yapalım. benim esas amacım 4 saate düşürmek. benim için cumartesi günleri belalı. tatil olunca sapıtıyorum çünkü...yine yapalım o zaman bitince
Gözünüz sevemez bana diş deme de başka ne dersen kabul dişçi koltuğundan fobim var. (kanal tedavisi yaptırdım).hadi bakalım geçm,ş olsun şimdiden. ben de şikayetlerim için gittim/gidiyorum. birbirimizi motive etmek iyi oldu hakkaten. yoksa daha aylarca ertelerdim. bir ara da dişçiye gidelim
ben de bitirince 6 yapmayı düşünüyorum
Tamam buraya etiket alıntı ne varsa yaparımyapalım. benim esas amacım 4 saate düşürmek. benim için cumartesi günleri belalı. tatil olunca sapıtıyorum çünkü...
yarın beni dürtünnnnn
ben de kanal yaptirdim. Simdi hem orasi problemli hem de bir kac tane diger disler...Gözünüz sevemez bana diş deme de başka ne dersen kabul dişçi koltuğundan fobim var. (kanal tedavisi yaptırdım).
:)))Tamam buraya etiket alıntı ne varsa yaparımaslında evet 4 saat uykuyla alışsak çok iyi okur ama ben 12 de uyuyup 6-7 de uyanmak istiyorum
Günaydın kızlar 9 da uyandım 6/40
Buraya yazacaktım ama topiği bulamadımdurkan yorum yapınca bildirim geldi öyle buldum
Gecmis olsunben de kanal yaptirdim. Simdi hem orasi problemli hem de bir kac tane diger disler...
:)))
ben de keske uyansam da bulamasam... 9.30 u geciyordu
Gunaydin
Canim ben o saatte yastikla hemhaldim.
Allah kolaylıklar versin inşallah hedeflerine çabucak ulaşırsın.Canim ben o saatte yastikla hemhaldim.
Hafta sonu kalkamadim ben gene...Gunaydin
Sabah ugrasicak bir sey mi bulsan oyalasin seni.Hafta sonu kalkamadim ben gene...
Ve ben uyanma saatini yazmamisim 08.10 Uyandım 7/40