40 kilo verme yolunda...

Gezide misin canım? Allah kazasız belasız sevdiklerine kavuşmayı nasip etsin :KK15::KK36:

Kesinlikle. Bazen duraklamalar ya da geçici kilo artışları olacak ama biz pes etmeyip istikrarlı bir şekilde devam ettiğimiz sürece o tartıda istediğimiz rakamı mutlaka göreceğiz :)) :KK73:
:KK73:
Yok ama bayramlarda bizim evlerde çok lezzetli şeyler olur ve bol ısrar. Korkum bu :KK51:

Bana 2 hafta daha spor yasak 2 hafta sonra doktor belirleyecek bakalım gelişmeler nasıl olacak

Bugünü çok zor gecirdim diyete olmak beni çok sinirli yaptı. Canım herseyden istedi ve ben direndikce içimdeki kızgınlık arttı. Moralim çok bozuk bugün. Sürekli birseyler yemek istiyorum. Kontrolümü kaybetmiş gibi. Size böyle birşey hiç oldu mu. Canım o kadar çok şey istiyor ki. Cips istiyor mesele doktor ayda bir eğer canım çok isterse 8 tanesine izin veriyor. Hayatından çıkacak diyor.

Bugünü çok zor gecirdim diyete olmak beni çok sinirli yaptı. Canım herseyden istedi ve ben direndikce içimdeki kızgınlık arttı. Moralim çok bozuk bugün. Sürekli birseyler yemek istiyorum. Kontrolümü kaybetmiş gibi. Size böyle birşey hiç oldu mu. Canım o kadar çok şey istiyor ki. Cips istiyor mesele doktor ayda bir eğer canım çok isterse 8 tanesine izin veriyor. Hayatından çıkacak diyor.

Oldu tabii ki... Sade nescafe, içine tarçın atıp ve yanında meyve yemek benim tatlı isteğimi geçiriyor genelde...

Ben de dün aynen böyleydim. Bir önceki gün dışarıda yemek yemistik ve ben protein ve salata dışında hiçbir şey yemedim. Tatlı yemedim. İlerleyen saatlerde dondurma yediler, yine direndim! Ama tâbi ertesi gün delirdim. Tam evdeki tatlıya saldiracaktim ki, alternatif bir şeyler deneyeyim dedim.
2 tane hurmayı yavaş yavaş yedim yanında filtre kahve içtim. Hurma da yasaklar listesinde ama basit şekerden iyidir dedim:KK51:Before/After fotolara bakim sonra:KK51: Gecti biraz

Ben gittim yattım dün dayanamadim. Ama sonucunu aldım 86.6 yim başta 86.4 çıktım ama sonra bi daha tatilinde 86.6 çıktım. Olsun yine güzel enerjide degismeseydi bugün zor olurdu bana ... artık 70 li kiloları görmek istiyorum çok sıkıldım 80 lerden :KK48:

Ben de dün aynen böyleydim. Bir önceki gün dışarıda yemek yemistik ve ben protein ve salata dışında hiçbir şey yemedim. Tatlı yemedim. İlerleyen saatlerde dondurma yediler, yine direndim! Ama tâbi ertesi gün delirdim. Tam evdeki tatlıya saldiracaktim ki, alternatif bir şeyler deneyeyim dedim.
2 tane hurmayı yavaş yavaş yedim yanında filtre kahve içtim. Hurma da yasaklar listesinde ama basit şekerden iyidir dedim:KK51:Before/After fotolara bakim sonra:KK51: Gecti biraz

Of! Müthiş bi direniş!!! Seni tebrik ederim Lady cim valla büyük başarı.... :KK15:

Emma geri dön!

Günde 10 dakikanı ayırabilirsinn!!!

:KK15::KK36:

Ben 98.2 yim...(1 ayda 4 kilo vermiş oldum....) Veeee gördüğün üzere hala uyku sorunlarım var... :KK23:Fakat aşırı bi yemek yaramazlığı yapmadım. :KK51::KK52:

Ben bugun itibari ile 84.8 im ve dünyalar benim oldu. Sonunda vücudum direncini kırdı . Mücadeleye devam ediyorum. Nerdeyse günlüğüne bulamayacaktim. Arada ses ver bırakmadigini bilelim :emir_bebek:

Uzunca bir aradan sonra tekrar merhaba :)93 kiloyla başlayıp biraz yol aldıktan sonra uzun bir ara verdim ama çok şükür en son geldiğim kilodayım hâlâ, verdiğim kiloları almamayı başardım :)

Ben bugun itibari ile 84.8 im ve dünyalar benim oldu. Sonunda vücudum direncini kırdı . Mücadeleye devam ediyorum. Nerdeyse günlüğüne bulamayacaktim. Arada ses ver bırakmadigini bilelim :emir_bebek:

Merhaba hanımlar :) kusura bakmayın baya uzun bir süre sonra cevap yazıyorum çünkü uzunca bir süredir foruma giremedim. Her şey yolundadır inşallah.

X