- 17 Ağustos 2009
- 885
- 755
Olmadı , yattım uyudum tekrar :/
Devam canım:)Pes etme denemeye devam et canım
Hedeflerine bagli. Kalkip ne yaptigina bagli.ilk sayfada vardı da benmi görmedim acaba? neden erken kalkıyoruz ne işe yarayacak?
ben 2 yıldır 5 buçuk 6buçuk arasında kalkıyorum.
kendine ne iyilik yapmışım bilmek istedim
siz ne yapıyorsunuz?Hedeflerine bagli. Kalkip ne yaptigina bagli.
ben bir sey yapmıyorum cunku kalkamiyorum. A bir gun olur da kalkmayi basarabilirsem, aksam neden uykusuz kaliyorsam onlari yapmayi dusunurum. Spor yapmak, film izlemek, kitap okumak yada meditasyon. Dedim ya. Kisiye bagli..siz ne yapıyorsunuz?
ben kalkıp çocuklarla ilgileniyorum oynuyoruz falan. sonra hazırlanıyorum işe geliyorum.
sanki bi iyilik yapmıyorum kendime. uykusuz kalıyorum yani
Çok güzel gidiyorsun. Ben namazdan sonra kitap okuyunca uykum geliyor. Sen uykun7 acmak icin ne yaptin?3/40 5:30 kalktım hiç uyumadım ve günüm çok bereketli geçtio kadar işimi hallettim ki akşam 12 de resmen bayıldım
4/40 yine 5:30 da kalktım namazımı kıldım biraz kitap okudum güneş doğduktan sonra biraz kestirdim
Merhaba hos geldin.Merhaba arkadaşlar bende sabah namazından sonra oturmak istiyorum. Aslında bende dinlenmeyi seven biriyim ama evlendim ve hayatım o kadar yoğun bir hâle geldi ki. Bir şeye zaman ayırsam bir şey eksik kalıyor. Bir büyük temizliğe niyet ettim ona bile resmen başlamaya zaman olmadı.
Evliyim
Günde ikindiden sonra 2 saat çalışıyorum sayılır ama eve gidiş geliş 3 saatimi falan alıyor. Şimdilik böyle bir hafta sonra isim çok şükür tek saate düşecek. Bu bile problem oluyor çünkü geç uyanıyorum zaten eşim erken geliyor. O gelene kadar ancak etrafı topla yemek yap. Ee?hani detaylı temizlik hani ibadet hani spor hani kendime zaman ayırma? Eskiden ne kadar çok kitaplar okurdum ... ama şimdi sadece satın alıyorum duruyor öyle...
Bu sabah doğru bi seçenek mi bilmiyorum çünkü saat şu an 02.04
Ama ınsaallah deneyeceğim
Bunu yapmalıyım
Kur an ı kerim
Başka ibadetler
Ve kitap okumak için
Ve hatta spor için
Buna ihtiyacım var..