40 kilo verme yolunda...

Hemen hemen aynıymış hedeflerimiz aslında ben 50 liyi istiyorum ama eşim senin normalin 54 diyor :)

Sağlık açısından normal kilo aralığı benim boyum 1.68'e göre 55kg-68kg arası verildi hastanede ölçümlerden sonra. Demek ki ince görünmek için aşağı yukarı 13-15 rakam aşağısı, boydaki rakamın. Ama hangi kiloda nasıl gözüktüğün kilonun nasıl dağıldığıyla da çok bağlantılı. Boyun kaç canım bu arada?

Sağlık açısından normal kilo aralığı benim boyum 1.68'e göre 55kg-68kg arası verildi hastanede ölçümlerden sonra. Demek ki ince görünmek için aşağı yukarı 13-15 rakam aşağısı, boydaki rakamın. Ama hangi kiloda nasıl gözüktüğün kilonun nasıl dağıldığıyla da çok bağlantılı. Boyun kaç canım bu arada?
1.57 boyum benim daha önce 47 kilodayken çok ölü, halsiz gibi görünüyordum : ))

Bir şekilde baslayip ilk kilolari verene kadar ben de iinanmiyordum o yüzden de cabalamiyordum zaten ama insan kilo vermeye basladigini görünce motive oluyor. Sadece biraz sabir! :KK31: Catir catir vvereceğiz insallah:KK73::KK73:

Merhaba hoşbuldum : ) evet ilk hedefim 69 son hedefim 54.. Aynen hatta vereceğime pek inanamıyorum istiyorum ama yapamıyorum :KK51:

Bir şekilde baslayip ilk kilolari verene kadar ben de iinanmiyordum o yüzden de cabalamiyordum zaten ama insan kilo vermeye basladigini görünce motive oluyor. Sadece biraz sabir! :KK31: Catir catir vvereceğiz insallah:KK73:
ay inşallah sizinle birlikte bende veririm de bir daha geri almam umarım :KK73:

Penelope_Lalilop Penelope_Lalilop sen 1.68 boya 52 kiloda bu durumda ben de 1.70 boya 53 te super olucam.Hedefi degistirmeyeyim :)

Aaaa yakınmış bizim boylarımız. Ben kendimi 1.70 ölçtüydüm hastanede 1.68 ölçtüler!Yalnız bana doktor 55-54'ten aşağısını tavsiye etmedi ama...İdeal kilo olayım 54-55'ten başlıyor yani, doktora diyetisyene göre. Bakalım bakalım... Bi 50'lere düşelim de.... :)

Penelope_Lalilop Penelope_Lalilop Diyetisyen bana 57 kilonun altina düşme diyor ama ben bu kadar sure kilolu olduktan sonra biraz ince olmak istiyorum :KK70:

LunaDaisies LunaDaisies 6-7 ay sonra kuğu gibi olucaz inan :) :KK68:

Evet evet 1.68'e 55 demiş, 1.70'e de 57 demiş işte.. Yok anam bence de biraz daha düşük olalım, incecik olalım. Diyetisyene kalsa 65'e de ok diyecek. Yok deve.
:KK70:

X