40 GÜN ERKEN KALKMAK

Ilk mesajimi guncelleyecegim tekrardan.

Bundan sonraki 40 gun icin hedefim

06.12 de kalkmak. Ve tabiki sonrasinda uyumamak :))

Sizin hedefiniz belli mi? Benimle beraber yazin ve burada bildirimde bulunun her sabah.

Ba sa ra bi li rim

Bende yarin itibariyle 7.00de kalkıyorum.
Ve bidaha yatmıyorum inşallah :-)

Günaydin :) Benim bu gün hic kalkasim yoktu,saat 5:30da caldi benim kalkmam 6 yi buldu.kalktim esime kahvalti hazirladim,birazdan kalkip oturma odasini toplayip havalabdirayim kizim uyanmadan.Güzel bir gün olsun..

1/40

bende artik daha erken kalkip günlerimi daha verimli gecirmek istiyorum... üniv.ögrencisiyim bir yandan part time calisiyorum is yerim saolsun... anladimki yeterince baski olursa... sabah 5 de bile ben calisabiliyormusum :KK70: Yarin itibari her Sabah 4.30 da Kalkmak Hedefim. Gazam mübarek olsun :halay::mapus:

bende artik daha erken kalkip günlerimi daha verimli gecirmek istiyorum... üniv.ögrencisiyim bir yandan part time calisiyorum is yerim saolsun... anladimki yeterince baski olursa... sabah 5 de bile ben calisabiliyormusum :KK70: Yarin itibari her Sabah 4.30 da Kalkmak Hedefim. Gazam mübarek olsun :halay::mapus:
4.30 ucuk degil mi ya... 40 gun boyunca devam edecek bu..

5 gün kalkabildim bu saatde 40 günde niye olmasin :KK66: yorumun icin cok tskler aldim motivasyonumu :KK59: yalniz yurtdisindayim... tr de saat 6.30 oluyor.. sabahlari grsrz :halay:
4.30 u 40 gun becerebilirsen.... ben bu diyari terkederim arkadas.. 4.30 da uyuyordum ben eskiden :KK70: :KK70: sabahlari gozumun tekini acamazken artik. Kafamin icinden bir ses, cansuuuuuu cansu kalkioooooo sen daha uyuuuu tembel chentiiiiiqqq diyecek ya :KK70: :KK70:

4.30 u 40 gun becerebilirsen.... ben bu diyari terkederim arkadas.. 4.30 da uyuyordum ben eskiden :KK70: :KK70: sabahlari gozumun tekini acamazken artik. Kafamin icinden bir ses, cansuuuuuu cansu kalkioooooo sen daha uyuuuu tembel chentiiiiiqqq diyecek ya :KK70: :KK70:
terk etme cnm konu sahibi sensin :KK66: sasirtmayi severim..olmaz denileni yapmaktan cok zevk alirim... misal 5 yildizli otelden..kilo veripte dönmek gibi yarin:skandal: 1/40 olacak insallah ...
Quotefancy-29376-3840x2160.jpg

X