üşümüşşem biraz daha yorganın altına girerim ama uyumam.
bir önceki sayfada mjlarım var:)
erken kalkmanın piriyim ben
Ben de bunu dedim konu sahibi arkadaşıma... erken de yatmamız lazım.Merhabalar..
Konu sahibi arkadasim cok guzel bir konu olmus.. Omrum boyunca istedigim ama bur turlu basaramadigim seydir erken yatip erken kalkmak.. Uyku duzensizligimden bas agrilarim da eksik olmaz hani.. Sayfalari tek tek okudum usenmeden :)
En buyuk sorunum gunduz isleri yetistirememek ve geceyi isle gecirmek.. Gece ve sabah kac kere kalktigimin sayisini hafizamda tutamiyorum.. Iki cocugum var. Biri vc egitiminde biri emmeye kalkiyo.. Kendime bir duzen oturtamiyorumm..
InsaAllah sizinle beraber ben de baslayacagim.. Onceligim erken yatmak olmali..
allah bağışlasin.5 aylık bebeğim var gece 1 de 3 de 6 da hep uyanıyor.
bende uyu uyan hiç bir şey anlamıyorum uykudan.
kendimi yormamaya çalışıyorum
çünkü yorulursam uyanamıyorum ölü gibi uyurum.
8 de uyanırım 8:30 da anca evden cıkarız.
8:45 gibi iş yerinde olurum.
7 de uyansam daha ii olurdu.
bizi de uyandirir misin? Hatta yapabiliyorsan fotografli.. ve o kadar keyifli olan tek seyi merak ettim :)Sanırım 30 yıldır erken kalkıyorum. Güneşin doğuşunu bir kahve ile karşılamak kadar keyifli olan tek şey var dünyada :))
Erken kalkınca kendine ait çok fazla zamanın oluyor. Film izleyebiliyorum. Kitap okuyabiliyorum. Çevremde insanlar görmeden kendi kendime konuşabiliyorum.
gunaydin. Ben kacinci günde oldugumu unuttum. Yeniden mi baslasam sence ya...Günaydın bugün 6/45 te uyandım. 9/40
Tekrar unutmayacaksak eğer yeniden başlayabiliriz. Ben varımallah bağışlasin.
bizi de uyandirir misin? Hatta yapabiliyorsan fotografli.. ve o kadar keyifli olan tek seyi merak ettim :)
gunaydin. Ben kacinci günde oldugumu unuttum. Yeniden mi baslasam sence ya...
Sen normal devam et canim. Kurunun yaninda yanma.. sen normal gidiyorsun h.ici hsonu farketmez. Benim duzen sastiTekrar unutmayacaksak eğer yeniden başlayabiliriz. Ben varım
Tabiki hayir. Kaylule iyidir. Bizim hedefGün içindeki şekerlemeler kuralı bozuyor mu??
Tabiki hayir. Kaylule iyidir. Bizim hedef
Erken kalkmak. Yani gunes dogmadan. Ve kerahette uyumamak.
Ee yatma iste... sut yapici seylere ugras... incir falan yeO zaman ben de katılmak istiyorum:) 7.30-7.45 arası eşimle oğlumu geçirmek için kalkıyorum her gün ama onların arkasından geri yatıyorum. Yatmasam süper olacak:))
Ee yatma iste... sut yapici seylere ugras... incir falan ye