- Konu Sahibi lalezan412
-
Merhaba ben 38 yasımda üçüncü çocuğumu doğurdum bile isteye.diğer çocuklarım büyük 15 ve 9 yasındaydı.hem oğlum hem kızımda vardı ama gel gör ki benim doğurasım tuttu.Merhaba hanımlar bu konuda tecrübe ve görüşü olan paylaşırsa sevinrim 42 yaşındayım evladım var ama Allah bağışlarsa.ama ben nedense 1 tane daha olsun istiyorum çok içimden geliyor bu yaştan sonra risk mi bir bayan için.cocuk yetiştirmek kolay değil hem manevi hem maddi yükü var ayrıca çalışan bir bayanım ama çok yoğun değilim deneyim ve kıymetli fikrinizi paylaşırsanız sevinrim
Ağzına sağlik 40 yaşındayım kızım 1 yaşında ve dinç biriyim çok şükür bin şükür beni görünce yasimi söylemesem 30 yukarı hiç söyleyen olmadı bende aynada kendimi hala 25 30 gibi görüyorum ki önemli olan bu değil dinç hissediyorum.40 yada 50 yaş değil bence ne hissettiği insanin neye göre kime göre bu olumsuz yorumlartamam siz 20 yaşında üreyin, 40-50 gibi benden geçti artık yaşlandım diyip 60'da da elden ayaktan çekilin fakat benim bu şekilde yaşamaya niyetim yok.
İnan daha genç annelerde zorlanıyordur yaşla ilgisi yok bence rahata alışınca herşey zorMerhaba ben 38 yasımda üçüncü çocuğumu doğurdum bile isteye.diğer çocuklarım büyük 15 ve 9 yasındaydı.hem oğlum hem kızımda vardı ama gel gör ki benim doğurasım tuttu.Gebe kalmadan önce doktora sordum yasım 37 sıkıntı olurmu diye şimdikiler senin yasında ilk çocuklarını anca eline alıyorlar dedi.belkimdojtorda negatif konuşsaydı vaxgecerdim . muayene vs oldum hersey yolundaydı saglıklıydım.ve bidahaki ay hamile olarak gittim doktoru karsısına.hamişeliğim boyunca sıkıntı yasamadım.bebekte iyiydi.yanlız doğduktan sonra bakmak zor geldi çünkü ben rahata çok alışmışım bunu anladım.şu an bebeğim 1 yasında oldu hala zorlanıyorum malesef
çocuğum iki bucuk yasinda geçende okulda çok agladigindan çığlık çığlığa ağladığını anlattim.İnan daha genç annelerde zorlanıyordur yaşla ilgisi yok bence rahata alışınca herşey zor
Allah aşkına nerden nereye o soru garip yani.Etrafimda 25 yaşlarında arkadaşlar da var çocuk ağlayınca onlar da dayanamiyor bağır çağır olurlar her an bir değildir bazen tahammül zorlaşır annelerde bir can yorgundur hasta olurçocuğum iki bucuk yasinda geçende okulda çok agladigindan çığlık çığlığa ağladığını anlattim.
Ses denemesi yapıp çiglik atıyor diye.
Öğretmenin biri hocam kaç yaşındasin dedi.
Yaşımı söyleyince geç anne oldugun icin dayanamıyorsun dedi.
Ben de ne alaka dedim?
O sese 20 yaşında olsam da dayanamam ki ben yaş aldıkça olgunlastigimin daha stabil olduğumun farkındayım.
Daha bugün eğitimimiz vardı otizm sebebi bilinmiyor ancak kanıtlanmış nedenlerden biri ileri yaş .Merhaba hanımlar bu konuda tecrübe ve görüşü olan paylaşırsa sevinrim 42 yaşındayım evladım var ama Allah bağışlarsa.ama ben nedense 1 tane daha olsun istiyorum çok içimden geliyor bu yaştan sonra risk mi bir bayan için.cocuk yetiştirmek kolay değil hem manevi hem maddi yükü var ayrıca çalışan bir bayanım ama çok yoğun değilim deneyim ve kıymetli fikrinizi paylaşırsanız sevinrim
Ha 40 ha 45, o zaman ha 45 ha 50 diye mi gidecek bu?
Ben 40 yaş için, düz 40 için, bir şey demedim zaten. Konu sahibi unuttum şimdi, 42-43 yaşındaydı, hamile kaldı, doğurdu derken 45 olacak. Şimdi siz 60larında bir insanın yanında 15 yaşında çocuk görseniz çocuğu mu dersiniz torunu mu?
Gerçekten yazık çocuklara.
