biz daha trampoline basliycaz degilmi4/40 günaydın
Ay sorma senin takimdan birine bir seyler yazdim. Sonra seni de orda etiketledim konu degissin diye ama ustune cvp da yazdi. Kaptanim affet ya. Biraz ortalik bulandi ama malesef mecburdum :))chentiq kiz burda etiketle beni sonra kendi takimimda hangi konuda oldugumu sasiriyorum
Ay sorma senin takimdan birine bir seyler yazdim. Sonra seni de orda etiketledim konu degissin diye ama ustune cvp da yazdi. Kaptanim affet ya. Biraz ortalik bulandi ama malesef mecburdum :))
Benden habersiz Trambolin mi.. spor topiginde sandim simdi de kendimi. Ay bi suru konum var
Kesinlikle nerede o eski insanlar ama o zamanları böyle bir yaşama akışkanlığı yoktu
...chentiq konun şahane, ben de geçen seneler istedim ama başaramadım. Üstünde de durmadım. Şimdi ben de bi' heyecanlandım. Ben de mi denesem?
Bütün sayfaları henüz okumadım amaMiyav_su güzel bir noktaya değinmiş. Ben de aynısını yazacaktım.
Önceden insanlar vakitli yatıp vakitli kalkarlarmış.
Yatsı ezanı sonrası uyur olurlarmış. "Ooooo yatsı cemaati camiden dağıldı. Çok geç oldu daha yatmadık." derlermiş. Şu anda yatsı 19,30 gibi okunuyor ve maalesef bizler daha yeni evimize ulaşmış oluyoruz.
Sonrasında yemek , çay şu bu... İnsan ailesi ile iki hasbihâl etmek istiyor ki hakkımız! Çünkü o da olmazsa iletişimsiz bir yaşam oluyor, tıpkı robotlar gibi
Bu hayat şartları maalesef insani düzenimizi bozdu. :'(
Velhasılıkelam uygulamayı becerebilirsek konu şahane ama işte "ama"sı var.
Takipteyim ben de uygulamaya çalışacağım.
Evet ya başlıyayım siz başladi iseniz bende katilayim size yetti artık 6 kilom kaldı bi turlu veremiyorumbiz daha trampoline basliycaz degilmi
1 saar daha uyuyabilir miyim..3/40 günaydın
Selam,her gün alarm ayni Satte caliyor ama ben hemen uyanamadim.gecen hafta kosturmacali bir hafta olunca.gece yataga gec gidince haliyle sabah erken saatte kalkilamiyor.Bir de yogunluktan kk ya giremedigim icin bildirim de yapamadim.
Siz de durumlar nedir?
boyle durumlarda ne yapiliyor bipmiyorum. Ben de hsonu kalkamadim. Tum haftanin yorgunlugu birikmis uzerimde beyin olarak cok yoruluyorum. Hala duzene oturamadim 1 ay olacak nerdeyse...Aleykümselam ben sabah saat 6 da uyandım ama ayıkamadım 10dakika sonra tekrar yattım ta 9 da uyandım bu gün de böyle oldu. yarın sil baştan mı başlayacağım