4 yıllık sevgilim benden ayrılmak istiyor ne yapmalıyım?

evet her yıl üç dört kez buluşabiliyorduk maddi durumumuz el verdiği sürece. hiç böyle birisi değildi ileride benim okulum bittiğinde evliliği bile düşünüyorduk şimdi çok kırgınım nasıl aşmalıyım bilmiyorum.
Aşmaktan başka çaren yok. İlişkiler iki tarafın isteği ile başlar tek tarafın isteği ile biter genelde. Kimseyi zorla yanında tutamazsın. O yaşlarda evlilik konuşmak falan zaten çocukluk aşkı olduğunu gösteriyor. Yaşadıklarınızı yanınıza kar sayın hayatınıza devam edin. Denizde çok balık var.

Gitmek isteye sadece ok diyecek kadar gururlu bi kadın görmedim hiç daha...son bi kez bulusalımlar vs...hiçbişi yapamazsın bırak gitsin zaten 4 sene uzak ilişki mi olur biyerde ya biter ya birleşilir aslında doğru soylemiş...hiç mi yoktu planlarınız

Adam vazgeçmişte arkadaş 404 gibi yapışınca bari yavaş yavaş kurtarayım paçayı diye düşünmüş gibi geldi bana 😁 bazı insanlarda hiç gurur yok arkadaş aşkımdan verem olsam dönüp bakmam beni istemeyene. Ayrıca 4 yıl nedir ya zaman bu kadar mı kıymetsiz, hayat akıp gidiyor.
Normalde asla böyle bir insan değilim ama ilişki konusunda her şeyde benim ilkim gerçekten bir şeyler hissettiğim ilk insan da oydu. Henüz gencim bir tecrübem yok ilişkiler konusunda kusura bakmayın saf gibi görünüyorsam.

evet her yıl üç dört kez buluşabiliyorduk maddi durumumuz el verdiği sürece. hiç böyle birisi değildi ileride benim okulum bittiğinde evliliği bile düşünüyorduk şimdi çok kırgınım nasıl aşmalıyım bilmiyorum.
Okul bitecek de, iş bulunacak da, onun askerliği falan ohoooo tabi yol gözünde büyümüştür o da haklı. Yakınında kanlı canlı, elini tutabileceği, daha çok paylaşımda bulunabileceği birini bulunca, ben 4 yıl ne yaşadım öyle, resmen zulüm demiştir.

Başlığı okuyunca cevap otomatik dilimize geliyor...
4 yıllık sevgilim ayrılmak istiyor ne yapmalıyım 🤔
Ayrılmalısın dönerse senindir dönmezse :skandal:

Herkes ilk ilişkisiyle evlenseydi
Aşk acısı olurmuydu
Kalp yarası olurmuydu
Böyle böyle tanıyıp olgunlasicaksin ve artık gözünde açılcak daha net olacaksin
Ne yapabilirim diye bir şey yok
Dünyada tek erkek o değil tek kızda sen
Biri elbette çıkıcak karşına
Ve şuan bunlara gülüceksin

baska biri var uzatma birak gitsin. Ayaklarina kapanmak ne demek cok sacma 4senedir hicmi yanyana gelmediniz. Niye böyle yalvariyorsun zaten yanyana bile gelmemissin

4 sene uzak mesafe ilişkisine sabredeni tebrik etmek lazım.
Bir yere kadar tatmin eder ama bir yerden sonra gerçek ilişki ister insan.

şu an 20 yaşındayım o 23 yaşında ilk ilişkim olduğu için kabullenemedim böyle şeyleri çok üstüme gelmeyin :KK43: ve gerçekten onu sevdiğim için kendi benliğimi bile görmezden geldim yanlış olduğunu bilsem de
Özür dilerim yorumları yaşını bilmeden yaptım canım, bırak onu bir daha arama kendi hayatına varsa okuluna kariyerine odaklan. Ve zamanını sanal ilişkilerde harcama. Çünkü zamanın herşeyden kıymetli.

