- 23 Temmuz 2017
- 14
- 7
Çok güzel gidiyorsun. Ben namazdan sonra kitap okuyunca uykum geliyor. Sen uykun7 acmak icin ne yaptin?
Merhaba hos geldin.
Hangimizin ihtiyacı yokki. Isin ne bu arada, bakicilik falan tarzinda mi. 1 saat için 2 saat yol yapiyorsun. Yorucu olmuyor mu?
Merhaba arkadaşlar
güne erken başlamak benim de hep hayalim ..bugüne kadar pek de başaramadım .. Bir süredir sağlıklı besleniyorum, spor yapıyorum ,psikolojim iyi , en son yaptırdığım kan tahlilinde her şey normaldi - belki tekrar baktırırım bu ara - ama erken de yatsam kesinlikle erken kalkamıyorum .bir de sizinle denemek istiyorum..yarından itibaren ilk etapta hedefin saat 7:00'de uyanmak mümkünse dinç bir şekilde :))
Merhabalar,
Dün gece kendimi şartlayıp sabah 7de uyanacağım niyetiyle yattım..alarm filan kurmadan gerçekten de 7ye 10 kala uyandım, 22:30da uyumuştum zaten..amaaa kesinlikle kalkamadım gözümü açtığımda 9du..bu gece " sabah 7de uykumu almış, dinç ve enerjik olarak kalkacağım" niyetiyle yatacağım bakalım..biraz irade
Merhabaa var mı 40 gün hedefine ulaşmaya çalışan. Bende çok düşkünüm uykuya. Erken kalkmak zorunda olduğum zaman uykuyu, gerek olmadığı zaman uyanmayı özlüyorum. daha doğrusu özlemiyorum da. doğru olanın erken uyanmak olduğunu hissediyorum. kaldı ki üşengeç biriyimdir. yapmam gerekenleri erteler dururum. Bende hem erken uyanmak hem namazımı düzenli kılmak istiyorum. konu aktifse paylaşım yapayım diyorum
2 haftadır namaz için uyanma planı yapıyorum ama uyumam gerek dedikçe elimde olmadan direniyorum ve sabaha karşı uyuyorumMerhaba canım bende erken uyanmak istiyorum ama cok zor :)) yani nefsi yenip uyanabilmek..
Konu aktif, yazalım..yarın tatile çıkıyorum, erkenden uyanıp sahilde yürüyüş yapmak hayalimMerhabaa var mı 40 gün hedefine ulaşmaya çalışan. Bende çok düşkünüm uykuya. Erken kalkmak zorunda olduğum zaman uykuyu, gerek olmadığı zaman uyanmayı özlüyorum. daha doğrusu özlemiyorum da. doğru olanın erken uyanmak olduğunu hissediyorum. kaldı ki üşengeç biriyimdir. yapmam gerekenleri erteler dururum. Bende hem erken uyanmak hem namazımı düzenli kılmak istiyorum. konu aktifse paylaşım yapayım diyorum
konunun bildirimlerini kaçırmışım, ben gece 2-3 gibi uyuduğumdan düzene kolay oturmayacak sanırım, bugün 8,20de kendiliğimden kalktım 8,30a alarm kuruluydu. bakalım yarın ne olacakKonu aktif, yazalım..yarın tatile çıkıyorum, erkenden uyanıp sahilde yürüyüş yapmak hayalim
bende hiç sevmem erken kalkmayı ama bir yerde getirileri de var o yönden sevdiğim yönlerden vazgeçemeyecek kadar alışmak istiyorum14 senedir erken kalkıyorum hala da sevmem erken kalkmayı
bir de wrken yatmayi becerebilsem. Cocuklar uyutmuyor. Anni kak kakkkkÇok güzel gidiyordu lakin ablama kalmaya gidince erken yatamadım yeğenlerde olunca 2 gündür öyle geçti kalkamadım
4 gündür iyi gidiyordum.Açıkcası 12 de yatınca ben uykumu almış oluyorum belki sizin daha erken yatmanız daha iyi olur erken kalkmak ve uykunu alman için insandan insana değişiyor.Uykumu aldığım için kitap okumak uykumu getirmiyor
memurum ben de..Merhaba Almanya da yaşıyorum temizlik üzerine işler var burda 1 ,2 saatlik onlara gidiyorum ama isim anahtarlı olduğu için akşam gitmeyi tercih ediyorum. Yoruluyorum ama parası iyi değiyor bence.
