40 GÜN ERKEN KALKMAK

Neden burdan geldi bana acaba :KK64:
Sanirim bu bi isaret :KK54:

boyle durumlarda ne yapiliyor bipmiyorum. Ben de hsonu kalkamadim. Tum haftanin yorgunlugu birikmis uzerimde beyin olarak cok yoruluyorum. Hala duzene oturamadim 1 ay olacak nerdeyse...

Ben yeni bastan baslamayacagim. Kaldigim yerden devam edecegim. Bir kere baslamak moralimi bozar gibime geliyor

6/40
Evet kaldigin yerden devam etmek mantikli.gece 3:30civariydi kizim kusarak uyandi,bu durum üc defa devam etti.Gece gec girmistim yataga bir de cocukla ilgilenmekten uyuyamayinca bayagi gec kalktik.

Naptın nasıl gidiyor :KK66: yanlız vur diyince öldürmuyormusun sence bu saatlerde kalkmak çok erken değil mi? 7.5 8 gibi kalksan hoş çalışmıyan bir insan için ne gerek var yani bukadar erken kalkmaya diye düşunüyorum ben :KK53:

Naptın nasıl gidiyor :KK66: yanlız vur diyince öldürmuyormusun sence bu saatlerde kalkmak çok erken değil mi? 7.5 8 gibi kalksan hoş çalışmıyan bir insan için ne gerek var yani bukadar erken kalkmaya diye düşunüyorum ben :KK53:
4.30 da kalktim bugun bibis. Ve calisiyorum :) su an yoldan bildiriyorum mesela... bu arada bu nick daah cok yakismis.
Libido ve bibi..
cuk diye ses duydum sanki :KK66:

4.30 da kalktim bugun bibis. Ve calisiyorum :) su an yoldan bildiriyorum mesela... bu arada bu nick daah cok yakismis.
Libido ve bibi..
cuk diye ses duydum sanki :KK66:
Teşekkürler canım :KK50::KK15: ne bileyim ben çalıstığım zamanlarda çok üzülürdüm herkes uyurken kalkıp işe gitmeyi :KK48: iyi çalışmalar :eğlence:

Günaydın
Ya ben de başaramıyorm bir türlü.
Sabah namazından sonra yatmayayım diyorm sürekli ama nmaz kılar kılmaz koşa koşa yatağa gidiyorm. Tabi ki akşam erken yatamamam ve bebeğim olduğu için gece sürekli uyanmak zorunda olmak buna etken. Oğlum da akşam uyumak bilmiyor.

Günaydın. Kacta oldugumu unuttum iyi mi :KK70:

Yarin cumartesi. Gecen hafta basaramamistim. Bu haftasonunu iple cekiyorum.

Kalktim. Namazi kildim ve kerahat boyunca uyanik kalmayi planladim

Gunaydin kizlar

Günaydın mutlu hayırlı sabahlar iki gündür haber veremiyorum uyanma saatleri 8 de olunca

X