Daha bugün eğitimimiz vardı otizm sebebi bilinmiyor ancak kanıtlanmış nedenlerden biri ileri yaş .
35 den sonra riskli .Allah evladınıza ömür versin .
Hehehehee bu benim konum :))Merhaba hanımlar bu konuda tecrübe ve görüşü olan paylaşırsa sevinrim 42 yaşındayım evladım var ama Allah bağışlarsa.ama ben nedense 1 tane daha olsun istiyorum çok içimden geliyor bu yaştan sonra risk mi bir bayan için.cocuk yetiştirmek kolay değil hem manevi hem maddi yükü var ayrıca çalışan bir bayanım ama çok yoğun değilim deneyim ve kıymetli fikrinizi paylaşırsanız sevinrim
Forumda bu ve baska konularda sizinkine benzer mesajlar okudum ve hak verdim.Ha 40 ha 45, o zaman ha 45 ha 50 diye mi gidecek bu?
Ben 40 yaş için, düz 40 için, bir şey demedim zaten. Konu sahibi unuttum şimdi, 42-43 yaşındaydı, hamile kaldı, doğurdu derken 45 olacak. Şimdi siz 60larında bir insanın yanında 15 yaşında çocuk görseniz çocuğu mu dersiniz torunu mu?
Gerçekten yazık çocuklara.
Evet dedim ya belkide rahata alıştım ondan.yoksa öyle böyle bakıyosun yas çok geç bi yaş değil yinedeİnan daha genç annelerde zorlanıyordur yaşla ilgisi yok bence rahata alışınca herşey zor
Dünya bu kadar kötüyken insanlar insanlıktan çıkmışken her şey çok pahalı iken nasıl çocuk yapmayı düşünebiliyorsunuz ve yaştan dolayında risk.Merhaba hanımlar bu konuda tecrübe ve görüşü olan paylaşırsa sevinrim 42 yaşındayım evladım var ama Allah bağışlarsa.ama ben nedense 1 tane daha olsun istiyorum çok içimden geliyor bu yaştan sonra risk mi bir bayan için.cocuk yetiştirmek kolay değil hem manevi hem maddi yükü var ayrıca çalışan bir bayanım ama çok yoğun değilim deneyim ve kıymetli fikrinizi paylaşırsanız sevinrim
Çocupunuz 17 yaşında iken siz 60 yaşında olacaksınız. Siz bu yaşta ebeveyn istermiydinizMerhaba hanımlar bu konuda tecrübe ve görüşü olan paylaşırsa sevinrim 42 yaşındayım evladım var ama Allah bağışlarsa.ama ben nedense 1 tane daha olsun istiyorum çok içimden geliyor bu yaştan sonra risk mi bir bayan için.cocuk yetiştirmek kolay değil hem manevi hem maddi yükü var ayrıca çalışan bir bayanım ama çok yoğun değilim deneyim ve kıymetli fikrinizi paylaşırsanız sevinrim
"Korkunç"sonuçlar..Size aşkolsun hem de en büyüğünden..Azıcık bile empatiniz yok sizin.Siz bir düşünün bakalım yazdığınız o şeylerden dolayı şu an benim gibi yaşı 40 olup da hiç çocuğu olmayan,ama çocuk isteyen bir kadını nasıl üzüp,ağlattığınızı.ya normal konularda yapılan yorumlar zerre umrumda değil ama sağlık bu sağlık.
ben kaç tane kadının çevresinden yap bir seu olmaz deyimleri ile korkunç sorunlar yaşadığını gördüm biliyor musunuz?
ayrıca yorumlarım sizi hiç ilgilendirmez istersem 50 kere yazarım.
Üzülmeyin. Her şeyin bir zamanı ve hayrı vardır.. Biraz zamana bırakın farklı meşguliyetler bulun. İnanın yoluna girecek.."Korkunç"sonuçlar..Size aşkolsun hem de en büyüğünden..Azıcık bile empatiniz yok sizin.Siz bir düşünün bakalım yazdığınız o şeylerden dolayı şu an benim gibi yaşı 40 olup da hiç çocuğu olmayan,ama çocuk isteyen bir kadını nasıl üzüp,ağlattığınızı.
Evet öyle bir uzmanda bilimsel olarak kitaplarda ergenlik yasi 30 lara çıktı diyordu .evlilik çocuk yapma taşları ilerledi artık gunumuzde38 yaşındayım 2. Çocuğuma hamileyim eltim
42 yaşında doğurdu geçen sene.Artık 40 yaş üstü doğuran da çok fazla .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?