40 GÜN ERKEN KALKMAK

Genellikle işe gideceğim zaman bide misafir olmazsa 22.00_22.30 civarı yatarım.İşe gitmeyeceksem (izinli veya raporlu olursam) gece çok geç 03.00-04.00
Gibi yatıyorum doğal olarak öğlenleyin anca uyanıyorum

Genellikle işe gideceğim zaman bide misafir olmazsa 22.00_22.30 civarı yatarım.İşe gitmeyeceksem (izinli veya raporlu olursam) gece çok geç 03.00-04.00
Gibi yatıyorum doğal olarak öğlenleyin anca uyanıyorum
Aaaaa.. ben normalmisim. Ben de 2 ye digru yatiyorum cuma ctesi. Dolayisiyla kalkamiyorum. Ben sen gec yattigin halde erken kalkabiliyorsun sandim.

Eee gec yattigimiz halde erken kalkmayi nasil becerecegiz...

Herkese Merhabalaaar
Konuyu tesadüfen gördüm ve güneşle doğmak fikri çok hoşuma gitti. Şu an 9 civarı uyanıyorum. Öğrenciyim, derslerim öģleden sonra olduğu için erken uyanmaya gerek duymuyorum. Ama konuyu gorunce bir an gelecek günler aklıma geldi. Hayatı dolu dolu yaşayabilmek için erken uyanmak gerektigini dusunuyorum. Hayat boyu guneşle dogmak istiyorum.
Bu arada dogru hesapladıysam gunde 2 saat erken uyansam 1 yilda 30 gun fazladan uyanık oluyorum

Aaaaa.. ben normalmisim. Ben de 2 ye digru yatiyorum cuma ctesi. Dolayisiyla kalkamiyorum. Ben sen gec yattigin halde erken kalkabiliyorsun sandim.

Onun formülünü bulursak süper olacak :)) Ben yapamıyorum erken yatmayı da erken kalkmayı da o yüzden erken pes ettim Bebeğin uykularını düzene sokabilirsem tekrar denemek üzere geleceğim

Canım tabiki sen normal halinle devam et bana uyma. Senin çocuğun vardı yanlış hatırlamıyorsam, E bende çocuk yok, işe gidecek koca yok (eşim emekli evde) böyle gece kuşu oluyorum bende. Hafta sonu yada dediğim gibi izinliyim.

Onun formülünü bulursak süper olacak :)) Ben yapamıyorum erken yatmayı da erken kalkmayı da o yüzden erken pes ettim Bebeğin uykularını düzene sokabilirsem tekrar denemek üzere geleceğim
formulu olanlar paylasmiyorlar bence. Kesin olmasi lazim. Modelleme yapardik onlardan. Fiili hayatta bir bulsam oyle birini yapisacagim da...

olsun. Uymaya çalışacağım. Beni yalniz birakmadin hic. Ve dualarimdasin. Rabbim hayirlisini versin en guzel zamanda en guzel sekilde. Sayet Hakkinda hayirli olan bu ise, gonlunu ferah ve razi etsin. Gunaydin 7/40

niye hep bizi bulur bu patronlar
alintin gelmis. Buna cevap vermesem olmazdi. Bak burasi da tozlanmis..

merhaba kızlar
ben de 5.30 da kalktım . daha daoğrusu kaldırıldım. kızım uyumadı
dinç olmak y erine geberiyorum ben yahu

ne kadar evde olursam olayım 2 ye kadar oturamam
zaten haftasonu da çocuklar erkenci. saat 7 de . 7.30 da kalkıyorlar . çok bi geçe kalamam yine haftasonu yatmak için

ben onu gerçek patronlarım için söylemiştim kız

Canım arkadaşım, her zaman geç yatmıyoruz tabiki. Kardeşlerim, uzun süre görüşmediğim dostlar, yeğenlerim, arkadaşlar beraberken film izliyoruz, okuduğumuz kitapları birbirimize aktarıyoruz, yada buzdolabına yemek koymak için yaprak sarıyoruz, yüzük çorbası (mantı), börek, sarımsaklı köfte, içli köfte, böyle bir kaç kişiyle olan yemek işlerimizi hallediyoruz. Tabi bu arada zaman geçip gidiyor.

Cuma ctesi bildirim yapmamisiz neden acaba..

Cuma 9 oldu
Ctesi fena hastaydim. Dur dusuneyim. Namaza kalktim sonra yattim. Sonra kahvalti hazirlamaya kalktim. Yapamayim geri yattim. 11 de kahvalti yemeye kalktim gwri yattim. Sonra da 6 da hastaneye gitmek icin kalktim. 10 saat gunduz uykusuna yattim. Malesef tum kerahatler de dahil

Bugün de 10/40 cunku 6.12 de kalktim bir daha da yatmayi düşünmüyorum.

Canım arkadaşım çok geçmiş olsun. Allah Şafii ismiyle şifalar versin. Senin adına üzüldüm. Şimdi nasılsın. Sen iyi olsa tekrar başlarız bildirim yapmaya.

chentiq . Bildirim yapmadığım için beni affet. Cuma günü çok erken işe gittim fırsat bulup yazamadım. Ama sizleri okudum. Cumartesi görümcem gözünden ameliyat oldu onun yanındaydım. Bugün uyanma saati 7.40 tı. Geriye 9/40 kaldı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…