Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Vay cok guzel saatlerGünaydın. Son 4 günün raporunu veriyorum.
saat 05:00
saat 06:30
saat 08:00
saat 06:50
10/40.. gene bir cuma günü gene bir kabus hsonu sınavı
Himmmm. 5.20 mi.. guzelmis. Ne yapiyorsun peki o saatten sonraHayırlı sabahlar herkese 5:20 1/40
Himmmm. 5.20 mi.. guzelmis. Ne yapiyorsun peki o saatten sonra
Günaydın canım. Ben bugün 5/30 da uyandım. Sonra gittim geri yattım. Halbuki 6/30 da mecbur kalkacaktım. Sabah kitap okurken uykun gelmiyor mu? O saatte acıkmıyor musun? Hangi şehirdesin?Genelde kitap okuyorum bazende ders çalışıyorum aslında namaza kalkıp uyumamaya gayret gösteriyorum uykum gelirse güneş doğduktan sonra yatıyorum 5:40 2/40
Günaydın canım. Ben bugün 5/30 da uyandım. Sonra gittim geri yattım. Halbuki 6/30 da mecbur kalkacaktım. Sabah kitap okurken uykun gelmiyor mu? O saatte acıkmıyor musun? Hangi şehirdesin?
Günaydın canım. Ben bugün 5/30 da uyandım. Sonra gittim geri yattım. Halbuki 6/30 da mecbur kalkacaktım. Sabah kitap okurken uykun gelmiyor mu? O saatte acıkmıyor musun? Hangi şehirdesin?
Genelde kitap okuyorum bazende ders çalışıyorum aslında namaza kalkıp uyumamaya gayret gösteriyorum uykum gelirse güneş doğduktan sonra yatıyorum 5:40 2/40
Bende size katilma istiyorum sabah ezaniyla uyanip bir daha uyumamak istiyorum gec kalkinca gunun nasil gecip gittigini anlamiyorum zaman bereketsizlesti sanki
Bende bi turlu namaza kalkamiyorum uyandigimda hep gunes dogmus oluyor o yuzden tekrar yatiyorum. En gec sekiz bucuk dokuz gibi ayaktayim ama ben sabah namazina kalkip bi daha yatmak istemiyorum en onemliside namaz kilmak istiyorum. Aslina bakarsan erken yatarim on bucuk on bir en gec onikide yatiyorum ama bi turlu uykuya dalamiyorum uyumam cok uzun zamanimi aliyor.