Bu arada çok halsizlik var bi ilaç kullanıyorum o yapıyor galiba.o sebepten hala baslayamadimm
Siz ne iş yapiyorsunuz
Insallah ben de enerjik uyanmak istiyorum. Surunerek kalkiyorum resmen. Okul zamaninda ben de sabahlara kadar film izlerdim. Bazen hala yapiyorum gerci ama...Merhaba... Artık bende günaydın derim..
Ben ce olay çok istemekle ve erken yatmakla birebir ilgili... Yakın zamandır asla geçyatmama ve kesinlikle sabah namazı nı vaktinde kılma kararı verdimkezatüm namazları diim.. Allahım da nasip ediyor sabahları alarmsız uyanmaya başladım ..
Ama eskiden Asla erken yatmazdım yaz tatillerinde sabaha kadar film izlerdim öğlene kadar uyurdum .. Okul zamanı eve iş getirir veya iş icad eder Gerekli gereksiz 2 3 saat uykuyla gezinirdim...
Sonra olanlaroldu.. Demem oki bağışıklık sisteminize kahvaltınıza su içmeye erkenbyatmaya yapmak isterseniz ibadetlere çok önem vermek gerekiyor. İnsan bunuhasta olunca anlıyor..
İnşallah her güne istek sağlık enerji mutlulukla uyanırsınız.... Sevgilerr
gecmis olsun. Benim de d vit eksikti ve ilac vermisti dr. Su an sen yazinca hatirladim. Ben almayi unutmuatum haftalardir...Dün kan tahlili yaptırmıştım ve b12 ile D vit eksik çıktı..iğneye başladım..fark edeceğini düşünüyorum...erken yatıp da uykuyu alamamak normal değil çünkü.
merhaba. Ben varim. Tabi aylardie ulasmaya calisiyorum en fazla 10 gun goedum. Ama denemeye devam ediyorum..Merhabaa var mı 40 gün hedefine ulaşmaya çalışan. Bende çok düşkünüm uykuya. Erken kalkmak zorunda olduğum zaman uykuyu, gerek olmadığı zaman uyanmayı özlüyorum. daha doğrusu özlemiyorum da. doğru olanın erken uyanmak olduğunu hissediyorum. kaldı ki üşengeç biriyimdir. yapmam gerekenleri erteler dururum. Bende hem erken uyanmak hem namazımı düzenli kılmak istiyorum. konu aktifse paylaşım yapayım diyorum
ayy ayni benTekrar başa döndüm
1/40
Hiç bırakmadan 40 günü görebilecekmiyim bilmiyorum
is icin mi uyaniyorsun baska bir sey icin mi06:21de uyanıyorum neymiş etkisini ben göremedim
14 sene mi.. bayagi uzun sure..14 senedir erken kalkıyorum hala da sevmem erken kalkmayı
ben de o saatlerde uyuyorum. Ama gunduz daha bereketli tabiki...konunun bildirimlerini kaçırmışım, ben gece 2-3 gibi uyuduğumdan düzene kolay oturmayacak sanırım, bugün 8,20de kendiliğimden kalktım 8,30a alarm kuruluydu. bakalım yarın ne olacak
bende denemeye devam edeceğimbir de wrken yatmayi becerebilsem. Cocuklar uyutmuyor. Anni kak kakkkk
memurum ben de..
Insallah ben de enerjik uyanmak istiyorum. Surunerek kalkiyorum resmen. Okul zamaninda ben de sabahlara kadar film izlerdim. Bazen hala yapiyorum gerci ama...
gecmis olsun. Benim de d vit eksikti ve ilac vermisti dr. Su an sen yazinca hatirladim. Ben almayi unutmuatum haftalardir...
merhaba. Ben varim. Tabi aylardie ulasmaya calisiyorum en fazla 10 gun goedum. Ama denemeye devam ediyorum..
ayy ayni benben de basa donup duruyorum.
is icin mi uyaniyorsun baska bir sey icin mi
14 sene mi.. bayagi uzun sure..
ben de o saatlerde uyuyorum. Ama gunduz daha bereketli tabiki...