40 GÜN ERKEN KALKMAK

Gözünüz sevemez bana diş deme de başka ne dersen kabul dişçi koltuğundan fobim var. (kanal tedavisi yaptırdım).

yapalım. benim esas amacım 4 saate düşürmek. benim için cumartesi günleri belalı. tatil olunca sapıtıyorum çünkü...

yarın beni dürtünnnnn
Tamam buraya etiket alıntı ne varsa yaparım aslında evet 4 saat uykuyla alışsak çok iyi okur ama ben 12 de uyuyup 6-7 de uyanmak istiyorum

Günaydın kızlar 9 da uyandım 6/40
Buraya yazacaktım ama topiği bulamadım durkan yorum yapınca bildirim geldi öyle buldum

Gözünüz sevemez bana diş deme de başka ne dersen kabul dişçi koltuğundan fobim var. (kanal tedavisi yaptırdım).
ben de kanal yaptirdim. Simdi hem orasi problemli hem de bir kac tane diger disler...

Tamam buraya etiket alıntı ne varsa yaparım aslında evet 4 saat uykuyla alışsak çok iyi okur ama ben 12 de uyuyup 6-7 de uyanmak istiyorum
:)))

Günaydın kızlar 9 da uyandım 6/40
Buraya yazacaktım ama topiği bulamadım durkan yorum yapınca bildirim geldi öyle buldum
ben de keske uyansam da bulamasam... 9.30 u geciyordu

7 olmadan namaza kalk yat
9 da cocuklar uyansin kalk geri yat
11 de cocuklar gelsin cok uyudun desin nihayet kalk.

Bizim annelerimiz bizden once kalkardi ya. Ben kime cektim boyle bilmem. Su topigi acali 3 ay oldu. Neden su haftasonlari cozutuyorum ben ya..

Imdat.. calisan anneler. Yardim talep ediyorum

Hafta sonu kalkamadim ben gene...
Sabah ugrasicak bir sey mi bulsan oyalasin seni.
Mesela ben ilk 2gun 7de kalkmistim ya hemen dus almistim uykum acilmisti
Alarmi da odanin uzagina kuruyorum mecbur kalkip kapatmam gerekince yataktan da cikmis oluyorum

Benim bu hafta ortalamam 8.30oldu maalesef
Diger turda heder 7ye dusurmek

Itiraf ediyorum.

Daha uyumadim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…