40 GÜN ERKEN KALKMAK

Günaydın. Son 4 günün raporunu veriyorum.

saat 05:00
saat 06:30
saat 08:00
saat 06:50

10/40.. gene bir cuma günü gene bir kabus hsonu sınavı

Bugün erken kalkabildim.
Bugün gune cok mutlu basladim.
Bugün gunu huzurla bitiriyorum.

Sayacimi sifirliyorum ve yeniden basliyorum. Denemeye...

Sabah namazinin en uc vakti ile uyanip, bir daha yatmiyorum. O yuzden saat veremeyecegim.

Bende burdayım şuan geç oldu ama yarın namazla kalkıp bir daha yatmıcam sonra işlerim var zaten dışarda

Valla cnm çalışmıyorsun sanırım. Bence bu günlerinin kıymetini bil. İleride çalışmaya başlayınca bu günlerini çoook arayacaksın

Merhabalar bu konuyu görür görmez hemen açtım bende o videoyu izlemiştim bir ara yaptım gerçekten o kadar bereketli geçiyor ki gün ama şu ara hepten bozuldu uyku saatlerim bende başlıyorum yarın sabah inşallah.

Genelde kitap okuyorum bazende ders çalışıyorum aslında namaza kalkıp uyumamaya gayret gösteriyorum uykum gelirse güneş doğduktan sonra yatıyorum 5:40 2/40
Günaydın canım. Ben bugün 5/30 da uyandım. Sonra gittim geri yattım. Halbuki 6/30 da mecbur kalkacaktım. Sabah kitap okurken uykun gelmiyor mu? O saatte acıkmıyor musun? Hangi şehirdesin?

Günaydın canım. Ben bugün 5/30 da uyandım. Sonra gittim geri yattım. Halbuki 6/30 da mecbur kalkacaktım. Sabah kitap okurken uykun gelmiyor mu? O saatte acıkmıyor musun? Hangi şehirdesin?

12 de yattığımda uykumu almış oluyorum hemen kitap okumuyorum zaten evi toparlıyorum bizim evin arkasından çok güzel kuş sesleri geliyor onları dinliyorum beni çok mutlu ediyor uykum tamamen açılınca kitap okuyorum.İstanbuldayım canım

Bende size katilma istiyorum sabah ezaniyla uyanip bir daha uyumamak istiyorum gec kalkinca gunun nasil gecip gittigini anlamiyorum zaman bereketsizlesti sanki
Genelde kitap okuyorum bazende ders çalışıyorum aslında namaza kalkıp uyumamaya gayret gösteriyorum uykum gelirse güneş doğduktan sonra yatıyorum 5:40 2/40

Bende size katilma istiyorum sabah ezaniyla uyanip bir daha uyumamak istiyorum gec kalkinca gunun nasil gecip gittigini anlamiyorum zaman bereketsizlesti sanki

Gerçekten öyle oluyor.İlk bir hafta biraz zorlıyabilir ama alışıyosun.Ayrıca uyuduğun saate dikkat etmen lazım ki sabah uykunu almış olasın.Ben 12 de yatıyorum 5:30 gibi namaza kalkıyorumm sabah namaz saatleri değişebiliyr tabi ama ben uykumu almış oluyorum.

Bende bi turlu namaza kalkamiyorum uyandigimda hep gunes dogmus oluyor o yuzden tekrar yatiyorum. En gec sekiz bucuk dokuz gibi ayaktayim ama ben sabah namazina kalkip bi daha yatmak istemiyorum en onemliside namaz kilmak istiyorum. Aslina bakarsan erken yatarim on bucuk on bir en gec onikide yatiyorum ama bi turlu uykuya dalamiyorum uyumam cok uzun zamanimi aliyor.

Uyumadan önce 1 kase yoğurt yemeni öneririm uykuyu getiriyor.Biz kendimiz yapıyoruz yoğurdu daha faydalı.Bir de öncesinde çay kahve içerseniz o da uyutmaz.Ben genelde alarmı kurup telefonu uzak bir yere koyuyorum.Akşam yatmadan önce kevser suresini okuyup niyet ederseniz namaza kalkmaya diye inanın kalkıyorsunuz.

Bu gece deneycgm insallah bnde yarin sabah erken kalkip namazimi kilip bi daha yatmamak istiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…