Özür dilerim yorumları yaşını bilmeden yaptım canım, bırak onu bir daha arama kendi hayatına varsa okuluna kariyerine odaklan. Ve zamanını sanal ilişkilerde harcama. Çünkü zamanın herşeyden kıymetli.
son zamanlarda hayatında her zaman birisi olduğundan şüpheleniyordum bir umut diye kendimi kandırmaya çalışmışım bunca zaman. kendimi enayi gibi hissediyorum ona bu kadar bağlanıp hep süreceğine inandığım için. her ne kadar sanal olsak da o yılda yaptığımız birkaç buluşma beni her gün gördüğüm insanlardan daha mutlu ediyordu. yalnız kalmak istediğinde bile kendimi suçladım acaba onu çok mu boğuyorum sürekli şüphelenerek diye. keşke böyle olmasaydı. keşke yapabileceğim bir şey olsaydı hepinize yaptığınız yorumlar için teşekkür ederim. kırıldım elbette ama gözümü açmaya çalıştınız.

Bosver hepimiz bu yollardan geçtik ağladık,üzüldük ama bak şimdi boşver değmez sakin yalvarma diyoruz. Uzak iliski anlamsız demis simdi yakından buldu bence hic 1 ay filan bekleme engelle ulaşamasın bitsin artik.kendine gel telefonla.ilişki olmaz zaten

adam haklı, telefonda ilişki mi yaşanır? nereye kadar sürebilir? ne anlıyorsunuz şu uzak mesafe işlerinden bilmiyorum. zaten başka biri var, yanında olan biri. arasında mesafelerin olmadığı biri. sen de bırak artık. evet senin de 4 senen boşa gitmiş bazen burada okuduğum konulara inanamıyorum.

Bende uzak mesafe ilişkisi sonrası evlendim ama sizler gibi küçük yaşta günde 10 saat konuşarak veya yüz yüze gelmeden değil. Çalışan insanlar olarak ayda bir kaç defa gidip geliyor birbirmizde kalıyorduk. Iliskiye başladığınızda yaşlarınız küçükmüş ama artık muhtemelen karşısında kanlı canlı dokunduğu birlikte vakit geçireceği bir ilişki istiyor ve muhtemelen birisini hayatına almış yaşadığınız şeyin anlamsız olduğunun farkına varmış.
Arayıp ağlamayın kendinizi kötü duruma düşürmeyin ilişkiniz bitmiş, kendi hayatınıza bakın okuyorsanız derslere odaklanin

Telefon başında beklemek zorunda olmadığı biri var demek ki. Ayrılın gitsin ne yapabilirsiniz ki bu durumda

Telefon iliskisi zaman kaybi demek yanımdakine zaman ayirmakla mesgulum demek.. hersey cok net sekilde ortada birakin yoluna gitsin

Ee dogru telefon başinda ilişki mi olur, ayaklarina kapanacaginiza siz de sosyalleşmeye başlamayi düşünün cunku bu saatten sonra onu geri donduremezsiniz ki zaten başkalariyla gorusuyordur. Kendinizi cok fena bir konuma dusurmussunuz zaten olacagi varsa da bu saatten sonra size saygi duyabilicegini sanmam.

adam haklı, telefonda ilişki mi yaşanır? nereye kadar sürebilir? ne anlıyorsunuz şu uzak mesafe işlerinden bilmiyorum. zaten başka biri var, yanında olan biri. arasında mesafelerin olmadığı biri. sen de bırak artık. evet senin de 4 senen boşa gitmiş bazen burada okuduğum konulara inanamıyorum.
okuldan mezun olunca direkt yanına gidecektim ve son konuşmamızda bana olan sevgisinin bittiğini söylerken bile ayaklarının üstünde dur mesleki olarak o zaman yan yana ilişki yürütmeye çalışırız dedi. sevmeyen bir insan neden böyle bir şey istiyor onu anlayamadım. Şu an seni sevmiyorum ama ileride ne olacağı belli olmaz şimdilik yalnız kalma isteğim daha baskın kafamı dinlemek istiyorum en azından bir süre dedi. ne amaçlıyor olabiliyor?

Kendinin farkına var lütfen. Kimseye yalvarma, kimseyi elinde tutmaya çalışma. Giden 4 yılın üstüne kocaman bi kaya koy, daha da elleme. Sanki sadece onun 4 yılı gitmiş gibi konuşmuş. Karakterini geç olsa da görmüşsün.
İnan herşey geçiyor. Dua et bol bol

X