40 kilo verme yolunda...

Bugünkü menüm 1360 kalori

40 gr Ramazan pidesi
2-3 kasik kahvaltilik sos
3 bardak şekersiz filtre kahve
1-2 dilim ananas, yarim muz ve yagsiz sütle yulaf ezmesi
4-5 kkasik domates soslu kepekli makarna
Yoğurtlu yumurta (cilbir da deniyor)

Bugün ilk defa 11 km yürüdüm, cok şükür baslangic yapabildim, artik gerisi gelir :))

2 çavdar tost domates çay ve dört gözle iftari bekliyorum iftar menu mercimek çorbası Yeşil fasulye cacık patlıcan salatası 2 dilim ekmek

Sectigin yemekler çok doyurucu bence afiyet olsunama tostla tüm günü geçirmek eziyet gibi olmali :KK53::KK53: tum gun ac kaliyorsun ya, iftardan sonra gozun dönmüyor mu? Ben her seye saldirirmisim gibi geliyor :KK70: cakil80 cakil80

4 km daha yürüdüm. Yarin sabah 86'yi ucundan kenarından da olsa gorecegimi umuyorum :KK70:

Sectigin yemekler çok doyurucu bence afiyet olsunama tostla tüm günü geçirmek eziyet gibi olmali :KK53::KK53: tum gun ac kaliyorsun ya, iftardan sonra gozun dönmüyor mu? Ben her seye saldirirmisim gibi geliyor :KK70: cakil80 cakil80
Doktorun 20dakika programı işe yarıyor. Çorbadan sonra 20 dakika bekliyorum ve hicbirsey yiyemiyorum. Akşam sadece çorba ve Yeşilyalı yiyebildim 1 dilim ekmek gerisini yiyemedim. Ve rahatsızlandı. Kalbim çok çarptı tansiyonum da dustu kendimi çok kötü hissettim. Sahurda onun için 1 tost biraz domates yedim beni tutmayacak ama mecbur kaldım

Cok iyi dayanmissin canim tebrikler :KK68: Allah yardimcin olsun, guc versin ins

Doktorun 20dakika programı işe yarıyor. Çorbadan sonra 20 dakika bekliyorum ve hicbirsey yiyemiyorum. Akşam sadece çorba ve Yeşilyalı yiyebildim 1 dilim ekmek gerisini yiyemedim. Ve rahatsızlandı. Kalbim çok çarptı tansiyonum da dustu kendimi çok kötü hissettim. Sahurda onun için 1 tost biraz domates yedim beni tutmayacak ama mecbur kaldım

Ben geldim ve hala 87.8 im canım sıkılmadan başladı. 86 yi ben de dört gözle beklemeye başladım bu haftayı yerimde saydim sanki. Cumartesi ye kadar umudum yitirmedim. Bu arada 1 kilo verebilmek için 7000 kalori mi yakmak gerekiyordu. Bu ctesi yağ ölçümü var çok merak ediyorum nasıl olacak :KK17:

7000 kalori diyen var 7200 diyen var 7716 kalori diyen var :) ama benher zaman garantiye almak için en fazla olanina dikkate aliyorum :) bence birden 85'i göreceksin :) çünkü vücut genelde boyle durur gibi yaptiginda sonra birden aniden düşüyor :) cakil80 cakil80

Kahvalti
1 şekersiz filtre kahve
2 kayisi
3 kasik meyve salatasi (karpuz, ananas, mango, armut, papaya)
Yarim tabak yumurta karistirmasi (içinde kaç yumurta olduğunu bilmediğim için kalorisini fazla hesaplayacagim, garantiye almak için.
3 ince dilim kasar
5 parca salatalik (2 salatalik eder muhtemelen)

Aksam yemekte ne olur bilmiyorum ama tavuk ya da balik varsa öyle geciririm diye düşünüyorum. Aralarda da sadece kahve ve cay içerim aksama kadar.

Vayyy demek ki artik irade demir kadar sağlam :)):KK9::KK9:

Ben de is gezisinden dondum, ilk isim tartiya cikmak oldu. Ozellikle regl döneminde moralik baya bozulmustu ama bugun itibariyle ikinci hedefimi gerceklestirmis bulunuyorum 85 kiloyu gordum uzun zaman sonra :KK73::KK73::KK73:

Umarim moralim bozulmaya basladi. Çok yavaş ilerliyorum

Canım şöyle düşün: İLERLİYORSUN. yavaş mavaş... sonuçta düşüş devam ediyor. Bu çok önemli bir şey..... 15-20 gün duraklama döneminde kalıp kilo vermesi yeniden hızlananlar var; sporu arttırınca o dönem daha da kolay hızlanıyor, onu denedin mi bilmiyorum.... denediysen de takma kafana, sen sağlıklı beslenmeye devam et. Kurabiyeleri boşver, onu şişko kalacak olanlar yesin, sen incelirken onlar şişkoluklarına şişkoluk eklesin. : pp

Darısı bana ben de dönmek istiyorum özellikle bayramı kazasız belasız atlatmak istiyorum

Gezide misin canım? Allah kazasız belasız sevdiklerine kavuşmayı nasip etsin :KK15::KK36:

Canım şöyle düşün: İLERLİYORSUN. yavaş mavaş... sonuçta düşüş devam ediyor. Bu çok önemli bir şey..... 15-20 gün duraklama döneminde kalıp kilo vermesi yeniden hızlananlar var; sporu arttırınca o dönem daha da kolay hızlanıyor, onu denedin mi bilmiyorum.... denediysen de takma kafana, sen sağlıklı beslenmeye devam et. Kurabiyeleri boşver, onu şişko kalacak olanlar yesin, sen incelirken onlar şişkoluklarına şişkoluk eklesin. : pp

Kesinlikle. Bazen duraklamalar ya da geçici kilo artışları olacak ama biz pes etmeyip istikrarlı bir şekilde devam ettiğimiz sürece o tartıda istediğimiz rakamı mutlaka göreceğiz :)) :KK73:
:KK73:

Gezide misin canım? Allah kazasız belasız sevdiklerine kavuşmayı nasip etsin :KK15::KK36:

Kesinlikle. Bazen duraklamalar ya da geçici kilo artışları olacak ama biz pes etmeyip istikrarlı bir şekilde devam ettiğimiz sürece o tartıda istediğimiz rakamı mutlaka göreceğiz :)) :KK73:
:KK73:

Tabii ki... Hem yani tut ki istediğin ideal kilo 6 ayda ulaşamadın, durdu durakladı bilmem ne oldu, 9 ayda ulaştın... Ne fark eder... 3-5 ayın bile hesabı olmaz, sonunda inceldikten sonra.... Ama tabi gönül istiyor, bir an önce en beğendiğimiz kıfayetlere girebilelim... :) O da olacak inşallah....

X