Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Günaydın cnmBu konuyu büyük bir heyecanla açıyorum. youtube da izlediğim bir video ile 40 gün erken kalk projesine başlıyorum (barış özcan)
Okuyan ve erken kalkmayı alışkanlık edinmiş HERKESten de destek bekliyorum. Gerek yazarak, gerek sorarak, bazen azarlayarak ama çoğu zaman elimden tutup kaldırarak.
Senelerdir istediğim ama başaramayıp ilk haftada pes ettiğim bir şey GÜNEŞ ile doğmak. Bu konuda rastgeldiğiniz makale, video, resim, öneri her türlü motive edici metaryale açım.
2017 nin ilk ışıklarında projem bitmiş olacak
Şimdilik 06:54 te kalkmayı seçiyorum.
Size gelip günaydın diyeceğim. Siz de derseniz ne mutlu olurum.
Niyet eyledim Allah rızası çin uykuya savaş açmaya.
Gazam, yataktan hicretim mübarek ola...
Anlayamadim. Gergin = her gun? Otomatik duzeltme galiba..Gergin bir dk daha mı geç uyanacaksın, peki uyanıktan sonra napıcaksın o saatte?
Günaydın. Nerelerdesin ablacim sen :) etiketleyip sormustim. Sagligin sihhatin keyfin nasil?Günaydın chentiq
Ahh ahhh. Hepimiz istiyoruz.. Da... Rabbim hayirlisini versin..Görmedim etiketi . 2017 ye hazırlanıyorum, 2016 çok sarsıntılı yorucu üzücü geçti.2017 de huzur istiyorum
Hergün, farkına varmadım.Anlayamadim. Gergin = her gun? Otomatik duzeltme galiba..
Bak yazi yaziyorum sana uyku adina.... dayan dayanDaha uyumadım kaça kadar dayanırım acaba