40 GÜN ERKEN KALKMAK

Günaydin :) istikrarli ugrayamadim maalesef.
Bu gün Saat 5 itibari ile uyanmis bulunmaktayim :) Saat 5:30 da platese basladim bir Saat yaptim cok iyi geldi.yesil cayimi yapip hazirlanmaliyim,önce ise gitmem sonra da belki misafir agirlayacagim icin kosturmacali bi gün olacak .
Güzel ve mutlu bir pazar dilerim.

Canım arkadaşım çok geçmiş olsun. Allah Şafii ismiyle şifalar versin. Senin adına üzüldüm. Şimdi nasılsın. Sen iyi olsa tekrar başlarız bildirim yapmaya.
amin. Nispeten daha iyiyim. Ben hasta olsam da ugruyorum gene firsat bulup. Kotu bir huy ama degisik iste..

Affedecek bir sey yok yahu. Sayisini unutmayalim yeter. Size de gecmis olsun.

aa eskilerden birini gordum sanki senin meslegin nedir? Pazar gunu de calisir mi hic?

Bu gün sabah saat 6.40'ta uyandım. 10/40
Anca bu vakitte fırsat bulup yazabildim. Herkese iyi akşamlar.

Bu gün sabah saat 6.40'ta uyandım. 10/40
Anca bu vakitte fırsat bulup yazabildim. Herkese iyi akşamlar.
Ben de ayni saatte uyandim. Yazmayi unuttugumu simdi sen yazinca fark ettim.
10/40

bıktım artık geç kalkmaktan. ölü gibi enerjisiz olmaktan, zombi gibi dolanmaktan. ben de geliyorum kızlar

bu sabah ilk günümü başlatıyorum.

eğer yazmamış olursam ne ceza verirseniz kabulüm :))

bıktım artık geç kalkmaktan. ölü gibi enerjisiz olmaktan, zombi gibi dolanmaktan. ben de geliyorum kızlar

bu sabah ilk günümü başlatıyorum.

eğer yazmamış olursam ne ceza verirseniz kabulüm :))
Once de gelmistin. Sonra gelmedin. Ona ne ceza verelim :)) saka saka. Hosbasladin

Gunaydin 11/40

Gece uyandim uyku yok. Saat 03.15 mis.. geri yattim. Kalksam mi diye dusundum lakin ise gitme saatlerine yakin sapitirim diye guvenemedim kendime.

Sonra gene uyandim. Etraf karanlik sasti goremiyorum. Biraz durdum baktim alarm çalmiyor geri yattim. Sonra gene uyandim. Biraz bekledim. Alarm calinca nihayet deyip kalktim.

Bugunden vardigim sonuc: ben bu isi kotardim bacilar

Bugun sabah, 5.55 te calan alarmi 40 kere erteledigim icin kendimi basarili saymıyorum..

Ne ceza versem bilemedim. Bence bir cezayo hakettim..

Canım benim itiraf edecek olursam işe gitmek olmasa bende senin gibi alarmı sürekli ertelerdim.sabah uyanmak çok zor bu soğuk havalarda. Ceza falan yok bu sefer affedildi. Sen iyi ol da herşey düzelir.

Canım benim itiraf edecek olursam işe gitmek olmasa bende senin gibi alarmı sürekli ertelerdim.sabah uyanmak çok zor bu soğuk havalarda. Ceza falan yok bu sefer affedildi. Sen iyi ol da herşey düzelir.
Ne kadar vicdanli biriymissin sey oyle.. tamam o zaman ceza falan yok

Yoldas gunaydin.
Gene alarmi erteledim. Ustelik dun 9 civarlarinda yattigim halde.. gene de 6.12 de kalkmayi basardim. Acaba 5.55 e ceksem mi ki diye düşünüyorum.
12/40

Günaydın yoldaşım ben bugün 5.55 te alarm sesiyle uyandım 13/40.
Uyanma saatlerin güzel bana kalırsa hiç değiştirme.

Günaydın güzeller, Cuma günü bildirim yapamadım saat 6/45. Uyandım.14/40, Bugün 6/25 te. uyandım 15/40...
Nerelerdesinizzzzzzzzzz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…