanda' demis Maymun, 'Benim kicim acik, hanimin kici acik, cocuklarin kici acik...Alacak bir sey bulamayinca bunlarin ne yapacagi belli olmaz.

Şükür kavuşturana...Bizim PC nin format zamanı gelmiş,halloldu çok şükür..:Saruboceq:
Tüm sayfaları okunmaya çalıştım,Esmerim ve Murgizin annesi başınuız sağolsuna.s.
İkiside beklenmeyen ölüm,Allah sabır versin..Ergen mergen diyoruz da,Allah acılarının yaşatmasın:1hug:
Hastalara geçmiş olsun,ne zor şeymiş netsiz kalmak,insan ne yapacağını şaşırıyor:sm_confused:
Sanki hayatımızı ona endekslemişiz,birazda kızdım kendime açıkçası:1rolleyes:
Yeni gelen Gülse arkadaşımızada hoş geldin diyorum...a.s.
selam bayanlar nasılsınız hoşbulduk canımm

Aramıza hoş geldin Birse

Sağlık, huzur, neşe bereketin daim olması dileği ile, daha nice hayırlı Cumalar diliyorum

hoşbulduk canımm uzun zamandır yoktum yenı geldım hepınıze sevgıler saygılara.s.

İyiki varız kaydirigubbakcemile3

Yoksa arkamızdan gelenler nasıl 40 +40 olurlardı demi ama

Taze fıstıklar bizi gidi naniknanik

Düğün olsada oynamaya gitsek :dance:

Hepinize kucak dolusu sevgiler saygılar a.s.

mrb arkadaşlar iyi akşamlar bu ara giremedim misafirlerim vardı kızımla torunumu bugün gönderdim ayrılık çok zor allah ölüm ayrılığı vermesin inş bugün çok üzgünüm ablamın kızının troid ameliyatı sonrası tahlilleri kötü çıkmış yarın dr sonuçlara bakacakmış inş en kısa zamanda iyilaşir daha 28 yaşında 2 küçük çocuğu var hemen ablama koştum ağlaştık ablam çok kötü oğlum bu kötünün iyisi diyor ama ablamı sakinleştiremedim daha yeğenimin haberi yok allah yardımcımız olsun ne olur dua edin arkadaşlar bir an önce iyileşsin daha çok genç :çok üzgünüm:

mrb arkadaşlar iyi akşamlar bu ara giremedim misafirlerim vardı kızımla torunumu bugün gönderdim ayrılık çok zor allah ölüm ayrılığı vermesin inş bugün çok üzgünüm ablamın kızının troid ameliyatı sonrası tahlilleri kötü çıkmış yarın dr sonuçlara bakacakmış inş en kısa zamanda iyilaşir daha 28 yaşında 2 küçük çocuğu var hemen ablama koştum ağlaştık ablam çok kötü oğlum bu kötünün iyisi diyor ama ablamı sakinleştiremedim daha yeğenimin haberi yok allah yardımcımız olsun ne olur dua edin arkadaşlar bir an önce iyileşsin daha çok genç :çok üzgünüm:

canım ya. yaşı çok genç. allah onu çocuklarına bağışlasın. :Saruboceq: umudunuzu yitirmeyin. tıp gün ve gün gelişiyor. allahtan ümidinizi kesmeyin.
bundan 4 sene önce ablamın bağırsak kanseri olduğunu duyunca çıldırmıştım. çoğu kişi yaşamaz demişlerdi. çok şükür 4 sene oldu ve tahlilleri çok iyi çıkıyor. sizde hemen umutsuzluğa kapılmayın. doktorlarımıza güvenin. allah onlardan razı olsun.

çok üzüldüm canım yaa.allah biran önce şifa versin.tez günde sağlığına kavuşur.çok genç atlatır inşallah,şifalı bitkileride,dr.önderliği ile yapsın.acil şifalar canım.
canım ya. yaşı çok genç. allah onu çocuklarına bağışlasın. :Saruboceq: umudunuzu yitirmeyin. tıp gün ve gün gelişiyor. allahtan ümidinizi kesmeyin.
bundan 4 sene önce ablamın bağırsak kanseri olduğunu duyunca çıldırmıştım. çoğu kişi yaşamaz demişlerdi. çok şükür 4 sene oldu ve tahlilleri çok iyi çıkıyor. sizde hemen umutsuzluğa kapılmayın. doktorlarımıza güvenin. allah onlardan razı olsun.

ablanada çook geçmiş olsun.böyle hastalar,diğer hasta olanlara umut oluyor ne güzel,allahtan dahada iyi olmasını dilerim.
kimseler yaşamasa keşke şu hastalık illetini,ne güzel olurdu.
hasta olan herkeze sağlıklarına kavuşmasını dilerim rabbimden.amiinn:Saruboceq: :Saruboceq:

amin irnacım. çok şükür ablam iyileşti diyorum ben. artık kontrolleri senede bir oluyor. yinede tedbirli tabii.

herkese iyi geceler diliyorum. huzurlu uykular.

iygclr001.jpg

Çok geçmiş olsun,Allah gençliğine bağışlasın.a.s.:nazar:İnşallah,sonuçları iyi çıkar.:Saruboceq:

günaydın çıtırlarım

Günaydın çıtırlarım, herpiniz iyisinizdir umarım...
kaydirigubbakcemile3

Günaydın bize, günaydın size
Hepimize günaydın, günaydın hepimize
Bu gün yeni bir gün, sevimli bir gün
Yeni bir gün bu gün, hepimize günaydın
Günaydın uyanışımıza, günaydın uyanışımıza
Uyanışımıza günaydın, günaydın uyanışımıza GÜNAYDINNNNNN

X