Seni yanlislikla alintiladim buraya. Isaret degil badimNeden burdan geldi bana acaba
Sanirim bu bi isaret
Evet kaldigin yerden devam etmek mantikli.gece 3:30civariydi kizim kusarak uyandi,bu durum üc defa devam etti.Gece gec girmistim yataga bir de cocukla ilgilenmekten uyuyamayinca bayagi gec kalktik.boyle durumlarda ne yapiliyor bipmiyorum. Ben de hsonu kalkamadim. Tum haftanin yorgunlugu birikmis uzerimde beyin olarak cok yoruluyorum. Hala duzene oturamadim 1 ay olacak nerdeyse...
Ben yeni bastan baslamayacagim. Kaldigim yerden devam edecegim. Bir kere baslamak moralimi bozar gibime geliyor
6/40
Seni yanlislikla alintiladim buraya. Isaret degil badimuyu sen...
4.30 da kalktim bugun bibis. Ve calisiyorum :) su an yoldan bildiriyorum mesela... bu arada bu nick daah cok yakismis.Naptın nasıl gidiyoryanlız vur diyince öldürmuyormusun sence bu saatlerde kalkmak çok erken değil mi? 7.5 8 gibi kalksan hoş çalışmıyan bir insan için ne gerek var yani bukadar erken kalkmaya diye düşunüyorum ben
Teşekkürler canım4.30 da kalktim bugun bibis. Ve calisiyorum :) su an yoldan bildiriyorum mesela... bu arada bu nick daah cok yakismis.
Libido ve bibi..
cuk diye ses duydum sanki
Bugun de kalkmissin. Harika..6/40,günaydın
Uyandim valla geride yatmadimBugun de kalkmissin. Harika..