Banlıydım ya buraya yazamadığım için alarmı erteledimÖyle şey olur mu kaçta uyanırsan o zaman yazarsın canım önemli olan devamlı olması değilmi.
İyiyim canım sen nasılsın nasıl gidiyor erken uyanmakgünaydın 8de uyandım kızlar 4/40 nasılsınız
İyiyim canım sen nasılsın nasıl gidiyor erken uyanmak
Allah kolaylıklar versin inşallah. Zamanla alışılır tabiki yılmadan devam edince gerçekten bir vakit sonra otomatik olarak erken kalkmaya başlıyoruz.Düzenli uyku saatimize dikkat edelim genelde aynı saatte uyuyalım ki sabah istediğimiz zaman sağlıklı uyanalım.aslında daha erken kalkmam lazım çünkü iş yerim 1saat uzaklıkta otobüsle bayağı erken kalkmam lazım ama birden alışamadım çok erkene en fazla bu kadar yapabiliyorum =)
Şunun şurasında ne kaldı sanki biraz sabır biraz gayret... 4 gün bitti bile bakGünaydın 4/40 :)) 40 olduğunu da görürüz inşallah
NASILSIN= neler yapacaksın izninde düşündün müŞunun şurasında ne kaldı sanki biraz sabır biraz gayret... 4 gün bitti bile bak
Şunun şurasında ne kaldı sanki biraz sabır biraz gayret... 4 gün bitti bile bak
Canım ben sana diğer arkadaşlara ben teşekkür ederim bu maratonda hep beraber olduğumuz için.Cidden ya bu bile büyük bir adım benim için. Gerçi gündüz yine yatıyorum arada ama şu erken kalkmayı kıvırayım hele ona da bir çözüm bulacağım elbette:)) Teşekkür ederim desteğin için
Düşündüm canım yarın göz randevum var kontrol olup ameliyat için gün alacağım. Ameliyatı ben erteletiyordum bir an önce olup aradan çıkartmak istiyorum sonrasında hastane ev mekik doku. İyileşince ailemi, akraba, arkadaş, komşu ziyaretleri ve misafir kabul etmeyi düşünüyorum. Tatil planımız yok. 30 güne hangileri sığacak.NASILSIN= neler yapacaksın izninde düşündün mü
hadi bakalım geçm,ş olsun şimdiden. ben de şikayetlerim için gittim/gidiyorum. birbirimizi motive etmek iyi oldu hakkaten. yoksa daha aylarca ertelerdim. bir ara da dişçiye gidelimDüşündüm canım yarın göz randevum var kontrol olup ameliyat için gün alacağım. Ameliyatı ben erteletiyordum bir an önce olup aradan çıkartmak istiyorum sonrasında hastane ev mekik doku. İyileşince ailemi, akraba, arkadaş, komşu ziyaretleri ve misafir kabul etmeyi düşünüyorum. Tatil planımız yok. 30 güne hangileri sığacak.
ben de bitirince 6 yapmayı düşünüyorumBen hep 8-9 arası kalktım bu 40 gün bitince 7 de başlıcam inşallah
yine yapalım o zaman bitincehadi bakalım geçm,ş olsun şimdiden. ben de şikayetlerim için gittim/gidiyorum. birbirimizi motive etmek iyi oldu hakkaten. yoksa daha aylarca ertelerdim. bir ara da dişçiye gidelim
ben de bitirince 6 yapmayı düşünüyorum