Ay cildiriciiiimmmmm hsonlari beni bozuyorrr... 5 ten 7 ye kadar ayaktatdim. Hem kiz hastaydi hem de namaz isleri vardi. Sonra da 10 a kadar uyudumGünaydın bugün 6/45te uyandım 3/40 kaldı.
Ay cildiriciiiimmmmm hsonlari beni bozuyorrr... 5 ten 7 ye kadar ayaktatdim. Hem kiz hastaydi hem de namaz isleri vardi. Sonra da 10 a kadar uyudum
Yardim talep ediyorum
Herkesin amaci farklı. 40 gun aliskanlik kazanmak açısından onemli40 gün erken kalkınca noluyorAmacı anlamadımda.
Hsonu nasil bu kasar erken kalkabildin. Ben kendimi motive edemiyorum. Hep bahanem oluyor. Ctesi de pazar da 10 da kalktimm ve surunerek resmenGünaydın mutlu pazarlar 8/45 uyandım hafta sonu uyanma saatlerine uyamadım 4/40
Günaydın canım benim akşam her zamanki saatte yatmaya çalışıyorum. Alarmım kurulu, yapılacak işler olunca mecbur kalkıyorum bir rahatsızlığınız olmayınca yatmak tembellikten başka bir şey değil.Hsonu nasil bu kasar erken kalkabildin. Ben kendimi motive edemiyorum. Hep bahanem oluyor. Ctesi de pazar da 10 da kalktimm ve surunerek resmen
Motive olmaliyimGünaydın canım benim akşam her zamanki saatte yatmaya çalışıyorum. Alarmım kurulu, yapılacak işler olunca mecbur kalkıyorum bir rahatsızlığınız olmayınca yatmak tembellikten başka bir şey değil.
Merhaba.. baskasini seninle karistirmisim. Gelmiyorsun artik...birazdan spor ardindan bir kalkule yaparim heralde simdiden bir ufak capli kahvalti yapsam iyi olacak.. sohbetine doyum olmuyortanistigima memnun oldum.. yarin sabah gene damliycam
yogun aslina erken kalkmaliyim ama gece erken yatamiyorum insan yillardir gececi calismaya aliskin olunca nadir uyabiliyor erken....Merhaba.. baskasini seninle karistirmisim. Gelmiyorsun artik...isler dersler yogunlasti galiba..