40 kilo verme yolunda...

Sorma çok can sıkıcı ben 89.2 oldum yine canım burnuda 3 gün sıkı bir diet yapacağım kabak çorbası içeceğim 3 günde 3 kilo hedefim var bir vücudumu şoka sokup normale donecegim. Birseyler ters gidiyor vücudunda neden kilo alıyorum görmem lazım. Bi de kiraz sapı çayı icecegim moralim yerine gelsin istiyorum.

Nerdeyse 10 günün ardından bugün ilk defa tartida oynama oldu. Birden 700 gr verdim. 87.8 oldum su an :))

Eğer kaçamak yapmadiysan büyük ihtimalle vucudunsu tutmuştur. Tuz ve hazir gida tüketimin fazlaysa onu azalt, stresliysen kendini rahatlatmaya calis cunku stres de su tutulmasina neden oluyor.

Sanırım bu aralar yedikleri tesadüf tuzluydu moralim çok bozuldu. Yarın biraz yürüyüş de yapim

Hic liste paylasmiyorum yedikelrimi yazsam iyi olacak :)

Günlüğü 25 mayista acmisim ama gerçek anlamda 11-12 hazirandan beri yedikelrime dikkat ediyorum o yüzden 2. haftam dicem:)

15.gün - 87.8 kg
Yine hic yürüyüş yapmadim.

4 şekersiz kahve
1 piko (tatlisiz duramiyorum)
3 yumurtadan yagsiz omlet
3 dilim ekmek
1 paket misir-pirinc patlagi

Bana doktor suan için hareket vermiyor 80 kiloya düşünce harekete başlayacağım. Vücudum duraklamaya girince sporu da ekleyecegim. Şuan hareket etmek zor geliyor. Yürümeye zorlaniyorum

Geçmiş olsun. Bir rahatsizligin mi var canim?

Bana doktor suan için hareket vermiyor 80 kiloya düşünce harekete başlayacağım. Vücudum duraklamaya girince sporu da ekleyecegim. Şuan hareket etmek zor geliyor. Yürümeye zorlaniyorum

Yooo bir sistem aslında. Hem yiyecekler kisip bir de hareket yapınca vücut daha çabuk direnç gösteriyor. Şuan yemeği Kistik vücut durağan döneme girince hareketle o durağanligi kiracagiz. 10 kilo verdikten sonra sporu ekleyecegim. Böylece durağan duruma girmemeye calisacagim. Haftada 2 kilo verme hedefindeyim

Güzelmiş ben de mi öyle yapsam acaba :) sicakta yürüyüş yapasim gelmiyor, sabah kalkabilsem mükemmel olacak. Bakalim yarin kalkmayi denicem :)

Bugünü 1642 kalori ile ttamamladim. Gerçi amacim 1200'lerde kalmakti ama dayanamadim :) Bu sabah 87.5 kiloydum :emir_bebek: Bir an once 79'u gormek istiyoruuuuummm :KK51: 2 ayda olur insallah.

Bende 79 u görmeyi çok istiyorum. Bazı kilolar benim için kilit 79 73 68 63 bu kilolar benim için kilit kilolar . Çok hevesleniyorum bir an önce olsun diye. Bu arada sabah kalktığında 90 kiloyu yine moralim sıfır ama bu şok diyetle 89 oldum yine o moralim i düzeltti. 87 kiloyken olsaydı bu şok çok iyi olacaktı 84 olmuş olacaktım ama pis Bogazliyan acısını çekiyorum.

Bence öyle düşünme, simdi daha hizli kilo vereceksin. Ben 10 günden fazla suren takilma evresini kaçamak yapip fazla yiyerek astim. Bir sok oldu senin için öyle düşün, üzülme :)

Merhaba,
Kenimi bildim bileli kilo sorunuyla um, kâh kilo alıyorum kâh azmedip veriyorum ama hiçbir zaman kilo probleminden kurtulamıyorum. Sonunda anladım ki bu sorundan temelli kurtulamamamın asıl nedeni hep şok diyetler yapmam, zayıflamak için mutlaka kendimi zorlamam gerektiğime inanmam. Bu nedenle bu defa x ya da y diyetini yapmayıp sadece günlük maksimım 1200 kalori alarak, bulduğum her fırsatta spor yaparak ve işlenmiş gıdalardan yavaş yavaş vazgeçerek kilo vermeye çalışacağım. Yolum çok ama çok uzun ama bu defa pes etmeye niyetim yok çünkü realist bir plânla gerçekleştirilebilir bir hedefe doğru ilerliyorum ve kendime zaman kısıtlaması yapmıyorum. Tüm gelişmeleri ve güncellemeleri mutlaka bu ilk mesajımda paylaşacağım.

Başlangıç tarihi : 26.05.2015
Başlangıç kilo: 93
1. Hedef: 89 √ 15 Haziran 2015
2. Hedef: 85 x
3. Hedef: 82 x
4. Hedef: 78 x
5. Hedef: 75 x
6. Hedef: 72 x
7. Hedef: 68 x
8. Hedef: 65 x
9. Hedef: 62 x
10. Hedef: 59 x