40 kilo verme yolunda...

Merhaba,
Kenimi bildim bileli kilo sorunuyla um, kâh kilo alıyorum kâh azmedip veriyorum ama hiçbir zaman kilo probleminden kurtulamıyorum. Sonunda anladım ki bu sorundan temelli kurtulamamamın asıl nedeni hep şok diyetler yapmam, zayıflamak için mutlaka kendimi zorlamam gerektiğime inanmam. Bu nedenle bu defa x ya da y diyetini yapmayıp sadece günlük maksimım 1200 kalori alarak, bulduğum her fırsatta spor yaparak ve işlenmiş gıdalardan yavaş yavaş vazgeçerek kilo vermeye çalışacağım. Yolum çok ama çok uzun ama bu defa pes etmeye niyetim yok çünkü realist bir plânla gerçekleştirilebilir bir hedefe doğru ilerliyorum ve kendime zaman kısıtlaması yapmıyorum. Tüm gelişmeleri ve güncellemeleri mutlaka bu ilk mesajımda paylaşacağım.

Başlangıç tarihi : 26.05.2015
Başlangıç kilo: 93
1. Hedef: 89 √ 15 Haziran 2015
2. Hedef: 85 x
3. Hedef: 82 x
4. Hedef: 78 x
5. Hedef: 75 x
6. Hedef: 72 x
7. Hedef: 68 x
8. Hedef: 65 x
9. Hedef: 62 x
10. Hedef: 59 x
11. Hedef: 58 x
12. Hedef: 57 x
13. Hedef: 56 x
14. Hedef: 55 x
15. Hedef: 54 x
Son Hedef: 53 x

weight.png

J6ctp3.png
Hedef tablonun formatına bayıldım. Ben neden dusunememişim bunuuuu? :KK58: Hemen çalıyorum:cool:
Siz de kalıcı kilo vermenin pesindesiniz ne mutlu. Başlamak bitirmenin yarısıdır, bence siz işin yarısını halletmişsiniz.
Diyet yöntemlerimiz farklı ama kilolarımız benzer. Takip edeceğim gunlugunuzu.
Allah kolaylık versin. Göz açıp kapayincaya kadar vermiş olursunuz fazlalıkları inşallah.

Bugünü de 1630 kalori ile tamamladim, hadi bakalim :KK70: çok fazla şekersiz filtre kahve içtim. Biraz istahimi kapatti Allahtan :)

Teşekkür ederim şöyle bi okudum neler konuşmuşsunuz zaten kilolarda yakın, pek fazla düzenli forumlara giren birisi değilim fakat belki aranıza sızabilirim diye düşündüm kabul ederseniz :KK16::KK16:

Ağustos ayında işe başlıyorum Allah'ın izniyle ama bu halimle takım elbise giymek kabu gibi. Özellikle pantolonlar konusunda çok sıkıntı yaşıyorum. 44 beden pantolon giyiyorum, pantolonun bacak kısmı tam oturuyor, beli 2 beden büyük geliyor :KK43: Hep aynı sorun. Terzilerin kapısını aşındırmaktan bıktım. Bir de çalışınca her gün ayrı kıyafet giymek lazım. Tam sıkıntı yani. Bakalım işe başlayana kada 72 kilo olabilirsem... 72 klodan sonra görüntü olarak pek sıkıntım olmuyor. Gerisi zamanla gelir zaten. 53 kiloyu görmek için acelem yok :) Kısa vadeli hedefim 72 kg şu an. 17 kg vermem lazım :)

Benim de kısa vadeli hedefime (1. ETAP) ulaşmama 17.5 kilo kaldı!!!!!!!!! :KK50::KK15:

Cok sevinirim:)) ben de çok fazla paylasim da bulunamiyorum zaten, maksat gelişmeleri kayit altına almak ve motivasyonu arttirmak :))

Teşekkür ederim şöyle bi okudum neler konuşmuşsunuz zaten kilolarda yakın, pek fazla düzenli forumlara giren birisi değilim fakat belki aranıza sızabilirim diye düşündüm kabul ederseniz :KK16::KK16:

Hedefler insani çok motive ediyor di miii? :)):KK73: kaç kilosunuz, kac kilo olmayi hedefliyorsunuz?

Bugün arkadaslarla Kore yemeği yedim, kalorileri hakkında pek bir bilgim ya da tahminim yok ama pek istediğim gibi bir gün değildi. arkadaşlarımla gezmeye bu iki günün ardından biraz ara vericem zaten, diyet yapanin halinden hic anlamiyorlar :)) gerçi israrlara yenilmedim, kalori sinirini asmadim ama yine de daha az yiyebilirdim :)

Bugün alisveris merkezindeydim, sosyetik ince hanimefendileri izleye izleye bir hal oldum :KK53: en cok istedigim sey incecik baldirlar :KK68: ama erimiyor ya, en son oradan gidiyor :KK62: sanki 52 kilo olsam da istedigim incelikte olamicam diye korkuyorum:KK23: incecik kugu gibi olmak istiyorummm :KK33:

Bugün alisveris merkezindeydim, sosyetik ince hanimefendileri izleye izleye bir hal oldum :KK53: en cok istedigim sey incecik baldirlar :KK68: ama erimiyor ya, en son oradan gidiyor :KK62: sanki 52 kilo olsam da istedigim incelikte olamicam diye korkuyorum:KK23: incecik kugu gibi olmak istiyorummm :KK33:

Bacak-kalça bölgesinin birazcık etlice olması çok sıkıntı değil bence... Bazı kadınlarda seksilik katıyor.

X