4 yıllık sevgilim benden ayrılmak istiyor ne yapmalıyım?

Dört yıllık ilişki dediği de 15 yaşında başlamış 😂

Birbirinizi hiç gördünüz mü acaba? Yoksa sadece telefonda 10 saat konuşarak ilişki yaşadığınızı mı sandınız?
E büyüyünce tabii saçmalığın farkına varmış çocuk. Çocukluk aşkını bitirip gerçek dünyaya adım atmış.

4 yıllık uzak mesafeli ilişki mi olur ?
Millet fakülte bitiriyor 4 senede..
Suni sevgilisinin yerine temas edebileceği kanlı canlı bir kadin bulunca gitmiş internet aşkın
Olay bu..
Ayrıca bilirsin ki gidene kal denmez.
Gerçi adam hiç gelmemiş ki gitsin 🤔

4 yıllık uzak mesafeli ilişki mi olur ?
Millet fakülte bitiriyor 4 senede..
Suni sevgilisinin yerine temas edebileceği kanlı canlı bir kadin bulunca gitmiş internet aşkın
Olay bu..
Ayrıca bilirsiniz ki gidene kal denmez.
Gerçi adam hiç gelmemiş ki gitsin 🤔
Adam mezun olmuş bu ilişkiden.

Yapabileceğiniz bir şey yok ki. Daha fazla denememelisiniz de, çok net açıklamış durumunu.

Hayatında biri olabilir bu arada.

Bana da uzak mesafe ilişkisi zor gelirdi açıkçası.

E büyüyünce tabii saçmalığın farkına varmış çocuk. Çocukluk aşkını bitirip gerçek dünyaya adım atmış.
Muhtemelen lise bitti, üniversiteye başladı yeni arkadaşlar edindi, yeni ortamlara girdi. Ordan da birine aşık oldu. Yaşadığı şeyin saçmalığının farkına vardı.

Adam belli ki yaşadığı şehirde, kanlı canlı, görebileceği dokunabilecegi birini bulmuş. Siz de zamk gibi yapışıp kendinizden tiksindirmeyin bence. Haklı, 4 yıl uzak mesafe ilişkisi ne demek? Sevgiliniz bir kenara siz nasıl dayandınız buna? Hiç mi gerçek bir sevgiliniz olsun istemediniz?
Bence arayıp düşündüm de haklısın ben de artık elini tutup gezebileceğim istediğim her an görebileceğim bir sevgili istiyorum deyip bitirin bu işi.

Başka biri var ya da yok adam biraz üslubu kötü de olsa 4 yıl uzaktan uzağa ilişkinin onu tatmin etmediğini söylemiş. Sizin de hakkınız değil mi fiziksel olarak yanında olabileceğiniz biriyle vakit geçirmek? Salın gitsin, başkasıyla gerçek bir sevgililik yaşama şansınız olur

Kızlar merhabalar 4 yıldır uzak mesafe ilişkisi yaşıyorum. Her şey çok güzeldi günde 10 saat konuşurduk yemek yerken bile konuşurduk hiçbir şeyimiz eksik gitmezdi. Kendisi biraz çekingen bir insandı ama ne olduysa son 3-4 aydır birden aşırı sosyal olmaya başladı. Her gün dışarı çıkmaya başladı, markete gittiğini bile söyleyen adam arkadaşımda kalıyorum bugün deyip kestirip atmaya başladı. Ben de onu çok boğdum sanırım sürekli başka birisi mi var, neredesin, neden bana eskisi gibi ilgi göstermiyorsun diye 2 güne bir ona ağladım. O da bunlardan sıkıldı sen nasıl bana güvenmiyorsun diye. En sonunda bana 10 gün civarı hiçbir şey yazmadı ben artık dayanamayıp sorduğumda da soğuduğunu, sevgili işlerinin boş iş olduğunu, telefonda olan ilişkilerin zaman kaybı olduğunu söyledi gözünü aç gerçeklerin farkına var falan dedi. 4 yılım telefon başında senin yüzünden boşa gitti gibi türlü türlü kırıcı şeyler söyledi. Kaybetme korkusundan bir dizlerine kapanmadığım kaldı n'olur terk etme beni o kadar süredir birlikteyiz diye zorla bir şekilde ilişkide kalmasını sağladım ama seni artık sevmiyorum haberin olsun 1 ay bana hiçbir şey yazma sal artık beni dedi. Ne yapmam gerekiyor kızlar yardımcı olun onu bırakmak istemiyorum yine eskisi gibi olalım istiyorum.
4 sene telefondan ilişki ne demek ya? Telefon başından hayatlarınızdan 4 sene gitmiş zaten. Gerçek dünyaya dönmüş çocuk sen de dönsen iyi olur. Sanal alemden çık da bir dünyaya bakın

şu an 20 yaşındayım o 23 yaşında ilk ilişkim olduğu için kabullenemedim böyle şeyleri çok üstüme gelmeyin :KK43: ve gerçekten onu sevdiğim için kendi benliğimi bile görmezden geldim yanlış olduğunu bilsem de

Oyalıyor değil de avutuyor daha doğru bir seçim olurdu. Vazgeçene kadar, kurtulana kadar idare ediyor diyelim.
Adam vazgeçmişte arkadaş 404 gibi yapışınca bari yavaş yavaş kurtarayım paçayı diye düşünmüş gibi geldi bana 😁 bazı insanlarda hiç gurur yok arkadaş aşkımdan verem olsam dönüp bakmam beni istemeyene. Ayrıca 4 yıl nedir ya zaman bu kadar mı kıymetsiz, hayat akıp gidiyor.

Bencede başkası var. Onunla bir ilişkiye başladı.
Zaten artık soğuduğunu ve sevmediğini söylemiş, bu ilişkinin oluru yok yani sizin için de olmamalı o laflardan sonra. İnsanlar 10-15 yıllık evliliklerini bitiriyor yeri geldiğinde. Ne hali varsa görsün, her yerden engelleyin. Eğer tabi cepte yedekte durmak istemiyorsanız.

X