40 GÜN ERKEN KALKMAK

chentiq yalnız değilsin. Ben de haftasonu uyanamadım. Aslında uyandım bebekten dolayı ama kalkamadım. Herkes uyuyordu kızçeyi yanıma alıp ben de uyudum. Sonra diğerleri kalktı ben yine uyudum Bugün kalktım ama haftasonunu es geçerek 6/40 diyorum..

Ben de haftasonunu es geceyim.

Bugun kalkmadim. Zira yatmadimm

o değil de kızlar zaten nisanda benim 6da kalkmam lazım :S
40 gün alıştırmamı yapamadım öncesinde

nisanda iş başlıyor 6 da kalkmam lazım
ondan önce 40 gün alıştırma yapıyım dedim ama nisana kadar 25. gün falan oluyor inşallah alışmış olurum o zamana kadar erken kalkmaya. 40 gün kalkıp alışsam daha iyi olurdu keşke burayı daha önce bulsaydım

Canım mecburen desem inanmazsın. 19 yıldır çalışıyorum sabah erkenden işyerinde oluyoruz. Evde olsamda bende erken uyanmasam. Bende size özeniyorum.
ben 6 aydır boştaydım nisanda tekrar işe başlıyorum o yüzden kendimi alıştırmaya çalışıyorum, ama evde bile olunca erken kalkmak her zaman en güzeli :)

ben 6 aydır boştaydım nisanda tekrar işe başlıyorum o yüzden kendimi alıştırmaya çalışıyorum, ama evde bile olunca erken kalkmak her zaman en güzeli :)
Erken kalkmak güne bereket katıyor ben buna inanıyorum. (Yapılacak iş, yemek, temizlik misafirliğe gitme, gezme dolaşma),gibi.

Yarin itibari 06:00 kalkmak Hedefim... Türkiyede saatler 8 i gösteriyor olacak görüsmek üzere

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…