Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Nedenkio değil de kızlar zaten nisanda benim 6da kalkmam lazım :S
40 gün alıştırmamı yapamadım öncesinde
nisanda iş başlıyor 6 da kalkmam lazımNedenki
en erkencimiz sensin ablacım 2. turda bende o saatlerde kalkıcamGünaydın 6,50 uyandım 8/40
Canım mecburen desem inanmazsın. 19 yıldır çalışıyorum sabah erkenden işyerinde oluyoruz. Evde olsamda bende erken uyanmasam. Bende size özeniyorum.en erkencimiz sensin ablacım 2. turda bende o saatlerde kalkıcam
ben 6 aydır boştaydım nisanda tekrar işe başlıyorum o yüzden kendimi alıştırmaya çalışıyorum, ama evde bile olunca erken kalkmak her zaman en güzeli :)Canım mecburen desem inanmazsın. 19 yıldır çalışıyorum sabah erkenden işyerinde oluyoruz. Evde olsamda bende erken uyanmasam. Bende size özeniyorum.
Erken kalkmak güne bereket katıyor ben buna inanıyorum. (Yapılacak iş, yemek, temizlik misafirliğe gitme, gezme dolaşma),gibi.ben 6 aydır boştaydım nisanda tekrar işe başlıyorum o yüzden kendimi alıştırmaya çalışıyorum, ama evde bile olunca erken kalkmak her zaman en güzeli :)
tabiki ben daha fazla yaşadığımı hissediyorum erken kalkıncaErken kalkmak güne bereket katıyor ben buna inanıyorum. (Yapılacak iş, yemek, temizlik misafirliğe gitme, gezme dolaşma),gibi.
Doğru söylüyorsun hiç böyle düşünmemiştim.tabiki ben daha fazla yaşadığımı hissediyorum erken kalkınca
06:45 1/40 günaydinYarin itibari 06:00 kalkmak Hedefim... Türkiyede saatler 8 i gösteriyor olacak görüsmek üzere