40 GÜN ERKEN KALKMAK

Günaydın bugün 6/45te uyandım 3/40 kaldı.
Ay cildiriciiiimmmmm hsonlari beni bozuyorrr... 5 ten 7 ye kadar ayaktatdim. Hem kiz hastaydi hem de namaz isleri vardi. Sonra da 10 a kadar uyudum

Yardim talep ediyorum

Günaydın mutlu pazarlar 8/45 uyandım hafta sonu uyanma saatlerine uyamadım 4/40

Günaydın mutlu pazarlar 8/45 uyandım hafta sonu uyanma saatlerine uyamadım 4/40
Hsonu nasil bu kasar erken kalkabildin. Ben kendimi motive edemiyorum. Hep bahanem oluyor. Ctesi de pazar da 10 da kalktimm ve surunerek resmen

Hsonu nasil bu kasar erken kalkabildin. Ben kendimi motive edemiyorum. Hep bahanem oluyor. Ctesi de pazar da 10 da kalktimm ve surunerek resmen
Günaydın canım benim akşam her zamanki saatte yatmaya çalışıyorum. Alarmım kurulu, yapılacak işler olunca mecbur kalkıyorum bir rahatsızlığınız olmayınca yatmak tembellikten başka bir şey değil.

Motive olmaliyim
Is olunca mecbur kalkiyorsun. Is olmayinca da uyanmam lazim

birazdan spor ardindan bir kalkule yaparim heralde simdiden bir ufak capli kahvalti yapsam iyi olacak.. sohbetine doyum olmuyor tanistigima memnun oldum.. yarin sabah gene damliycam
Merhaba.. baskasini seninle karistirmisim. Gelmiyorsun artik... isler dersler yogunlasti galiba..

Merhaba.. baskasini seninle karistirmisim. Gelmiyorsun artik... isler dersler yogunlasti galiba..
yogun aslina erken kalkmaliyim ama gece erken yatamiyorum insan yillardir gececi calismaya aliskin olunca nadir uyabiliyor erken.... düzene sokmaya baslayinca buraya ugrarim yine sinav dönemi gecince belki gelirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…