- 30 Aralık 2009
- 23.198
- 91.295
- 1.123
- Konu Sahibi burcumsu12
-
Yapmaz mı ?Hayır ama ben burdaki kadınların masrafları abarttığını düşünüyorum. Keşke biri topik açsa da tartışsak çocuk hariç karı koca aylık masrafınız ne kadar niyeherkes abartır durur kimse de öyle bir harcamayı yapmaz
Valla bence siz kesinlikle gözünüzü kulağınızı kapatiyorsunuz günde bir yumurta bir süt 100 gram et (protein) bir kase çerez bir tabak salata bir tabak meyve yese en az mutfak masrafı 1500 TLHayır ama ben burdaki kadınların masrafları abarttığını düşünüyorum. Keşke biri topik açsa da tartışsak çocuk hariç karı koca aylık masrafınız ne kadar diyeherkes abartır durur kimse de öyle bir harcamayı yapmaz
Oooooovvv.....tertemizzzz....herkes abartır durur kimse de öyle bir harcamayı yapmaz
Iste minnak hastalıklı nesil biz .beslensin boylu poslu olsun diye yedirmek istemek sucBen de diyorum ki siz öyle zannedin.
Siz karın doyurmayı beslenmek zannediyorsunuz ama yanılıyorsunuz.
Mesela haftada kaç gün balık yiyorsunuz ?
Geçen sene marketten plastik dinozor aldım 30 TL idi. Bu sene 120 dediler. Allah’ın düz dandik plastik özelliksiz dinozoru ya. 100 liraya bile oyuncak bulamıyoruz artıkEvet kinetik öyle maalesef ama fiyatında sözde en makulü …. Ahhhh lcw de dandik pijamaya 120 verdim yahu
Ama başta yazmış kastı şu dedesinin evinde yaşıyor onlarda el atsın çocuk 3 bine birsinulan kıçı kırık oyuncak pazar işi kamyon 200₺
konu sahibinin sadece makarna yediğine yemin edebilirim ama ispatlayamamOooooovvv.....tertemizzzz....
Ayni sekilde o zaman burcu hanim cok sevdigi bi tanecik yigeninin ananede kaldigi evde odemesi gereken kira payini kullandigi elektrik su dogalgazin payini kirdigi esyalarin giderini de hesaplayip yarisini abicigine fatura etmesi lazim.burcu hanım küçük hesaplar peşinde 380 tl lik kıymanın hepsini çocuk mu yiyor diye düşünüyor çocuk kaç kaşık yiyorsa abim sadece onun parasını versin haftada 1 kere 1 -2 yemek kaşığı etin parasıyla hesap yapıyor o şekilde hesap yapınca burcu hanımın hesabı tutuyor mesela makarna 4-5 yemek kaşığı falan öyle hesap edersek yani sadece çocuk ölmeyecek kadar yerse sıkıntı yok ondan sonrası lüks onun için
Hayır ama ben burdaki kadınların masrafları abarttığını düşünüyorum. Keşke biri topik açsa da tartışsak çocuk hariç karı koca aylık masrafınız ne kadar diyeherkes abartır durur kimse de öyle bir harcamayı yapmaz
6 bin değil.6binin içinde kreş parası var mı yok mu?
Aynen öyle .
Lc de bile en ucuz tişört 100 TL o da en ucuzu.
Çocuklarda çabuk büyüyor , bu sene alınan seneye olmuyor. Ben geçen yıl bot almıştım baktım bu yıl olmayacak mesela yeniden almak zorundayım.
Sezon sonunda indirimlerden seneye giyeceklerini almayı düşünüyorum bu yıl.
Yeterli beslenemedigi için beslenme hesabı bile yapamayan insanların bu yüzden yeterli beslenememeye devam etmesi ve üredikce mutlu olması....nerden baksan korkunç bir paradoxun içindeyizkonu sahibinin sadece makarna yediğine yemin edebilirim ama ispatlayamam
2-3 katı oluyor kışın ,o yüzden ben kendimi bildim bileli hep kışlıkları yazın, yazlıkları da kışın alırım hiç sezon ürünü giyinmemiş olduğum buradan ortaya çıkıyor allahtan klasik bir insanım da hangi devirde ne giysem oluyor oradan kurtarıyorumBende öyle yapiyim dedim , mont alıyım kışlık, yazın daha ucuz olur dedim , dun baktım lcw de 700 tl
Kışın ne kadar olacak o mont çok merak ediyorum
Eyvahhhhh .Bende öyle yapiyim dedim , mont alıyım kışlık, yazın daha ucuz olur dedim , dun baktım lcw de 700 tl
Kışın ne kadar olacak o mont çok merak ediyorum
Yok canım ex yenge altı bin masrafı oluyor herşey dahil ortalama demiş bizim gorumcede var mıdır yaa o kadarasrafi abartıyor demiş biz kalem kalem yazdık hala inanamadi bu masrafa6binin içinde kreş parası var mı yok mu?
hemşireymiş maaşi da var. neden para istiyormuş..Nafaka 1500 üzerine 1500-2000 arası yetmiyor diye para istiyor sürekli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?