Aaaaa.. ben normalmisim. Ben de 2 ye digru yatiyorum cuma ctesi. Dolayisiyla kalkamiyorum. Ben sen gec yattigin halde erken kalkabiliyorsun sandim.Genellikle işe gideceğim zaman bide misafir olmazsa 22.00_22.30 civarı yatarım.İşe gitmeyeceksem (izinli veya raporlu olursam) gece çok geç 03.00-04.00
Gibi yatıyorum doğal olarak öğlenleyin anca uyanıyorum
Aaaaa.. ben normalmisim. Ben de 2 ye digru yatiyorum cuma ctesi. Dolayisiyla kalkamiyorum. Ben sen gec yattigin halde erken kalkabiliyorsun sandim.
Eee gec yattigimiz halde erken kalkmayi nasil becerecegiz...
formulu olanlar paylasmiyorlar bence. Kesin olmasi lazim. Modelleme yapardik onlardan. Fiili hayatta bir bulsam oyle birini yapisacagim da...Onun formülünü bulursak süper olacak :)) Ben yapamıyorum erken yatmayı da erken kalkmayı da o yüzden erken pes ettimBebeğin uykularını düzene sokabilirsem tekrar denemek üzere geleceğim
olsun. Uymaya çalışacağım. Beni yalniz birakmadin hic. Ve dualarimdasin. Rabbim hayirlisini versin en guzel zamanda en guzel sekilde. Sayet Hakkinda hayirli olan bu ise, gonlunu ferah ve razi etsin. Gunaydin 7/40Canım tabiki sen normal halinle devam et bana uyma. Senin çocuğun vardı yanlış hatırlamıyorsam, E bende çocuk yok, işe gidecek koca yok (eşim emekli evde) böyle gece kuşu oluyorum bende. Hafta sonu yada dediğim gibi izinliyim.
alintin gelmis. Buna cevap vermesem olmazdi. Bak burasi da tozlanmis..niye hep bizi bulur bu patronlar
ne kadar evde olursam olayım 2 ye kadar oturamamAaaaa.. ben normalmisim. Ben de 2 ye digru yatiyorum cuma ctesi. Dolayisiyla kalkamiyorum. Ben sen gec yattigin halde erken kalkabiliyorsun sandim.
Eee gec yattigimiz halde erken kalkmayi nasil becerecegiz...
ben onu gerçek patronlarım için söylemiştim kızformulu olanlar paylasmiyorlar bence. Kesin olmasi lazim. Modelleme yapardik onlardan. Fiili hayatta bir bulsam oyle birini yapisacagim da...
olsun. Uymaya çalışacağım. Beni yalniz birakmadin hic. Ve dualarimdasin. Rabbim hayirlisini versin en guzel zamanda en guzel sekilde. Sayet Hakkinda hayirli olan bu ise, gonlunu ferah ve razi etsin. Gunaydin 7/40
alintin gelmis. Buna cevap vermesem olmazdi. Bak burasi da tozlanmis..
amin. Senden de. Sinavimizi kolay etsin.chentiq allah razı olsun senden canım. Allah herşeyin hakkımızda hayırlısını nasip etsin.
her gordugum sakalliyi dede saniyorum galiba..ben onu gerçek patronlarım için söylemiştim kız
/40Günaydın 8/40