- 27 Mayıs 2011
- 6.950
- 12.556
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yarin kalkarsan ve geri yatmazsan 1/40 diye yazmayi unutma..Bende yarin itibariyle 7.00de kalkıyorum.
Ve bidaha yatmıyorum inşallah
Unutmamissin07.00
1/40
Unutmamissin
Yarin görüşürüz
Aminn. Ben 3 e dogru yattim. Pes edip uyuyakalma sakinYookk unutmam kararliyim 40 görecem inşallah
Aminn. Ben 3 e dogru yattim. Pes edip uyuyakalma sakin
4.30 ucuk degil mi ya... 40 gun boyunca devam edecek bu..bende artik daha erken kalkip günlerimi daha verimli gecirmek istiyorum... üniv.ögrencisiyim bir yandan part time calisiyorum is yerim saolsun... anladimki yeterince baski olursa... sabah 5 de bile ben calisabiliyormusum Yarin itibari her Sabah 4.30 da Kalkmak Hedefim. Gazam mübarek olsun
5 gün kalkabildim bu saatde 40 günde niye olmasin yorumun icin cok tskler aldim motivasyonumu yalniz yurtdisindayim... tr de saat 6.30 oluyor.. sabahlari grsrz4.30 ucuk degil mi ya... 40 gun boyunca devam edecek bu..
4.30 u 40 gun becerebilirsen.... ben bu diyari terkederim arkadas.. 4.30 da uyuyordum ben eskiden sabahlari gozumun tekini acamazken artik. Kafamin icinden bir ses, cansuuuuuu cansu kalkioooooo sen daha uyuuuu tembel chentiiiiiqqq diyecek ya5 gün kalkabildim bu saatde 40 günde niye olmasin yorumun icin cok tskler aldim motivasyonumu yalniz yurtdisindayim... tr de saat 6.30 oluyor.. sabahlari grsrz
terk etme cnm konu sahibi sensin sasirtmayi severim..olmaz denileni yapmaktan cok zevk alirim... misal 5 yildizli otelden..kilo veripte dönmek gibi yarin 1/40 olacak insallah ...4.30 u 40 gun becerebilirsen.... ben bu diyari terkederim arkadas.. 4.30 da uyuyordum ben eskiden sabahlari gozumun tekini acamazken artik. Kafamin icinden bir ses, cansuuuuuu cansu kalkioooooo sen daha uyuuuu tembel chentiiiiiqqq diyecek ya
aklim karisti cnm. durumunda 5/40 yaziyor, topige suan 3/40 yazdin ? yani her ihmalde 0 dan basliyorsun.. ve durumun eski ?2/40
Gunaydin arkadaslar.....