40 GÜN ERKEN KALKMAK

Gunaydin.

Ilk mesaji guncellemem lazim. Basladim baslayalu haftasonlari sucluluk icinde uyaniyorum.

Hafta ici kalktigim saatten 60-90 dk arasi gec uyanmayi dusunuyorum.

Hafta içi 6.12-6.24 arasi uyaniyorun. Hafta sonu da en gec 7.53 gibi uyanmayi hayal edecegim.

Esim kahvaltiyi gec istiyor. Ben de once cocuklarla oynarim. Biraz on sicak yapariz :) sonra cayi demleyip uyandırırim.

İlk defa duydum. :KK57:
üşümüşşem biraz daha yorganın altına girerim ama uyumam.
bir önceki sayfada mjlarım var:)
erken kalkmanın piriyim ben:halay:
:işsiz: ben hiç alışmadım. senelerdir çalışma hayatı vs erken kalkarım ama alışmadım. bunun için erken yatmak lazım ben erken yatamıyorum. gece insanıyım ben. :KK51:
Merhabalar..
Konu sahibi arkadasim cok guzel bir konu olmus.. Omrum boyunca istedigim ama bur turlu basaramadigim seydir erken yatip erken kalkmak.. Uyku duzensizligimden bas agrilarim da eksik olmaz hani.. Sayfalari tek tek okudum usenmeden :)
En buyuk sorunum gunduz isleri yetistirememek ve geceyi isle gecirmek.. Gece ve sabah kac kere kalktigimin sayisini hafizamda tutamiyorum.. Iki cocugum var. Biri vc egitiminde biri emmeye kalkiyo.. Kendime bir duzen oturtamiyorumm..
InsaAllah sizinle beraber ben de baslayacagim.. Onceligim erken yatmak olmali..
Ben de bunu dedim konu sahibi arkadaşıma... erken de yatmamız lazım. :cry:

Gunaydin. Artik kendi kendime uyanabiliyorum.
Bugun gozumu otomqtik actigimda saat 5.37 idi. Gene uyudum tabi daha vakit var diye. Evde durabilecegim bos oda yoktu mutfak haricinde.

Orada da gurultu yapma sansim yok. Çocuklar uykuda.

Subat ayinda saatimi 5.37 yapacagim :))

5 aylık bebeğim var gece 1 de 3 de 6 da hep uyanıyor.
bende uyu uyan hiç bir şey anlamıyorum uykudan.
kendimi yormamaya çalışıyorum
çünkü yorulursam uyanamıyorum ölü gibi uyurum.
8 de uyanırım 8:30 da anca evden cıkarız.
8:45 gibi iş yerinde olurum.

7 de uyansam daha ii olurdu.

Sanırım 30 yıldır erken kalkıyorum. Güneşin doğuşunu bir kahve ile karşılamak kadar keyifli olan tek şey var dünyada :))
Erken kalkınca kendine ait çok fazla zamanın oluyor. Film izleyebiliyorum. Kitap okuyabiliyorum. Çevremde insanlar görmeden kendi kendime konuşabiliyorum.

5 aylık bebeğim var gece 1 de 3 de 6 da hep uyanıyor.
bende uyu uyan hiç bir şey anlamıyorum uykudan.
kendimi yormamaya çalışıyorum
çünkü yorulursam uyanamıyorum ölü gibi uyurum.
8 de uyanırım 8:30 da anca evden cıkarız.
8:45 gibi iş yerinde olurum.

7 de uyansam daha ii olurdu.
allah bağışlasin.

Sanırım 30 yıldır erken kalkıyorum. Güneşin doğuşunu bir kahve ile karşılamak kadar keyifli olan tek şey var dünyada :))
Erken kalkınca kendine ait çok fazla zamanın oluyor. Film izleyebiliyorum. Kitap okuyabiliyorum. Çevremde insanlar görmeden kendi kendime konuşabiliyorum.
bizi de uyandirir misin? Hatta yapabiliyorsan fotografli.. ve o kadar keyifli olan tek seyi merak ettim :)

Günaydın bugün 6/45 te uyandım. 9/40
gunaydin. Ben kacinci günde oldugumu unuttum. Yeniden mi baslasam sence ya...

allah bağışlasin.

bizi de uyandirir misin? Hatta yapabiliyorsan fotografli.. ve o kadar keyifli olan tek seyi merak ettim :)

gunaydin. Ben kacinci günde oldugumu unuttum. Yeniden mi baslasam sence ya...
Tekrar unutmayacaksak eğer yeniden başlayabiliriz. Ben varım

Olurmu öyle şey canım ya seni yolda bırakmam beraber devam diyelim. Belki hırslanır uyumam dikkat ederim.

Gün içindeki şekerlemeler kuralı bozuyor mu??

Tabiki hayir. Kaylule iyidir. Bizim hedef

Erken kalkmak. Yani gunes dogmadan. Ve kerahette uyumamak.

O zaman ben de katılmak istiyorum:) 7.30-7.45 arası eşimle oğlumu geçirmek için kalkıyorum her gün ama onların arkasından geri yatıyorum. Yatmasam süper olacak:))

O zaman ben de katılmak istiyorum:) 7.30-7.45 arası eşimle oğlumu geçirmek için kalkıyorum her gün ama onların arkasından geri yatıyorum. Yatmasam süper olacak:))
Ee yatma iste... sut yapici seylere ugras... incir falan ye :KK70:

durkan durkan

Buradan bir durkan geçti. Iyi o zaman .
Haftasonu sen ne zaman kalkmayi planliyorsun?

Ben hici 6.24 hsonu 8.24 dedim kendime. Boylece hsonu 6 da kalkamiyorum diye numara vermemezlik yapamayacagim.

Ptesiden basladim desek yarin 4/40 olacak.
Ben yatiyorim sabaha gorusuruz insallah

chentiq chentiq hafta içi 6.30-6.40 gibi hafta sonu 7.30. diyorum. Ben cumartesi günü yarım gün işe gidiyorum inşallah uyanırım herkese iyi geceler selametle kalın.

Ee yatma iste... sut yapici seylere ugras... incir falan ye :KK70:

İyi dedin incir kaynatmayı unutmuştum bugün hemen kaynatayım bari :)) Benim uykum düzene girerse bebişinki de girer diye düşünüyorum biraz o yüzden bu isteğim. O zaman ben de hafta içi 7.30-7.45 diyorum hafta sonu ev ahalisi erken kalkmaz ben de bebik uyursa 9.00 desem size çok mu ayıp etmiş olurum ki :oops: Yok yok olmam bence benim küçük bebem var haftasonu bari yatayım azcık :anne:

X