- 24 Şubat 2008
- 1.042
- 16
canım benim sayvama bakabilirsiniz hepsi 40-42 bedene uygun http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/sevgi-deryasinin-butigi.803727/
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
40-42 beden kumas pantolon , tesettur uzun elbıse
gomlek ceket vs..
39 numara babet alcak topuklu ayakkabi ariyorum.
Boyları kaç cm, görebilir miyim bende?bende 40 ve 42 beden marka kumaş pantolonlar var..tanesini 8 liradan veririm.kahve siyah çizgili,koton,adil ışık ...
canım kusura bakma sıteye gıremedım musaat olup ben daha resmi yerler ıcın arıyorumEki Görüntüle 1781587 Eki Görüntüle 1781588
Armine 40 42 beddn uyumlyiu trenckotum yepyenii sıfır gibi Eki Görüntüle 1781586 Eki Görüntüle 1781589
Buda kayra 40 beden tunik cnm ilgilwnirsen yazarsın
ben fazla abartısız ve sık olsun ıstıyorum canım tesekkurler ılgınecanım tunik tarzıda var ama foto çekicem.
bunlardan beğendiğin olursa görüşürüz. abiye kayranın sıfır ve kapta sıfır ama çok uyguna vercem. dahasıda var
canım okulda staj yapmaya baslayacagım daha cok kumas pantolon ve elbise arıyorum. beden buyuk olursa tadılat yapılırmı terzıde. boy olcusu ve kumas hakkında detaylı bılgı alabılırmıyım.bazıları 38 olmasına rağmen 40 a uyumludur tanesi 10tl az kullanılmış temizdir
1.siyah likralı kumaş 40 beden
Eki Görüntüle 1781776
2.vizon likralı 40 beden
Eki Görüntüle 1781777
3. siyah kapri 40 beden
Eki Görüntüle 1781779
4.beyaz keten m beden geniş kalıp mango
Eki Görüntüle 1781780
5.40 beden ince kot
Eki Görüntüle 1781781
6.lcw 38 beden geniş kalıp bej rengi kumaş
Eki Görüntüle 1781784
7.sevenhıll 38 beden likralı taş rengi kumaş
Eki Görüntüle 1781785
canım fırsat bulupta bır yere gıremıyorum mumkunse buraya fıyatları ıle atarmısınalıntı yapmayı unutmuşum yukarda link ekledim
bende öğretmenim hepsi okulda giyilmeye uygundur. kumaşlar genelde kanvas tarzı likralılarda mevcut bi de keten var tadilata uygundur.elbise de var konumda bakmaya fırsatın olmazsa burdan atabilirim...canım okulda staj yapmaya baslayacagım daha cok kumas pantolon ve elbise arıyorum. beden buyuk olursa tadılat yapılırmı terzıde. boy olcusu ve kumas hakkında detaylı bılgı alabılırmıyım.
başka ekleme yapacağım pantolonlar da var ama 40-42 dediğin için bunları gönderdim istersen diğerlerini de atabilirim...bende öğretmenim hepsi okulda giyilmeye uygundur. kumaşlar genelde kanvas tarzı likralılarda mevcut bi de keten var tadilata uygundur.elbise de var konumda bakmaya fırsatın olmazsa burdan atabilirim...
Canim fiyat bilgisi verirmisin ayrintili bilgi ile ve vucuda oturuyormu acaba 22 yasindayim ayricaBunlar var elimde beğenirseniz :)
Spor ve kot aramiyorum canim biraz resmi ariyorum tesekkurler ilgin icinKot pantolonda cok var
Atarsan sevinirim canimbende öğretmenim hepsi okulda giyilmeye uygundur. kumaşlar genelde kanvas tarzı likralılarda mevcut bi de keten var tadilata uygundur.elbise de var konumda bakmaya fırsatın olmazsa burdan atabilirim...
Atmıştım fotoğrafları önceki mesajımda var üstüne tıkladığında açılır eğer açılmazsa haber ver tekrar atayım bide link atayım sana elbiseler var bi bak istersenAtarsan sevinirim canim